Καλησπέρα! Πρίν λίγο άκουσα στο ραδιόφωνο πως 1/12 (Παρασκευή) οι KROKUS θα δώσουν συναυλία στην Αθήνα, για πρώτη φορά, και 2/12 (Σάββατο) στην Θεσσαλονίκη. Έχει ακούσει κάποιος κάτι τέτοιο ή έλεγε ο παραγώγος ό,τι ήθελε ?Αν αληθεύει, θα πάτε ?
το εχω ακουσει κιεγω ,μεγαλο group , βεβαια και αυτοι σπασαν το ρεκορ ‘καθυστερησης’ για να τους δουμε , αλλα εχουν κομματαρες οποτε αξιζει
να παμε
Δεν εχω ακουσει τιποτα αλλα καραγουσταρω τρελλα λεμε
sobara?se poion sta8mo?endiaferon…
κυκλοφορούν νέο δίσκο, αρκετά αξιόλογο θα έλεγα…
αχ…“Tokyo Nights”…τι τραγουδάρα και αυτή!!
Ευτυχώς το έχουν στο set list τους…
εσύ μεγάλε, την έχεις “ακούσει” γενικώς …χα…χα…χ.α.χ.α…χ…α.χα…
εσύ μεγάλε, την έχεις “ακούσει” γενικώς …χα…χα…χ.α.χ.α…χ…α.χα…
[/quote]
Ασε αυτα που ξερεις και πες κανα νεο για το συγκεκριμενο live
Γκρουπάρα. Φυσικά και θα πάμε-είναι από τις μπαντες που περιμέναμε…
'Αν δεν τους δω μπροστά μου όμως δεν πιστεύω λέξη.
Καλά όλα αυτά, αλλά τους μέντορες τους θα τους φέρουν ποτέ;
theoi - ti thelw na pw - to asteio me ta auga den blepw kai anyshxw…
Oι Ελβετοί θεοί του hard rock επιτέλους έρχονται.Κάλλιο αργά παρά ποτέ.Aν παίξουν και τα TOKYO NIGHTS,WILD LOVE,SCREAMING IN THE NIGHT καλή μας πόρωση Υ.Γ Θυμίζουν βέβαια λίγο AC/DC αλλά μικρό το κακό έτσι?
Ρε παιδια ποσο σιγουρο ειναι , για να μπω και στο site τους να δω τι γραφει :idea:
Ρε παιδιά επειδή δν τους ξέρω και θέλω να τους μάθω τι μου προτείνετε;
Yeah!!!Eιναι γεγονος!
Thu, 8/31/2006 KROKUS TO PLAY GREECE!
Dates for Greece just announced: - - December 1st AN Club, Athen / GREECE - December 2nd Mylos, Thessaloniki / GREECE Keep up-to-date by signing up for the Newsletter! - Join the Globe Club.
Metal Rendez-vous(1980)
headhunder (1983)
change og address (1986)
Ωραία θα τα κατεβάσω να δούμε τι ψάρια πιάνουν…
To πιο γνωστο κομματι τους ειναι το Screaming in the night
Οι διοργανωτες το εκαναν παλι το θαυμα τους, οποιος ειναι κατοικος Θεσσαλονικης, πρεπει να επιλεξει αν θα παει Krokus ή U.F.O αφου και οι δυο παιζουν στις 2/12, ενω στην Αθηνα παιζουν οι Krokus στις 1/12 και οι U.F.O στις 3/12.
Οχι ρε π****η δυσκολη αποφαση. :?
E-E-ERXONTAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII