Kwoon

Δεν έχω πολύ καιρό που τους ανακάλυψα. Αν δεν ήταν να παίξουν με τους Mogwai τον Οκτώβριο, παίζει και να μην τους ανακάλυπτα ποτέ. Ωραία μπαντούλα από τη Γαλλία. Ποστ-ροκ φάση, με ωραίες συνθέσεις, πιανάκι, ατμοσφαιρικά κομμάτια. Σε όσους αρέσουν οι Mogwai, Klan Zu κλπ σπεύστε να τους ακούσετε.

Έχουν βγάλει 2 άλμπουμ (When the flowers were singing και Tales and Dreams) και τον Οκτώβριο θα βγάλουν καινούριο δίσκο (The Guillotine show). Το Tales and Dreams μου αρέσει περισσότερο από το πρώτο.

Eγω τους εμαθα απο αυτο το καταπληκτικο κομματι. Θα παω να τους δω και στους Mogwai δρομο μαλλον:lol:

πολύ ωραίο κομμάτι! με ψήσατε να τους ψάξω, μιας και θα πάω και Μogwai :stuck_out_tongue:
μου άρεσε πολύ το clip και το εξώφυλλο του Tales and dreams!!

Νομίζω ότι οι περισσότεροι έτσι τους μάθαμε!
Άψογο τραγούδι+φυσικά βίντεο…δεν έχω ξεχωρίσει όμως κάποιο άλλο εκτός από αυτό.
Παρόλα αυτά σκέφτομαι να πάω κι εγώ στο live :slight_smile:

την παλεύεις??? :blues:
οι Mogwai είναι απίστευτοι και θα είναι ωραίο λαϊβάκι που θα δούμε και τις 2 μπάντες. Θα σε περιλάβω εκεί, αφού λες ότι θα πας :stuck_out_tongue:

Απίστευτο κομμάτι το i lived on the moon. Το καλύτερό τους :thumbup:

Μια φορα τους ειδα στο Rockwave του 2003, αναμεσα απο Pixies και Black Rebel Motorcycle Club… καλο διαλειμμα για υπνακο :sleep:. Γενικα post-rock χωρις φωνητικα “isn’t my cup of tea”

Στο Rockwave 2003, ειχαν παρει τη θεση των Muse τελευταια στιγμη κιολας…[-X

Παντως, στο σπιτι η στο mp3 δεν εχω θεμα να τους ακουσω, αλλα για live ξερω οτι δε θα γουσταρω. Αν ερθω για Kwoon, θα επιχειρησω να τους ακουσω αρχικα, αλλα δεν ορκιζομαι οτι θα βρισκομαι ακομα εκει μολις τελειωσει η εμφανιση τους:p

Μπορεί όντως το καταπληκτικό εξώφυλλο και το καταπληκτικό κομμάτι/βιντεοκλιπ να είναι οι κράχτες, όμως ο δίσκος που πραγματικά τους έβαλε κατ’ εμέ στην κάστα των κάπου 15 ποστ ροκ γκρουπς που αξίζουν της προσοχής μου ήταν ο επόμενος.

[I]Shίζω-φρενικ[/I]

Βγήκαν 2 τραγούδια από το νέο ep των kwoon [B]εδώ[/B]

κομματάρα το Schizophrenic!!

πολύ καλά τα καινούργια