5/10 - Θεσσαλονικη, Eightball, 15 ευρω
6/10 - Αθηνα, An Club, 20 ευρω
Αυτο ειναι ενα πολυ ωραιο νεο. Οι θεοι Knut, μαζι με τους πολυ ενδιαφεροντες Monno αλλα και και τους τρελαμενους Sun Of Nothing (στην Αθηνα). Για να ετοιμαζομαστε…
5/10 - Θεσσαλονικη, Eightball, 15 ευρω
6/10 - Αθηνα, An Club, 20 ευρω
Αυτο ειναι ενα πολυ ωραιο νεο. Οι θεοι Knut, μαζι με τους πολυ ενδιαφεροντες Monno αλλα και και τους τρελαμενους Sun Of Nothing (στην Αθηνα). Για να ετοιμαζομαστε…
Πωωωω,καλά τι να λέμε τώρα.Και Knut τρελένομαι,και Sun of nothing θέλω τρομερά να δώ.Μάλλον η πιο ενδιαφέρουσα συναυλία που πρόκειται να γίνει στο προσεχές μέλλον.Θα είμαι εκεί στάνταρ.
γαμω την επιλογη μου να κατεβω χανια για μεταπτυχιακο…ενα χρονο τωρα εχω χασει απειρες συναυλιες…χανω και Knut…ωραια…γμτ…
μμμ… να πω την αληθεια δε πεθαινω για κνουτ. δεν αποκλειω το ενδεχομενο να τους δω, απλα ειναι απο τις λιγοτερο αγαπημενες μπαντες μου απο την ολη φαση.
ωραιο live
κατι εχει ακουστει και για pelican
ξερει κανεις τιποτα ??
Γιαννη Καγκελαρη Ψοφα!!!
Δεν φτανει που δεν σαρεσουν οι Knut τους ειδες Live και μαλιστα σαρεσαν και πολυ κιολας.
Καταραμενη επαρχια…
κάτσε ρε φιλαρακο, γιατι να ψοφησω;
και δεν ειπα οτι δε μου αρεσουν. απλα σε mathore/post-hardcore μ αρεσουν περισσοτερο ενα καρο μπαντες :-s
που θα παει. δε θα ρθεις για DHG; θα σε περιμενω… :ροπαλο:
Θα εχω παρεα ρε.Να δεις τι εχει να γινει.Ασε που ο ζαφ θα προδωσει την φιλια σας και θα
ερθει με το μερος μου.Πλακα πλακα το παιδι που θα ερθουμε μαζι στο λαιβ του αρεσουν
παρα πολυ οι Knut.Χαιρομαι που παιξανε καλα παντως.Ωραια μπαντα.