Καλημερα παιδες!Ειναι κανεις σε θεση να με ενημερωσει πως παει η πωληση των εισητηριων???Υπαρχει περιπτωση να εξαντληθουν??ειμαι απο επαρχια και σκοπευω να ανεβω στο τελος του μηνα για εισητηριο!Ευχαριστω προκαταβολικα…
Thanks!!!
Aπο και κλείεται να είνα sold out.
Karvou τι να δεις από τους Mastodom έλα καλύτερα να σε κεράσω μερικές μπυρίτσες για ζέσταμα.
Άκου Μαstodom oυστ από δω. Απορώ τι τους βρίσκετε.
Aπο και κλείεται να είνα sold out.
Karvou τι να δεις από τους Mastodom έλα καλύτερα να σε κεράσω μερικές μπυρίτσες για ζέσταμα.
Άκου Μαstodom oυστ από δω. Απορώ τι τους βρίσκετε.[/quote]
Για τους Tool πάω ρεεεε!!!
Mastodon δε με συγκινούν αλλά μέσα στη τιμή είναι και αυτοί… 8) 8) 8) 8) 8)
παιδια μπορει να μου πει καποιος πληροφοριες για το πως παει η προπωληση???
επισης ξερει κανεις αν θα υπαρχουν εισητηρια εκεινη την ημερα???
θα ανεβω την ημερα της συναυλιας και δεν ξερω αν θα βρω(αν υπαρχει τετοια περιπτωση)…
αν ξερει καποιος παρακαλω ας απαντησει…ευχαριστω
to set your mind free you must first just listen… :?:
Ένας φίλος που πήρε μέσα στην βδομάδα είχε αριθμό 6241 ! πάει πολύ καλά η πrοπώληση, αλλά είμαι σίγουρος 100% ότι θα βρεις ! Αποκλείεται να μαζέψουν οι tool πάνω από 10.000 και να υπάρχει έλλειψη ή sold out !
ευχαριστω πολυ φιλε…ελπιζω να ειμαι απο τους τυχερους…
αντε να δουμε καποτε και τους system of a down…
dead eyes see no future…!!!
aaaax ti tous 8es tous soad…ti na deis re file apo aytous…sorry kiollas
Κατσε ρε συ γιατι το εισιτηριο για Mastodon/Tool εχει 53 ευρω ? Δηλαδη ενα εισιτηριο με 30 ασχημα κερδη θα τους εφερνε? Ή εστω με 35. :?
Η τιμή πράγματι είναι μεγάλη. Σχεδόν 20,000 δραχμές (πριν τα 60άρια των Black Sabbath πότε είχαμε δώσει ξανά 20,000 δρχ για αρένα?).
αλλά :
-
μετά λύπης μου το λέω: η ανοχή του κοινού (συμπεριλαμβάνω και εμένα) οδήγησε στο να αυξάνεται συνεχώς η τιμή των εισιτηρίων με αποτέλεσμα οι τιμές να ανέβουν level
-
στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι Tool έρχονται από χρονιά νέου δίσκου, είναι σχεδόν στο peak της δημοτικότητας τους (το peak κατ’εμέ ήταν το Lateralus δηλαδή ο προηγούμενος δίσκος τους) και συνοδεύονται από Mastodon, οι οποίοι έβγαλαν δισκάρα και η δημοτικότητά τους, είναι ήδη ψηλά και ανεβαίνει… Ακόμα, καθότι και οι μπάντες είναι Αμερικάνικες, μου φαίνεται απολύτως λογικό να ζήτησαν τα κέρατα τους για να δώσουν συναυλία στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να πρέπει και εμείς να δώσουμε το κάτι παραπάνω αν θέλουμε να τους δούμε…
Μου φαίνονται απολύτως ρεαλιστικά τα νούμερα που είχε παραθέσει ο Karja ότι ζήτησαν οι Tool για να παίξουν και με βάση αυτά τα νούμερα, μία τέτοια συναυλία στην Ελλάδα για να είναι βιώσιμη και επικερδής, απαιτεί πολύ μεγάλο χώρο (10,000 ατόμων για παράδειγμα) και ακριβό εισιτήριο…
Η συναυλία των Tool, ανεξάρτητα του αν μας αρέσει ή όχι το συγκρότημα, είναι μία μοναδική ευκαιρία του ελληνικού κοινού να δείξει στους διοργανωτές ότι είναι βιώσιμες οι συναυλίες σύγχρονων μεγάλων ονομάτων του Μέταλ. Αν η διοργανώτρια ζημιωθεί ή δει ότι δεν αξίζει ο κόπος για τόσο μεγάλες συναυλίες, τότε τα επόμενα χρόνια να ξέρουμε ότι θα έχουμε κυρίως παππούδες να δίνουν συναυλίες και μόνο τον Cozy να χαίρεται!!!
Προσωπικά είναι από τις λίγες συναυλίες που έδωσα τόσα για εισητήριο και δεν νιώθω ‘’ αλέκος’’ . Επίσης από όσο ξέρω είναι το ακριβότερο αυτήν την στιγμή συγκρότημα στον πλανήτη. Αλλά έχω μια μικρή απαίτηση, θέλω να δω το επόμενο Σάββατο όλο τον εξοπλισμό που βλέπω στα live που κάνανε ανά τον κόσμο…
Πιστεύω πως όλοι κάτι τέτοιο περιμένουμε… :roll:
+1
και με πολύ λιγότερα λόγια από εμένα… Πώς το κάνεις? :lol: :lol: :lol: :lol:
To να μη νιώθω κορόιδο??
Απλά λέω πως αν δεν ήταν το εισητήριο 52, δεν θα έρχονταν καθόλου, θα ήθελα να τους δω, θα πήγαινα εξωτερικό και θα πληρωνα ολίγα περισσότερα…
Αν και δεν είναι αυτή σωστή λογική για μεταλλά, θέλω να κρατάω αυτήν γιατί αλλιώς είμαστε για τα κλάματα… :? 8)
aaaax ti tous 8es tous soad…ti na deis re file apo aytous…sorry kiollas[/quote]
an milas gia ta live tous einai gegonos pos einai mia klash pio kato apo toys diskous tous alla einai mia mpanta pou kathe kykloforia einai diamanti pou den to perimeneis…
7 μερουλες μειναν…ε ρε γλεντια!
Ξέρει κανείς πόσο έχει το εισητήριο σε άλλες πόλεις της περιοδείας;
kalhmeres…
metrame anapoda pleon …
loipon gia aytuos pou anarwtiounte gia tin timh se alles eyrwpaikes poleis …DEN paizei panw apo 36 euros … dystyxws eime8a oi pleon akrivoi …
oso gia to venue …
to Fencing Hall , o xwros einai epioikws a8lios … einai palio toll gia aerolplana…
kerkides DEN yparxoune pou shmainei oti 8a einai mia megalh arena…
to mhkos tou xwrou gia na katalavetai einai konta sta 150 metra …
mexri thn tetarth 8a 3erw akrivws ti 8a paizei kai 8a sas enhmerwsw …
mexri stigmhs h DIDI exei zhthsei th voh8eia etairias h opoia kanei PA (sthnei synavlies) alla akomh den 3eroun ti 8a zhth8ei na sthsoune…dld an 8a exoune diko tous e3oplismo oi TOOL h oxi.
anamenete mexri thn tetarth kai 8a sas enhmerwsw gia ton xwo kai ola ta sxetika
kalhmeres
Και πως θα πάμε μέχρι εκεί πείτε μας να ξέρουμε.
Εντάξει, το μέρος δεν είναι τόσο κακό. Μεγάλος χώρος, έχει καλό εξαερισμό και το βασικό άνετο parking. Το μέρος βρίσκεται στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Ελληνικού. Η ξιφασκία βρίσκεται στο ύψος της πεζογέφυρας πάνω στην παραλιακή.
iQfish, έχω την εντύπωση πως στην Ιταλία είχε περίπου 45 Ευρώ. Βασικά είμαι σχεδόν σίγουρος. Όπως και στην Αγγλία ήταν ακριβά. Για τις υπόλοιπες χώρες δε γνωρίζω.
Πάντως, στους Duran Duran που έγινε στον ίδιο χώρο, υπήρχαν πολλά μικρά λαθάκια που ελπίζω να έχουν διορθωθεί τώρα που θα ξέρουν το χώρο καλύτερα…
Πάντως η αρένα είναι αχανής και επίπεδη. Ελπίζω να βάλουν πολύ ψηλή εξέδρα, γιατί αλλιώς εμείς που δεν κοιτάμε τον Βράνκοβιτς στα μάτια, δε θα δούμε και πολλά…