KORN-The Path of Totality

Oi Korn επέστρεψαν με πολύ καλό δίσκο.
Ανέλπιστα.
Πάντα πειραματίζονταν, αλλά αυτή την φορά νομίζω πως έσπρωξαν λίγο τα όρια αφού συνεργάζονται με dubster καλλιτέχνες.

Μεγάλο κόλλημα.

Aπό 3 κομμάτια που άκουσα ο δισκος προμηνυεται πολλά υποσχόμενος. Τρομερό και το πάντρεμα του χαρακτηριστικά groovy υφους των Korn με το dubstep. Δίνει άλλη διάσταση στα κομμάτια. Και φαίνεται ότι ίσως αποτελέσει και την νέα μόδα, οι In Flames κυκλοφόρησαν dubstep remixes κομματιών του φετινού τους δίσκου.

Bitch please

φιλικά πάντα :slight_smile:

Btw το μόνο path of totality που αξίζει είναι από τους tombs.

akousa ta 2 kommatia pou postare pio panw o Isis kai gamoune!! Korn paizei na exw na akousw apo tote pou bgike to follow the leader kai mas ta prize ena paidi sto frontistirio :lol::lol: tha akousw olokliro to album!

Άλλο dub, άλλο dubstep. :wink:

εμενα παντως με τα πρωτα ακουσματα που του δωσα μου φανηκε τρομερα αδιαφορο
νιωθω λιγο ακυρο παντρεμα και ειδικα η πλευρα των κορν δεν με τρελαινει
πιστευω ενα βημα πισω απ το προηγουμενο

βασικα αν θελω να ακουσω κορν πιανω τα πρωτα 3 και αν θελω νταμπστεπ πιανω νταμπστεπ

εννοεις τη φαση που χουν κανει μινιστρυ και γκοντφλες με νταπ παραγωγες που φερνουν πιο πολυ σε ινταστριαλ νταμπστεπ (γιατι σε αυτο και στο ριο γκραντε νταμπ δεν παιζει να χει τπτ απο νταμπ) :stuck_out_tongue:

Ντάξει δεν είναι και τίποτα τρομερό, απλά το παρουσιάσαν σαν το Next Best Thing in Metal και γι’αυτό μάλλον ο κόσμος περίμενε κάτι σπουδαίο, ενώ είναι ένας ανάλαφρος δίσκος. Μέσα σε όλη αυτή τη πλαστικουρά που κυκλοφορεί ξεχωρίζει ακριβώς λόγο του συνδιασμού dub και metal ενώ βοηθά και το μεγάλο όνομα που έχουν πλέον οι Korn. Σίγουρα από το να ξαναβγάλουν άλλη μία απ’τα ίδια ήταν προτιμότερο να κάνουν κάτι διαφορετικό. Τα φωνητικά όπως πάντα γαμάνε! Κομμάτια που ξεχώρισα Get Up και Bleeding Out. Αναρωτιέμαι ποιός θα συνεχίσει έτσι.

Ο δίσκος μ’ αρέσει πολύ.
Δεν περίμενα να ασχοληθώ πια με Korn, αφού τους θεωρούσα τελειωμένους.
Το Get up είναι το καλύτερό τους τραγούδι από εποχής Right Now!

Τώρα περί dubstep κλπ καταθέτω την ασχετοσύνη μου.
Πριν λίγα χρόνια όλα αυτά θα τα αποκαλούσαμε industrial ή remix albums :stuck_out_tongue:

Η ουσία είναι ότι οι Korn, γνωρίζοντας πολύ καλά να κάνουν promotion, πήραν γνωστούς “καλλιτέχνες” στο είδος με σκοπό να προβάλουν τη δουλειά τους ως κάτι ρηξικέλευθο, ενώ δεν είναι. Ηχητικά πάντως δικαιώνονται.

Από την άλλη, το Rio Grande Dub, που λέει ο savealekos, δεν είναι τίποτε το ιδιαίτερο, γιατί ο Jourgensen πήρε έναν ατάλαντο τύπο να ρεμιξάρει όλο το δίσκο με το αντίστοιχο αποτέλεσμα.

Πρίν αυτό το δίσκο, νομίζω ακόμα πρίν και το Rio Grande Dub, είχα ακούσει τους Schizoid ένα συγκρότημα που πειραματιζόταν με τέτοια ηλεκτρονικά σε συνδιασμό με rock/punk/metal ήχο. Δεν είχαν φυσικά το όνομα των Korn, γι’αυτό δεν έγιναν διάσημοι παρόλο που τότε πρέπει να ήταν πρωτοπόροι (σχεδόν).

Βγήκε και το review του site http://rocking.gr/reviews/album/Korn_-_The_Path_Of_Totality_cddvd/3906/

Μετά απο αρκετά ακούσματα και σαν οπαδός των Korn έχω να πω οτι δεν με χάλασε. Δεν είναι και η υπερcdάρα της χρονιάς αλλά έχει καλά πράγματα μέσα. Chaos Lives in Everything, Kill Mercy Within, Get Up! και Narcissistic Cannibal ξεχώρισα. Ένα που με χάλασε είναι οτι απουσιάζει ο χαρακτηριστικός ήχος του μπάσου. Και στα παλιά τα χρόνια επι Head αυτούς τους ήχους δεν χρειάζονταν Skrillex και σία για να τους βγάλουν.

καλα ημαστε σοβαροι?

το αλμπουμακι ειναι τρελη πιπα. Ξεκαθαρη αρπαχτη για πιτσιρικια που γουσταρουν μοδατες νταπστεπιλες και θελουν να θυμουνται τους Korn ως ενα αλλωτε ανατρεπτικο συγκροτημα. Ετσι και αλλιως μονο αυτα θα πιστεψουν βλακειες τυπου “εμεις ημασταν νταπστεπ πριν το νταπστεπ”

το δισκακι εχει στην καλυτερη περισπτωση, πλακα

Παντως απο τα λιγο που ξερω νομιζω οτι ειναι αλλο το dupstep κι αλλο το dub :-k

δεν πας πουθενα με skrillex

εντυπωση μου κανει πως συμετειχε κι ο noisia ο οποιος ειναι πιο σοβαρος
οπως και να εχει οι Korn παραμενουν αθλιες σκιες του παλιου εαυτου τους προσπαθωντας με φτηνους ψευδοπειραματισμους να μεινουν στην επικαιροτητα

Φίλε κανείς δεν είπε οτι είναι καλύτερο απο το Locust ή το Hunter. Αλλά δεν νομίζω να είναι και χειρότερο απο το Lulu. Δεν είπαμε οτι είναι η cdάρα του αιώνα, απλά οτι ακούγεται.

Και νέο Live για τη προώθηση του δίσκου

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VCMURBUZCeA#!