Krokus στην ελλαδα?

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ KROKUS ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ: TICKET HOUSE - WIZARD ROCK CLUB - AN CLUB - NUCLEAR BLAST SHOP ΧΑΛΑΝΔΡΙ - BABYLON ΜΑΡΟΥΣΙ - SIRENS RECORDS - ROCK STAR
ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ 20 ΕΥΡΩ.

ΟΙ KROKUS ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ AN CLUB ΣΤΙΣ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΑΝ CLUB.

ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 21.30.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

οι πορτες ανοιγουν 9,30 , η συναυλια τι ωρα αρχιζει? Δεν εχω δει ακομα τα εισιτηρια αν το γραφει , αλλα ελπιζω να μην εχουμε τα ιδια με αλλη συναυλια που
αρχισε κανα 2ωρο μετα απο το ‘οι πορτες ανοιγουν’ .

Μερικοί φαίνεται ότι νομίζουν πως μας ενδιαφέρει τι ώρα ανοίγουν οι πόρτες. Για πορτιέρη ψάχνεται μήπως; :lol: Καλό θα είναι να σταματήσει η φάση με το “Doors open” γιατί είναι λίγο άτοπο και ειδικά σε τέτοια Live. Πριν κάποια χρόνια υπήρχε θέμα για το τι ώρα ανοίγουν οι πόρτες και κάποιοι θέλανε να ξέρουν, τώρα δε νομίζω ότι ενδιαφέρεται κανείς να πάει στο Live 2 ώρες πριν. Οπότε καλό είναι να αναγράφεται η ώρα έναρξης γιατί υπάρχουν και άτομα που είναι από μακριά και χρειάζεται να προγραμματίσουν και κάποια πραγματάκια στις δουλειές τους πριν το live και πολλές φορές ο χρόνος είναι πολυτιμος για να σπαταλιέται έτσι και ειδικά έξω από club με κρύο. Έλεος έχουμε και κάποια ηλικία.

Επειδή δεν θα υπάρχει support συγκρότημα στην Αθήνα η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21.30 απευθείας με τους KROKUS.

Τα εισητήρια είναι ήδη σε προπώληση
TICKET HOUSE
WIZARD ROCK CLUB
AN CLUB
SIRENS RECORDS
NUCLEAR BLAST SHOP
BABYLON
ROCK STAR

Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!!

:smiley: :smiley: :smiley:
Thanks!!!
Θεσσαλονίκη φαντάζομαι δεν το διοργανώνεται εσείς το live ?

Θεσσαλονίκη είναι η Kazan dB.

Thanks kai se sena Kourou. :slight_smile:

θεσσαλονίκη θα είναι κανείς από εδώ μέσα?

…swstos…einai koroidia k blakeia na min enimerwnetai swsta o kosmos…opws k na exei,8a einai megali synaylia!!!

…ως συνήθως, σε αυτή τη χώρα τίποτα δε γίνεται όπως έχει προγραμματιστεί…
Το live ξεκινήσε κατά τις 22:00! Πάλι καλά…

Εντάξει, είχαν καλή απόδοση, έπαιξαν με πάθος και μετέφεραν το κέφι τους και στο κοινό. Ο Marc Storace παραμένει μορφή και διατηρεί την AC/DC-ική φωνή του σε καλό επίπεδο! Και η υπόλοιπη μπάντα έπαιξε δυνατά και κυρίως ο βετεράνος drummer Stefan Schwarzmann. Τα έσπασε κανονικά! Αλλά και ο lead κιθαρίστας το κατείχε το αντικείμενο!!!
Ο ήχος … στα γνωστά επίπεδα του Αν club! :? Καημένη Ελλαδίτσα… :roll:

Το μόνο “μελανό” σημείο (προσωπική γνώμη), αλλά ταυτόχρονα πολύ σημαντικό ήταν το setlist…
OK, το ξέραμε από μήνες, αλλά γίνεται live Krokus χωρίς "Streamer’’, ‘‘Back-Seat Rock & Roll’’, ‘‘Winning Man’’ και κυρίως το ‘‘Tokyo Nights’’ :?:
Συμπαθητικό το “Hellraiser” album, αλλά δεν θα τρελαθούμε κιόλας…
Τυχαία έγινε χαμός στα “Bedside Radio”, “Easy Rocker” και “Screaming in the Night”;
Μια πιο best-of επιλογή κομματιών θα έκανε το live ακόμα καλύτερο!

Πάντως, συνεχίστηκε η παράδοση των τελευταίων μηνών με πολυ καλά hard rock live και ελπίζω αυτό να κορυφωθεί τους επόμενους μήνες και να ζωντανέψουν μπροστά μας οι φήμες που ακούγονται εδώ και καιρό… :wink:

ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ Y&T ΡΕ!!!

P.S. Απαράδεκτο το φαινόμενο που παρατηρείται εδω και κάποιο καιρό: Όποιος θέλει έστω ΕΝΑ αυτόγραφο από ένα μουσικό, θα ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσει και να πάει στο bar που έχει κανονιστεί… 'Ενα αυτόγραφο είναι υπόθεση 1 εως 2 δευτερολέπτων, δεν μιλαώ για ένα καφάσι βινύλια (όπως έκανα παλιά 8) )!!!
Είστε για φτύσιμο, όποιοι υποχρεώνετε ένα καλλιτέχνη να μην υπογράψει στον οπαδό του προκειμένου να επισκεφτεί το μαγαζί που θα πάρετε την μίζα σας… :evil:
Στο Rodon club, ακόμα και με τους άθλιους securitάδες δεν γίνονταν αυτά…

[quote=“Maiden1979”][quote=“Sold-Out_News”]

OK, το ξέραμε από μήνες, αλλά γίνεται live Krokus χωρίς "Streamer’’, ‘‘Back-Seat Rock & Roll’’, ‘‘Winning Man’’ και κυρίως το ‘‘Tokyo Nights’’ :?:

quote]

σοβαρα μιλας δεν επαιξαν tokyo nights kai streamer?απαραδεκτοι…

…μετά το τελευταίο encore και αφού τα υπόλοιπα μέλη κατέβηκαν από τη σκηνή, ο M. Storace είπε ότι λυπάται που το Tokyo Nights δεν είναι στο setlist… Δεν ήξερε, λέει, ότι είναι τόσο αγαπητό track στους Έλληνες οπαδούς, οπότε τραγούδησε a cappella το refrain και μετά έφυγε και αυτός…
Φιλότιμη πράξη, αλλά δεν αρκεί… :wink:

Αρκεί, φίλε μου, αρκεί.
Από τον Storace και μετά από τέτοια εμφάνιση, αρκεί.

Εμένα όχι, αλλά αφού σου αρκεί , Ο.Κ… :slight_smile:

eida to post tou maiden1979 kai exw na parathrisw kapoia pragmatakia apo thn meria mou…
1o sxetika me ton hxo pou anaferthike… o hxos htan apsogos den katalaba ti den arese ston filo akribws? se poia synaylia exei akousei toso katharo hxo???
h ektos an exei kapoio prosopiko problhma me to AN Club. Pragmatika emeina ekplhktos me ayto pou egrapses maiden1979.

2o Sxetika me thn wra enarxhs to live ontws ksekinhse 30 lepta argotera alla o kosmos mporouse na mpei sto AN kai oxi na perimenei eksw apo to club, wraia mousikh epaize se ayta ta 30 lepta anamonhs, mipws exoume arxisei emeis oi opadoi na ginomaste ligo periergoi merikes fores?

3o ontws to setlist den htan toso ikanopoihtiko oso tha thelame dioti ontws eleipan symantika tragoudia ths mpantas, parolo pou to sigkrothma epaikse arketh wra, an den kanw lathos ksekinhse to live 10.05 kai teleiwse 11.50…

4o Ontws htan problhma to gegonos oti den ypegrapsan meta thn synaylia alla eipan oti tha einai sto Wizard Club meta to show, Osoi goustaran pigan kai epidh eimoun kai egw enas apo aytous perasa poly kala ebgala tis photo mou me ton storace kai mou ypegrapse ta diskakia mou. Den pernw to meros twn diorganotwn sxetika me thn kinhsh ayth alla gegonos einai oti oi synaylies exoun kostos kai arketo risko kai eidika otan prokeite gia sygkrothmata opws oi Krokus.
Proswpika goustara pou eida tous KROKUS sthn athina kai makari na ginoun kai alles paromoies epiloges me mpantes pou den exoun erthei akoma sthn xwra mas kai as mas kseboleoyn oi diorganotes merikes fores…

5o Htan tromera sigkinitiko to oti eblepes ston xwro kosmo apo 18-55!!! xronwn afou kapoia stigmh epsaxna mipws dw kai ton patera mou sthn synaylia… Kai to ekseretiko se ayto htan oti aneksartitou hlikias parakalouthousan me deos thn synaylia twn KROKUS…

An kai perimena kapoia paliotera kai pio gnwsta tragoudia tous sto setlist, parola ayta den mporw na pw pws den emeina ikanopoihmenos apo to live…

Σε εκατοντάδες συναυλίες έχω ακούσει καλύτερο ήχο! Tόσο στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στο εξωτερικό! Το μόνο club που έχει ακόμα χειρότερο ήχο από το Αν, είναι το Underworld…
Μάλλον δεν έχεις ακούσει ΑΨΟΓΟ ΗΧΟ!!! Πήγαινε μια βόλτα στο Wacken ή το Donington ή όπου αλλού θές (π.χ. Gararin)! Δεν θα μπορέσεις να ξαναπαρακολουθήσεις live στο Αν… :?

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να περίμενω μισή ώρα, απλά σχολίασα τη φράση του διοργανωτή ότι “η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21.30 απευθείας με τους KROKUS”!
Αν δεν το έλεγε δεν θα υπήρχε θέμα, όταν όμως λέμε κάτι ΠΡΕΠΕΙ να το τηρούμε, έτσι δεν είναι;
Ωραία μουσική έπαιζε, αλλά με το ζόρι μπορούσες να καταλάβεις τι είναι! Τα ηχεία του club είναι “καμμένα” εδώ και χρόνια, δεν μπορούν να τα αλλάξουν κάποια στιγμή; Και θέλουν να λέγονται επαγγελματίες…

Έχοντας δει πάνω από 300 lives, ναι, γίνομαι περίεργος, αφού ζητάω ποιότητα και σεβασμό…

Δεν διαφωνούμε…

Ούτε εδώ διαφωνούμε, όποιος ήθελε πήγαινε, εγώ δεν τους έκανα τη χάρη (δεν αναφέρομαι στους Krokus)! Έχω πάρει άπειρα αυτόγραφα από πολλούς και σπουδαίους, αλλά ΠΟΤΕ δεν πλήρωσα για να το πετύχω!
Θέλω να υπάρχει σχέση μουσικού - οπαδού! Δεν χρειάζομαι μεσολαβητές να μου πουν αν και πότε θα πάρω αυτόγραφο από ένα μουσικό, που από εμένα (εμάς) βγάζει λεφτά και ζει και όχι από τους διοργανωτές που δεν το σέβονται αυτό!!!

Ικανοποιημένος έμεινα και εγώ, αλλά όχι τόσο όσο στους Bonfire, Gotthard ή White Lion… 8)
…αν και αυτό είναι υποκειμενικό…

egw file den exw dei tosa live osa esy, alla den mporw na fantastw poso kalutero hxo tha mporousan na eixan oi krokus apo ayton pou akousa, sykritika me alles synaylies gia thn ellada anaferomai proswpika kseperase to hxitiko apotelesma tis prosdokies mou.

Eilikrina xairomai pou eisai apaititikos se kapoia pragmata, alla nomizw h sygkrish pou kaneis metaksi wacken kai An Club einai anekdoto.
Edw pigainoume sta rockwave kai o hxos spania einai ikanopoihtikos akoma kai to gagarin pou aneferes nomizw pws eisai poly epiikhs.

efoson exeis paei se 300 synaylies opws les tha exeis paei kai se synaylies pou h timh tou eishthriou tha itan kapws “tsimpimenh” den kserw pws kai an antidras se tetoies periptwseis diladi an telika tou kaneis thn xarh na ta skas stous diorganotes otan exoun eishthrio ths taksis 35-55 euro gia 1 mpanta.

Telos pantwn
To thema einai pws h katastash me tis synaylies sthn ellada paramenei se kakh katastash opote nomizw pws toulaxiston as eimaste epiikhs se aksioprepeis diorganoseis kai idiws otan aytes aforoun sygkrothmata pou h emfanish tous sthn xwra mas emperiexei arketo risko gia aytous pou pernoun tetoies protoboulies.

Παιδιά, μη μιζεριάζετε, οι συναυλίες γίνονται για διασκέδαση, και όποιος δεν διασκέδασε χθες μάλλον πήγε προκατειλημμένος (με το Αν, με τους Κρόκους, με την Ελλάδα, δεν ξέρω…). Ο ήχος ήταν μια χαρά (έστω, για τα δεδομένα του Αν), το συγκρότημα πολύ καλύτερα από ότι περιμέναμε, η διάρκεια ΟΚ, η τιμή ΠΟΛΥ καλή … Κι αν δεν παίξαν το Tokyo Nights δεν πειράζει… Θα το παίξουν σίγουρα όταν ξανάρθουν (και κάτι μου λέει ότι θα ξανάρθουν). Προσωπικά πέρασα καλύτερα από ό,τι πέρασα και στους Bonfire και στους UFO.

Αν και δεν τους έχω δει στο συγκεκριμένο Wacken Open Air που έχω πάει (2002), οι Krokus έχουν παίξει κάποιες φορές εκεί. Όταν κάποιος που τους είδε το 2000 π.χ., τους έβλεπε και στο Αν προχτές η σύγκριση θα ήταν αναπόφευκτη, δυστυχώς…
Συμφωνούμε, ο ήχος στο Rockwave είναι συνήθως μέτριος, αλλά γιατί θα πρέπει να το δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα;
Το Gagarin δεν έιναι τέλειο, αλλά απο τα μικρότερα clubάκια (Αν, Underworld, Bug κ.τ.λ.) είναι αρκετά καλύτερο.

'Αν δεν έχω δει ποτέ την μπάντα ή είναι πολύ αγαπημένη, ναι, τα σκάω στους διοργανωτές! Αυτό δεν νομίζω πως έχει σχέση με το θέμα με τα αυτόγραφα…

Με την ηχητική (και την αισθητική…) του club έχω πρόβλημα, όχι με την πρωτοβουλία των διοργανωτών!

oi krokus isopedwsan. oute lazer oute phasers, apla kauto eilikrines kai aperito hard n heavy - me psyxh. kai poly kalo - oxi teleio alla sigoura poly kalo hxo. to an mporei na bgalei aksiologo hxo. hxo pou mporei na mhn einai teleios - alla sigoura den tha enoxlhsei. twra sy syndyasmo me to NORMAL eishthrio, den blepw logw gia mempshmoiries. O STORACE EINAI THEOS !!! hahahahahahahahaha !