Την Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου ο ηγέτης και frontman των θρυλικών Warrior Soul και τραγουδιστής των doom metal ηρώων Trouble θα πραγματοποιήσει ένα μοναδικό ηλεκτρακουστικό show στο Rainbow Rock Bar (Δεκελέων 40, Γκάζι, δίπλα στη στάση μετρό «Κεραμεικός»), με ελεύθερη είσοδο!
AΡΡΩΣΤΙΑ! Bravo στον Korey για την εξαιρετική κίνηση! Τα λέμε εκεί you belligerents. 8)
αν οι fan του Clarke είναι όσοι ήμασταν στο live των Warrior Soul στο Αn συν ακόμα 50 άτομα (λέω εγώ ) που δεν μπόρεσαν να έρθουν , μια χαρά θα είναι .
Εκτός αν το free entrance είναι λόγος να αποκτήσει και άλλους οπαδούς η μουσική του Clarke.
Ισως να έπρεπε να το οργανώσουν καλύτερα ,αλλά δε νομίζω οτι εχει τοσους fan.
Βραδιά όνειρο! Ε, τι να λέμε,Ο ΚΟΡΕΗ ΚΛΑΡΚ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΡΟΚ. Η συναυλία αυτή κρίνεται μόνο με υποκειμενικά κριτήρια ροκ ηδονής, ανέβηκε με μια μπάντα από κουλ παληκάρια, τζάμαραν για μια ώρα μαξιμουμ μερικές κομματάρες τύπου Downtown, Superpower και άλλα δικά του, τα σπασε τελείως (μέχρι και στα τύμπανα έκατσε!) και πήγε να κάνει κούρα για το σημερινό του λάιβ. Δεν ήταν σα λάιβ Warrior Soul, αλλά ήταν ό,τι κοντινότερο και πολύ καλό σαν event.
Koρυφαία στιγμή στο Superpower Dreamland που έδειχνε τον Bruce Franklin που γουσταρε και:
In every face in this place
I see trouble
:lol:
Μπράβο σε όποιους μπλέχτηκαν, τιμιότατη βραδιά, ενώ οι Warrior Soul die-hard fans είναι μοναδικοί.
Θεικη εμφανιση κατω απο τη δικη μου/μας υποκειμενικα αντικειμενικη αληθεια, αλλα η μεγαλη γκαντεμια ειναι οτι παιζει και σημερα ακουστικο φαση στο Fox. Με ‘‘τριγυριζε’’ η ιωση αρκετες μερες και χτες που επεστρεψα ειχα 40 πυρετο. Και φυσικα παροτι χαπακωθηκα τιγκα δεν εχω ισιωσει ακομα. FML.
Μετά από αυτό το live-έκπληξη και επειδή τρέφω μεγάλη αγάπη για τον καλλιτέχνη Kory Clarke, νομίζω ότι αξίζει να αναφερθούν μερικά πράγματα για τους Έλληνες μουσικούς που έπαιξαν μαζί του. Τη μπάντα αποτελούσαν οι:
Τη μπάντα συγκρότησε ο Γιάννης Βάρδας, ο οποίος έκανε και την ενορχήστρωση, το μεγαλύτερο μέρος της δηλαδή, γιατί ο Kory, όπως φάνηκε και από το [B]video[/B] αυτοσχεδίαζε σε μεγάλο βαθμό σε αυτόν τον τομέα στο live.
Μακάρι να μπορούσα να είμαι εκεί και να το ζήσω από κοντά. Αξίζουν συγχαρητήρια στη μπάντα, κυρίως όσον αφορά την άποψη πάνω στη μουσική των Warrior Soul και το ψυχωμένο παίξιμο. Η φάση φαίνεται πως ήταν τόσο γνήσιο rock n’ roll όσο είναι ο Kory με την φωνάρα του και τη δίχως αύριο σκηνική του παρουσία.