Kylesa - Static Tensions

A γεια σου.

Ή έχουμε μουσικό αυτί, ή κατεβάσαμε απ’ το ίδιο μπλογκ.

Κατεβάσατε από το ίδιο Blog γιατί εγώ ακούω τόσα Riffs που βαριέμαι να μετράω.

Ε με τα κωλοmp3’s!Και εγω ειχα βρει ενα ριπ στα 128 και μολις βρηκα ενα στα 320 το εσβησα τσακ-μπαμ.
Ωραιος δισκος.Δεν εχω κανει πανω απο 5 ακροασεις ακομα αλλα το ακουω και μ’αρεσει περισσοτερο καθε
φορα!

Όχι απλώς ωραίος δίσκος…μαζί με το Gin των Cobalt είναι so far οι καλύτερές μου για φέτος.
Μιλάμε είναι ΔΙΣΚΑΡΑ

λολ, δε το χω ακουσει ακομα. Μαλλον χανω ε;

Ειναι τοσο καλο σα το Walk a Middle Course; Τσεκαρα τους τιτλους, αυτο μ ειχε αρεσει αρκετα.

Πάντως για το δικό μου γούστο είναι το καλύτερο τους. Βέβαια σε αυτό φταίει ότι τα παλιότερα τους είχαν μια κάτι παραπάνω πανκίλα που για μένα που δεν έχω και την καλύτερη σχέση με το πανκ τα ρίχνει σε σχέση με κάποιον που είναι πιο πάνκης από εμένα. Υπόψιν ότι δεν τα έχω λιώσει όπως αυτό μιας και αυτό ήταν η αφορμή να ασχοληθώ μαζί τους.

Ξερω τι εννοεις, ακουσα ενα κομματι στα πεταχτα και μου φερνε κατι σε ΜΠΟΜΠΑ. Θελω να το πιασω με την ησυχια μ ομως. =\ Λιγο πριν το Χελλφεστ, λογικα.

Τελικά αυτό ακούγεται ολόκληρο άνετα ε, δεν βαριέμαι στιγμή. Άντε, τέλη Ιούνη, κοντά είναι. 8)

Και τα δυο πρωτα ολοκληρα ακουγονται.

Παντως ειμαι στη φαση του Darth, μ αρεσουνε πολυ, αλλα δε τα χω λιωσει ας πουμε.

Mπα, το πρώτο δεν ακούγεται με τίποτα ολόκληρο, πολύ κατσαρολικό. Το δεύτερο δεν το έχω ακούσει, αλλά λένε πολλά γι’ αυτό οπότε πριν το ροκγουεηβ θα το ακούσω.

Eτοιμάστε από τώρα ομπρέλες από τιτάνιο για ν’ αποφύγουμε το μπετό που θα μας πετάξουν στ’ αυτιά στο Rockwave.

Τον τελευταίο καιρό κάνω υπνοπαιδεία/υπνοθεραπεία με το δισκάκι ε. Το βάζω για νανούρισμα και ξυπνάω σαν πουλάκι.

Εστω και με μια καθυστερηση τιμησα το συγκεκριμενο δισκο και τον βλεπω να με απασχολει για πολυ καιρο.

Οι τυποι τα σπανε.:slight_smile:

Αυτο το ταλαιπωρο riff του Spirit Crusher σε ποσες versions θα το ακουσουμε πια:lol: (για το Running Red μιλαω:p)

Ποιο απόλα τα Riffs του Spirit Crusher λες ωρέ? το Spirit Crusher έχει καμιά κατοστή εκεί μέσα(ε εντάξει είπα να υπερβάλλω και γω λίγο) και δε μου μοιάζει κανένα από αυτά ιδιαίτερα με κάνα από αυτά του Running Red.

Έχει ένα πόιντ ο κολοκύθας από μια πλευρά. Δες αυτό http://www.youtube.com/watch?v=woML9M5UBSc στο 2:26, η μελωδία θυμίζει αρκετά. Κομματάρες και τα 2, αν κουβαλάνε oι Καιλέσα επιρροές από Death δεν απορώ που μ’ αρέσουν. Και ναι, πόσταρα όλο αυτά για να πω πως ο δίσκος σπέρνει.

A γεια σου.Γενικα αυτα τα 2 ριφακια(ειτε αυτο που σκαει στο 2:26 του βιντεο ειτε αυτο που προηγειται,κυριως αυτο)τα χουν δανειστει και ψιλοαλλαξει οι μισες metalcore μπαντες,οι machine head(Imperium) και αρκετοι αλλοι:lol:

Παντως το συγκεκριμενο αλμπουμ μου αρεσε και μενα που δεν ακουω post,ισως φταινε τα καυλωτικα ντραμς:D

Aν μη τι αλλο live μπαντα με 2 drumkits δεν εχω ξαναδει,θα χει φαση στο χωραφι:D

ποστ;

όπως λέμε ποστάρω;

Εεεε post,sludge ο,τι παιζουν τελος παντων οι Kylesa,δεν ειμαι και ειδικος σ’αυτα:p

Δεν γαμιέται, ούτε κι αυτοί ξέρουν τι παίζουν.

Τους αγαπάμε όμως.

Η πολη αγαπη θα σε φαει εσενα:p