Ερχονται οι τοοl!

plhrofories gia to pws na ftasete ekei …

http://www.didimusic.gr/news/

@cozy … to kalokairi tous eida sto milano me 34 euros…
kai apo oso 3erw kai twra toso eixe …

tespa…

oso gia ton xwro … mexri thn pempth 8a 3erw perisotera… 8a sas enhmerwsw gia to ti na perimenoume…

pantws einai malakia na mhn paizoune kerkides giati apo ta reviews pou diavazw to lazer show a3izei na to deis apo pshla…

tespa…

Για το καλοκαίρι έχεις δίκιο. Απλά εγώ είχα κοιτάξει για το χειμώνα και έχω την αίσθηση ότι είχε κάπου εκεί (45).

Για μια μικρή ιδέα του χώρου, ρίξτε μια ματιά εδώ: (τραβηγμένη από εμένα στους Duran Duran)…

Paidia asxeto(peripou) alla epeidh to vlepw poly se afto to topic… De nomizw oti einai swsto na xaraktirizoume tous Tool metal mpanta… Mporei na einai KAI metal, alla o xarakthrismos einai ftwxos gia tous idious imo.

Oso gia ta kathekasta, pws paei ta ftasame ta 10.000 atoma? E re Mastodon kai Tool kapakia tha mas fygei to klapeto :lol:

Stinkfist
46&2
Jambi
Schism
Lost Keys
Rosetta stoned
Swamp song

Wings I & II
Lateralus
Vicarious
Aenema

Yparxoun kai alles ekdoxes

Most recent shows since the break have looked like this:

Stinkfist
46 & 2
Jambi
Schism
The Pot
Lost Keys
Rosetta Stoned
Wings For Marie
10,000 Days
Lateralus
Vicarious
Ænema

Something like this. There have been shows where Sober and/or Swamp Song have been included in place of 10K or 46 & 2.

*Kai genikotera allazoun kommatia arketa syxna. Ta mona pou einai entelws stadar einai ta arxika kai ta teleftaia.

Θέλω το Parabola… :cry: :cry: :cry:

Επίσης όταν τελιώσει σε κανα μήνα το τουρνέ των Tool ξεκινά το τουρνέ των A perfect circle. Mακάρι να του αρέσει του Keenan το ελληνικό κοινο και να τον ξαναδούμε συντομότερα… [-o< [-o< [-o<

__H δεύτερη εκδοχή σαφώς καλύτερη, έχει και το The Pot μέσα… ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ!! 8)

Υ.Γ. απο την foto, ο χώρος ψιλοχάλια φαίνεται… :frowning: :evil:

Ας παίξουν και σε νταμάρι (όποιος διοργανωτής το διαβάσει μην το πάρει και στα σοβαρά)?? δεν με νοιάζει??αυτό που με νοιάζει είναι που έρχονται και η διάρκεια της συναυλίας?.για να δούμε?..είμαι μέσ΄’την υπερένταση?

Αντε 2 και σήμερα!! Ούτε άδεια απο στρατό να έπερνα. Και μόνο που το καλύτερο εν ενεργεία rock συγκρότημα έρχετε για συναυλία αυτό τα λέει όλα!!

Έγω έχω μια απορία…

Στο site της διοργανώτριας εταιρίας γράφει πως οι Tool εκτός των άλλων θέλουν να μην καπνίζει κανένας κατά την συναυλία και αν και δεν είμαι καπνιστής ρωτώ πόσο εύκολο είναι να γίνει κάτι τέτοιο…???

Τέσπα, με έπιασε τρελή αγωνία και ας έμειναν μοναχα "46 & 2 " ώρες… :slight_smile:

Ειδικα στην Ελλαδα, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Σε 2 ώρες ξεκινάω για κάτω. Άντε και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

4288!!!

Παρακαλώ! Παρακαλώ! Μη με περνάτε για τρελό!!!

Θα μου σαλέψει (λέμε τώρα…). Δε μπορεί ο χρόνος να πάει πιο γρήγορα? Δε μπορούν να δώσουν και μία δεύτερη συναυλία την Κυριακή? Δε θα μπορούσα μόνο για αύριο να είμαι 2.10 ώστε για μια φορά να βλέπω και αυτά που ακούω? :lol: :lol: :lol:

Trustno1, επειδή το είπες και σε άλλο τόπικ, το εξώφυλλο του 10,000 days είναι μακράν ότι πιο εντυπωσιακό έχω δει σε δίσκο… Τζάμπα μαστούρα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: (κανένας δε με πιστεύει ότι μπορείς να τα δεις 3-D έως ότου του δείξω πως… Απίστευτο artwork…)

karvou, πώς το βλέπεις εσύ δλδ;
Εχω ένα μικρό πρόβλημα εστίασης και μάλλον γι’ αυτό δεν τα καταφέρνω :frowning:

<------------------ Ευχομαι οι TOOL να ερθουν με το καλο και να δωσουν το καλυτερο τους εαυτο.Μακαρι να μην ακυρωθουν τελευταια στιγμη 8)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

trela to artwork ontws…mou fainetai periergo pws kapoioi dn mporoun na to doun…tespa
re seis afou o adam jones einai gata se ayta…o an8rwpos exei doulepsei sta effects twn terminator (nai afta me ton kyverniti ths california)
wwwwx avrio einai kai gw…edw…dn 8elw na ksypnisw ka8olou avrio…tyxeroi
osoi 8a pate

sos!!!
Πως πάμε στο κέντρο ξιφασκίας από κέντρο!!!
plz αοαντήστε κάποιος!!!