θα ήθελα να μην είμαι αρνητικός και να δεχθώ αυτά που λένε, αλλά ειδικά το πρόβλημα με το ύψος της σκηνής είναι κλασικό πρόβλημα και δε μου αρέσει που μεταθέτουν τις ευθύνες αλλού. Και στο rockwave κάθε χρόνο τα ίδια τραβάμε. Και εκεί τα συγκροτήματα φταίνε? (μόνο για τη συγκεκριμένη περίπτωση όμως θα κάνω τα στραβά μάτια και θα το δεχτώ, γιατί έπρεπε να χωρέσουν τις 4 “οθόνες” και τη μεγάλη εικόνα από πάνω και η οροφή της σκηνής έφτανε σχεδόν στο ταβάνι…)
Και αφού ο χώρος δεν ήταν προβληματικός καί έφταιγε ο Αμερικάνος ηχολήπτης, γιατί απολογείται στην αρχή για το χώρο λέγοντας ότι δε βρήκαν άλλο μέρος για τη συναυλία? Αφού το μέρος δεν ήταν προβληματικό γιατί έψαχναν εναλλακτική?
Εγώ δε τους έχω στείλει ακόμα, μόλις βρω χρόνο και διάθεση (κυρίως) θα το κάνω πάντως…
Ναι ο αμερικανος ηχοληπτης των Tool σιγουρα δεν εχει διαβασει το βιβλιο του Σκαρλατου για την ακουστικη και σιγουρα δεν ξερει που παν τα τεσσερα.Να κερδισω το Τζοκερ και να ανοιξω μια εταιρεια που θα φερνει απο τους Bolt Thrower και Dying Fetus μεχρι τους Infected Mushroom και για security θα εχω τα κουνελακια απο το ρωσσικο playboy με εισιτηριο max 20 ευρω σε ιδιοκτητο χωρο που θα ειναι προσαρμοσμενος σε καθε συναυλια. Με 14.000.000. ευρω το κανω χαλαρα…H θα παω να αγορασω τον Αχαρναικο να ον κανω μεγαλη δυναμη της Ευρωπης… :lol:
Πιστευω οτι ηρθε η ωρα να διοργανωσω το μεγαλο φεστιβαλ με Bolt Thrower, Dying Fetus, Strapping Young Lad, Sadus, Testament, Vader ,Nihilist και !ΤΟΟΗ!
Πιστευω οτι ηρθε η ωρα να διοργανωσω το μεγαλο φεστιβαλ με Bolt Thrower, Dying Fetus, Strapping Young Lad, Sadus, Testament, Vader ,Nihilist και !ΤΟΟΗ!
και εσενα σε παω… :lol:[/quote]
Αυτό θα ταν ένα ονειρεμένο billing αλλά που τέτοια τύχη στο Ελλαδιστάν. Εδώ ήμαστε άξιοι να βλέπουμε 50 φορές τους φλώρους τους Scorpions και 100 φορές τους ξεπεσμένους Purple. :evil:
Aντε συγχύστηκα βραδιάτικα.
Na epistrepsw ligo sth synaylia kai stin apanthsh ths Didi sto filo mia selida pisw…
Ousiastika dhladh paradexontai afto pou pisteya oti DEN KANANE TIPOTA kai oti ypirxe mesa sto xwro itan stimeno aptous TOOL.
E G*MW th DIDI MUSIC. Mpoikotaz.
Na paizoun 2 wres oi Tool apo panw sou kai na mi mporeis na deis oute tous misous…
Δυστηχως δεν μπορεσα να παραβρεθω στην συναυλια αλλα απο γνωστους μου ακουσα οτι ο ηχος δεν ηταν καθολου καλος και ο χωρος ηταν αθλιος. Ο χωρος που επαιξαν οι Peal Jam ηταν μακραν καλυτερος.
oi “flwroi” oi scorpions - mazeboun 20-30.000 kai bazoun to miso eishthrio by the way.
den basizontai se - fobera leizer shows - ktl. ase pou exoun kai mia prosfora 20 diskwn peripou. e nai … anarwtiemai an exeis akousei panw apo 3 tragoudia pote kai petas auta ta “toubla” etsi anwdyna.
a eidame posoi phgan stous testament otan paiksane e ! LOL… mhn to kanoume thema… lol 200-300 ?
Φυσικα! Συγκρινεται το ΟΑΚΑ με το Κεντρο Ξιφασκιας?[/quote]
Φυσικά και δε συγκρίνεται, όμως:
Τέτοια εποχή, λόγω μπάσκετ, το ΟΑΚΑ δε δίνεται για συναυλίες
Η ενοικίαση του ΟΑΚΑ απαιτεί τεράστιο χρηματικό ποσό. Κοινώς αν γινόταν εκεί, το εισιτήριο θα είχε 60 και όχι 52 Ευρώ.[/quote]
Kατσε ρε c, 52 ευρω για τους Pearl Jam ηταν λιγα? Δηλαδη ποσα παραπανω θα διναμε για Tool?? 70??
Bεβαια μην ξεχναμε οτι υπαρχουν τοσοι αλλοι χωροι. Α,ναι οι Manowar θα παιξουν στο ΣΕΦ 04/04, μηπως τοτε δε γινονται αγωνες μπασκετ? Δηλαδη πως μπορεσανε και το νοικιασανε?
Οι Scorpions είναι και 30 χρόνια συγκρότημα και πολύ λίγο με νοιάζει που βασίζονται. Απ τους 20-30.000 που λες το ένα τρίτο είναι άσχετοι σαν και μένα που χουν ακούσει 2 - 3 τραγούδια. Για να μην πω παραπάνω. Αυτό έλειπε άλλωστε να βάζουν και μεγαλύτερο εισιτήριο, ένα σχήμα παρακμή είναι πλέον. Σε άλλες χώρες της Ευρώπης ούτε για opening act δεν θα τους έβαζαν. Μόνο στην Ελλάδα και σε καμιά Γερμανία πουλάνε ακόμα. Όσο για “τούβλα” εσύ ειδικά δεν θα πρεπε να μιλάς…
Εσένα τι σε απασχολεί πόσοι πήγαν? Οι Wig Wam, οι Gotthard και άλλες τραβεστί μπάντες που ακούς μάζεψαν παραπάνω από 300 άτομα δηλαδή?
ti trabesti kai @@ tsampounas? o kitharistas twn wig wam - einai kai top sessionas & paragwgos - kai gia thn plaka tou - mporei na paiksei ta spastika - asteia thematakia ton to.tally o.verated l.oosers. sobara - o monos isws kapws aksiologos mousikanths ein o drummer ekei mesa.
2-3 points ehm - pane - sto tour section twn scorpions na doume - an paizoun - oute kan support kai se poses xwres ktl ktl …
oles oi mpantes “travesti”- pou anafereis - paqiksan me poly xamhlotero eishthrio - me poly kalytero hxo, kai kathara diora show - xwris na basizontai se hype - oute na kanoun megalosxhmes dhlwseis. gia showmanship - fysika den sygkrinw - to aeikinito enos Glam - me to neurospasto shadowplay - tou kyriou kaneenan. (spelling epithdes) fysika - kai oles mphkan mesa ! Tima de ton diorganwth - oti synexizei na kanei lives - estw kai ypo antiksoes synthikes.
efere kai sto gagarin gia kalytero hxo - e kai ? den phge KANENAS PARAPANW !
to de - se posous paiksan oi testament to lew apla epeidh prin elege kapoios ferte tous bolt thrower, ktl ktl kai tous testament. giati na tous ferei kapoios ? gia na xasei lefta sigoura ?
Afou to ellhniko koino - den akouei tetoia - akouei in-flames - pou einai i elpida - tou metal - kai prepei na paiksoun kai panw apo ton dio opws elege kai enas fanboys tous edwmesa !!! xaxaxax.a
TO THEWRW DE THLIBERO… to oti sygkrothmata - pou ekfrazoun to agno kai anotheuto - good time rock - tyxainoun tetoias antimetwpishs - xarakthrizomena - xwris bebaia na exoun akoustei me xydaious kai abasimous xarakthrismous, kai fysika na agnoountia epeidiktika - kai i asxetosynh - na perna san apopsh. diolou tyxaio paradeigma - i anafora stous LEGS diammond- ws ADERFATO se gnwsto periodiko. E tosa kseroun tosa lene - kati iswpedwtika, doomsday flight kai kati stagefright - bebaiws bebaiws… na mhn ta anaferoume … dioti poly apla - tote oi pantognwstes den tha exoun apo pou na fygoun !
To πόσο καλός είναι ο κιθαρίστας των Wig Wam δεν με νοιάζει, στο ακραίο metal, που εσένα δεν σ αρέσει καθόλου, υπάρχουν δεκάδες καλύτεροι παίκτες απ αυτόν και απ τους Tool. Αλλά που να το ξέρεις εσύ, σάμπως έχεις ακούσει? Ειδικά για Tool μην με πολυπρήζεις, δεν είμαι κανας φαν και καρφί δεν μου καίγεται για τη γνώμη σου. Εγώ πήγα στο gig, πέρασα καλά και τέλειωσε. Εσύ μιζεριάζεις χωρίς λόγο. Όσο για το “showmanship” των “αεικίνητων glammer” τι να πω! :lol: :lol: :lol: Εκτός απ το ότι είναι μεγάλοι καραγκιόζηδες! :lol: :lol: :lol:
Όσο για τους διοργανωτές, καλά κάνουν και φέρνουν πολλά γκρουπ, άμα το αντέχει η τσέπη τους μαγκιά! Οι Bolt Thower που αναφέρεις και πιο γαμάτη μπάντα είναι και περισσότερο κόσμο θα μάζευε πάντως, πάω και στοίχημα.
Τέλος το ελληνικό κοινό και τα ελληνικά περιοδικά είναι για τα μπάζα και είναι το μόνο σημείο του ποστ σου που θα συμφωνήσω. Τα περιοδικά προωθούν αυτά που θέλουν και τα βλαμμένα 16χρονα αγοράζουν σαν τυφλά.
Υ.Γ. Για τους Scorpions βαριέμαι να ξανασχολιάσω, είναι πολύ ασήμαντη μπάντα κατ εμε ώστε να ασχοληθώ περισσότερο.