KONTROL Promo songs

Exei dimiourgithei edo kai ligo kairo ena neo sygrotima me yfos rock me elliniko stixo.

Το συγκροτημα CONTROL δημιουργηθηκε και αποτελειται απο 3 ατομα,τον Κρις Ιωαννιδη στα τυμπανα,τον Μιχαλη Μιτση στις κιθαρες και τα φωνητικα,και τον Αντωνη Λοιζιδη στο μπασο.

Η ηχογραφηση εχει γινει σε ενα hard disk recorder,στο δωματιο του Κρις,ο οποιος ειναι και ο υπευθυνος και για την ηχογραφηση αλλα και το μιξ.

Ο Αντωνης και ο Κρις αποτελουν εδω και παρα πολλα χρονια το rhythm section,του παλιοτερου εν ζωη Μεταλ συγκροτηματος στην κυπρο τους Armageddon,ενω μαζι με τον Μιχαλη και αλλους συνεργαστηκαν με αρκετη επιτυχια σαν μονιμο σχημα της μουσικης σκηνης ΤΡΕΝΟ στην Λευκωσια.

Επισης ο Αντωνης διατελεσε μπασιστας των αδερφων Κατσιμιχα, μπασιστας στο ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ στην Αθήνα την περιοδο 1996-2001(και στις 2 live CD κυκλοφοριες) οπως επισης και στο συγκροτημα 4εποχες.

Mporeite na katevasete ta dyo tragoudia pou exoun anevei sto internet apo afta ta link:

http://www.musicwave.gr/el/members/audio/(C)MusicWave.gr%20-%20Control%20-%20Sima%20kindinou.mp3

http://www.musicwave.gr/el/members/audio/(C)MusicWave.gr%20-%20Control%20-%20Sto%20skotadi.mp3

To sygrotima dexetai eisigiseis-idees apo olous sas,opos episis kai tin gnomi sas gia ta tragoudia,thetika i arnitika sxolia.
yparxoun gyro sta 11 kommatia so far kai alla pou einai stin diadikasia na teleiosoun,to sygrotima apofasise na min kykloforisei cd kanonika ala na diathesei olo to yliko sto internet.

.feel free to ask oti thelete na mathete gia to sygrotima .
thanx

Πάρα πολύ καλοί!


ta 11 prota tragoudia ton Kontrol edo