Kvelertak - Kvelertak (2010)

ναι εγω που εστειλα η απαντηση ηταν αυτη παντως

Αυτήν την στιγμή έχει τελειώσει, αλλά το ξαναπεριμένουμε.
Η τιμή του είναι 27,60.
Αν σας ενδιαφέρει, μπορούμε να το φυλάξουμε και να σας
ενημερώσουμε μόλις ξαναέρθει.

μηπως πάτησαν λάθος νουμεράκια στο κιμπορντ ή είναι όντως ηλίθιοι ?

κ σου φάνηκε ακριβό το 18-19 του νοριμόρς…μάλλον ηλίθιοι.

μμμ πολύ ωραίο το αλμπουμ.

Tι ?
Ετσι απλα ?
Τεσσερεις λεξεις και μια μουρμουρα για ποστ ?
Αλλα πραματα περιμενουμε απο σενα Συλα.
[-X

χαχα, τα έλεγα αναλυτικότατα με ένα φίλο για το πώς εκβάλλει η μουσική των νορβηγών από το black ‘n’ roll στο post-hardcore αλλά και τις sludge-stoner στιγμούλες που είναι και σήμα κατατεθέν τους. ταπεινή άποψη. :stuck_out_tongue:

syla που είναι το μπαιράκι που σήκωσες τις τελευταίες ημέρες?? 'Ενα flame? Κατι?

απλά ήθελα να γίνω το επίκεντρο για να με γνωρίσετε.

έδιτ: αν ήθελα να συνεχίσω το flaming θα σου έλεγα ότι το μπαϊράκι το έβαλα στον κώλο σου.

πο ρε φιλε εισαι απελπιστικα φλωρος. γεια.

offernat ρε μουνια!!

(σταματώ εδώ)

Αυτός ο δίσκος ενώ θεωρητικά είχε όλα τα φόντα για να μ 'αρέσει, τελικά ΔΕΝ…
Η φωνή δεν μάρέσει (γενικότερα αυτό το στυλ φωνητικών), η παραγωγή θα μπορούσε να είναι λίγο πιο βρώμικη ( :stuck_out_tongue: ).
Το βασικότερο είναι όμως οι συνθέσεις. Το καλύτερο θα είναι να διαλέξουν τι θέλουν να παίξουν. Black Metal αλα Celtic Frost/παλιούς Darkthrone ή hard rock/punk/Turbonegro φάση.
Κατά την γνώμη μου αν το γυρίσουν αποκλειστικά στο 2ο (και με άλλη φωνή) παίζει να γ@μήσουν τα πάντα γιατί αυτό το rock n roll στοιχείο νομίζω το έχουν περισσότερο.

εντιτ. Το κομμάτι που αναφέρει ο worst πιο πάνω είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Αν δεν είχε τα black metal στοιχεία θα ήταν τρελή ροκιά :stuck_out_tongue:
Επίσης όσοι θα ήθελαν να ακούσουν τους Kvelertak μόνο με τα ροκ στοιχεία (στο περίπου ε), ψάχνετε/ουμε εδώ:

α, θέλω να σου δώσουν πόντο ποινής τώρα! με είπες φλώρο!

έδιτ: πώς μπορώ να σε ρουφιανέψω?

report

Cheers στα παιδιά που μου τον πρότειναν.
Προσωπικά μου άρεσε αρκετά,αν και δεν τον έχω ακούσει πάνω από 2-3 φορές.
Μετά θα μου αρέσει περισσότερο.:stuck_out_tongue:

bump

Από το blog του Baizley:

Track-specific images for an upcoming repackaged deluxe repress of Kvelertak?s self-titled record, to be released on Indie Recordings.

απολυτα καλοκαιρινος δισκος!!!

τωρα για ποιο λογο να ξαναβγει??

Για να μας θυμίζει το καλοκαίρι που πέρασε.

καλα το θυμομαστε και χωρις την επανεκδοση!

τι ωραια να περνουσε η ευρωπαικη τους περιοδεια και απο εδω…

ισχύει αυτό. Ενα λαιβάκι τους είναι ό,τι πρέπει. Κέφι, χωρός, το απαραίτητο ξύλο, τα παντα ολα. Ειναι αυτο που λεμε χορευτικη μπαντα.

Πράγματι, η περσινή περιοδεία ήταν όνειρο μαζί με converge kylesa και gaza.

φετος ειναι headline περιοδεια με toxic holocaust, trap them και την αλλη νορβηγικη μπανταρα wolves like us!!