Χρόνια Πολλά kourou

Χρόνια πολλά ρε Ηλία!!! Να είσαι πάντα καλά, με υγεία, αγαπημένα πρόσωπα γύρω σου, ατελείωτη μουσική και συναυλίες, και ό,τι άλλο επιθυμείς! Rock on μεγάλε! 8)

Xρόνια πολλά και καλά:D

Xρονια πολλα και ο,τι επιθυμεις Ηλια!!!:smiley: :smiley: :smiley:

Χρόνια πολλά,ευτυχισμένα και ότι επιθυμείς να σου έρθει…

χρονια πολλα :wink:

Χρονια Πολλα Λιακο!! Ο,τι επιθυμεις! :D:D

χρονια σου πολλα καλα με υγεια!
να αγαπας κ να αγαπιεσε!

Χρόνια πολλά κουρού!
Τις καλύτερες (και “κατάλληλες”) ευχές μου! :slight_smile:
Ό,τι επιθυμείς!

Χρονια πολλα αφεντικο!

Πλακιτσα… :-s

Χρονια πολλα!:slight_smile:

Heeey! Να’σαι πάντα καλά να μεγαλουργείς! 8)

χρονια σου πολλα λοιπν (αν και σχετικα τελευταια των τελευταιων το ειδα παλι :stuck_out_tongue: ) οτι επιθυ,εις και τα καλυτερα στην μετεπειτα σταδιοδρομια σου :slight_smile:

Microsoft τρέμε!!

οταν του ευχομουν η αληθεια ειναι πως δε το ειχα σκεφτει ετσι αλλα λες? :stuck_out_tongue:

Χρονια Πολλα παντα με υγεια και χαρες!:smiley:

Χρόνια πολλά mr. admin.

Χρόνια πολλά εύχομαι με ό,τι ό,τι επιθυμείς! :slight_smile:

(Ουπς, καθυστερημενα… :-s )

Πολύ καθυστερημένα, κι από μένα, χρόνια πολλά και καλά με υγεία, πολλή αγάπη και κάθε επιτυχία και ευτυχία!!! :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :smiley: :smiley: :smiley:

Χρόνια Πολλά αγαπητέ Ηλία να ζήσεις χίλια χρόνια γεμάτα υγεία αγάπη έρωτα δημιουργία και καλή μουσική…

Υ.Γ Αν και δεν είχα την χαρά να σε συναντήσω ακόμη επέτρεψέ μου να σε ευχαριστώ καθώς και τους υπόλοιπους αξιωματούχους το αγαπητού αυτού φόρουμ για την φιλοξενία
Να είστε πάντα όλοι καλά

Καθότι απών τις τελευταίες 2 μέρες από τα του φόρουμ, σας ευχαριστώ λιγάκι καθυστερημένα. Ευχαριστώ πραγματικά για τις ευχές σας.

Άλλος ένας χρόνος πέρασε και γι’ αυτό και μόνο θα 'πρεπε να 'μαστε χαρούμενοι ( όχι όλοι, εγώ, εσείς να είστε χαρούμενοι για τους εαυτούς σας :wink: ).

Τώρα για τη σταδιοδρομία… όχι και Microsoft ε :slight_smile: Google ίσως. Αλλά γιατί να ξενιτεύεσαι; Καλά είναι κι εδώ, αυτά που θέλουμε τα 'χουμε κι ελπίζουμε να τα 'χουμε και του χρόνου τέτοιες μέρες, αυτό είναι το σημαντικό!

Και πάλι ευχαριστώ.