Diafora Tool me to 99% twn upoloipwn sugxronwn metal sugkrotimatwn (apopsi mou ennoeitai)
Oi Tool dimiourgoun mousiki mesa apo prwtotupous kai 100% dikous tous ixous, enw oi upoloipoi dimiourgoun mousiki mesa apo tin prwtotupi miksi ixwn pou exoun idi akoustei apo palaiotera sugkrotimata. Auto kai mono mou arkei gia na tous sevomai ws mousikous. Artwork, live show, klp apla me peithoun oti einai kati parapanw apo mousikoi pou paizoun gia to xavale, alla einai kallitexnes pou paizoun gia tin partu tous kai tin texni tous. Gia auto de me peirazei pou de xoropidousan sa ta kriaria…
@ Karja: Sevomai ta gousta sou, alla de mporw na thewrisw tekmiriwmeni apopsi, tin apopsi sou gia to live, afou den piges…
Χώρος: Γήπεδο Ξιφασκίας, Αθήνα
Ημερομηνία: 16/12/2006
Κείμενο: Άννα Κουτσιλοπούλου
Did anyone see Tool; Όχι, όχι, μη βιάζεσαι να απαντήσεις… κυριολεκτικά μιλάω. Εκτός από τον κύριο που είχε κρεμαστεί σε μια κολόνα, είδε κανείς τους Tool; Πόσα χρόνια περίμενες γι΄αυτή τη συναυλία; Ας μη μετρήσω. Και τώρα, ειλικρινά νιώθω περιχαρής που, τουλάχιστον, είχα την ευκαιρία να τους απολαύσω το 2002 στο Brixton Academy. Και τους είδα και τους άκουσα και κατάλαβα γιατί είναι μία από τις κορυφαίες μπάντες, στιχουργικά, μουσικά, live, στα πάντα. Αυτό που δεν είδα και που δεν άκουσα το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου στο γήπεδο Ξιφασκίας, ήταν τουλάχιστον απογοητευτικό. Από τους Mastodon, που άκουγα μπουκωμένες νότες κιθάρας και κάπου στο βάθος τη φωνή του Bill Kellihaer, μέχρι και τις τελευταίες νότες του Vicarius, προσπαθούσα να συμβιβαστώ με ό,τι μπορούσα να διακρίνω από τα απίστευτα videos που προβάλλονταν και να αρπάξω τις καλές στιγμές. Οι οποίες περιορίστηκαν στα απολύτως απαραίτητα: τα κομμάτια των Tool. Aenema, Stinkfist, Schism, Vicarius, 10.000 Days και τα λοιπά αριστουργήματα του Keenan και της παρέας του. Κι εντάξει, δεν είμαι ο άρχοντας της γκρίνιας, αλήθεια σας λέω! Φίλοι και γνωστοί που βρεθήκαμε στην έξοδο τα ίδια λέγαμε. Γιατί; Γιατί βάζουμε τα χεράκια μας για να βγάλουμε τα (διοργανωτικά) ματάκια μας;
ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ.ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ 52!!! ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ LASER SHOW ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΕΣ? ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΜΑΓΑΖΟ ΤΟ LAZER SHOW ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟ. GIVE IT A TRY! ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ GIG ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΚΝΕ.(ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ!) ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΟΥΛΟΥΠΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΡΟΦΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΝΑ ΔΙΑΧΥΤΗ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΑΖΕ. ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΞΟΔΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ REVERBARATION TIME ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ…Η ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟΥΣ ΦΟΒΕΡΟΥΣ “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ SECURITY” ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣΩ ΜΕ ΒΟΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΑΓΑΝ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ… ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΟΙ. ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΕΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΘΕΑΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΑΙ. ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΣΚΑΣΟΥΜΕ.
ΑΛΛΑ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ TOOL. ΔΕΚΤΗ Η ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡΤΣ ΠΟΥ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΕΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΘΛΙΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΛΟ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ. ΠΟΛΥ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΠΝΙΖΕΙ Η ΕΧΕΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΒΓΕΙ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ! ΚΑΛΟ ROCKWAVE! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :evil:
Φιλε μαζι σου.Ξερει κανεις οτι το 3ημερο για το Wacken εχει 99 ευρο(μαζι με διαμονη στο καμπιγκ φαγητο και ποτο)?Ξερει κανεις οτι αν κλεισεις απο τωρα αεροπορικα σου στοιχιζουν 70 ευρο μονο πηγαινε ελα?Ξερει κανεις οτι θα δει τις μεγαλυτερες μπαντες που στην Ελλαδα θα τις δει σε 20 χρονια και αν?Δλδ μιλαμε οτι με 170 ευρο βλεπεις 60 συγγροτηματα Α’ διαλογης σε μια χωρα που σε σεβεται απλα σαν ακροατη/θεατη και πανω απ’ολα σαν ανθρωπο.Σιγα μη δωσω πενηντατοσα ευρο να δω τους Τουλ και τους καθε Τουλ σε ενα χορο που ειναι ακαταλληλος για συναυλιες και να πληρωνω 1-2 ευρο το μπουκαλι με το νερο.
Eιναι εκκεντρικοι και…σιγα τα αιματα.Ολα μερος αυτου που πουλανε ειναι.Εκτος αν καποιοι ψαρωνουν ακομα με τις μυστικιστικες και καλα αρλουμπες.Και τι δε θα καταλαβαινε ο κοσμος δηλαδη??Πυρηνικη φυσικη παρουσιαζουν??Μουσικη παιζουν,παρουσιαζουν ενα σοου και αλλοι γουσταρουν και αλλοι οχι.Γι αυτο εφαγαν και το κραξιμο με τις παρακλησεις.Και καλα τους καναμε.Αφου πηραν λεφτα και μπηκε μεσα ο κοσμος θα παιζαν ετσι κι αλλιως.Ας εκαναν αλλιως και θα γινοταν ξανα γηπεδο ξιφασκιας εκει μεσα… :twisted: Οσο γι αυτο το μυθικο που λες για τις μπουζουκλερι memnoch,αφου λοιπον ειμαστε πλεον τοσο συνηθισμενοι σε εντυπωσιακα εφφε,μαλλον τετοιοι χωροι και συνθηκες ταιριαζουν στον ελληνα οπαδο.Στην τελικη και η despoina Vandis εχει τραγουδι που λεγεται jambi.Μαλλον καποιοι προτιμουν αυτη την εκδοχη.Οσοι πιστοι…give it a try…Οι υπολοιποι τα προτιμουμε απ τους εκαστοτε Τοοl και ας ειναι και παρακατιανα.Για ολα τα αλλα που γραφεις +1000000 εις την ν.
Ένας πιο μάγκας επι της υποδοχής, κι ενώ οι MASTODON μέσα βαρούσαν και εμείς απ’ έξω σπρωχνόμασταν, έκανε την εξής πανέξυπνη δήλωση: -Δεν βγήκαν οι MASTODON ακομα παιδιά. Αυτό που ακούγεται είναι playback!!!ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!!!
Μια άσχετη ερώτηση με την διοργάνωση του live
Αν επαιζαν οι Metallica στην Ελλάδα και έλεγαν οτι απαγορεύονται οι φωτογραφίες και οτι τους πειράζει ο καπνός, φανταζεσται το κράψιμο???
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ! ΟΧΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΣ ΤΟΥΣ TOOL ΕΤΣΙ! Ο ΑΓΓΛΟΣ Η Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ Η Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ LIVE ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΚΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΚΑΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΟ SHOW ΚΑΙ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟ ΑΓΧΟΣ? ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΡΕΛΑ TOOL. ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ. ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΤΡΕΛΑΝΑΝ ΟΙ 5 ΣΥΣΚΕΥΕΣ LAZER ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΓΩ ΓΙΑ 52 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ… ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΜΑΓΑΖΑ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ.(ΑΣΧΕΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ- ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ.) ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ…
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ AC/DC ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ! ΓΙΝΕΤΕ?
ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΩ SHOW ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΛΕΟΝ Ο ΚΑΛΟΣ ΗΧΟΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΡΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ FLOYD… ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ 40 ΕΥΡΩ ΠΛΟΙΑ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ, 52 ΕΥΡΩ ΤΟ LIVE ΚΑΙ 30-40 ΕΥΡΩ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ 140 ΕΥΡΩ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ… ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ VALUE FOR MONEY?
ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ GROUP ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ? 15? 20? ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΄ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ΄ ΑΥΤΑΑΑΑΑΑ… :twisted:
Κοιτα,επειδη τυχαινει η παρεα να τους εχει δει και στο εξωτερικο,δεν ειχαν κατι παραπανω η’ λιγοτερο απ οτι εκει.Οποτε εδω τι παραπανω περιμενες να φερουν?Τον Φωκα Ευαγγελινο και το μπαλετο του για να αγγιξουν την ποιοτητα του σκυλαδικου?Ας μη γελιομαστε,το προβλημα ηταν ο χωρος,η διοργανωση και το εισιτηριο.Αν και για το τελευταιο χωραει συζητηση μια και καποιοι εδωσαν πανω κατω τα ιδια για να δουν για 24624η φορα τους (περιπου) Deep Purple,καποιοι αλλοι να δουν καποιους Κaiser Chiefs κ.α.Αν τους βλεπαμε σε εναν αλλο,αξιοπρεπη χωρο,με ανθρωπινες συνθηκες γενικα,δε θα τα λεγαμε ολα αυτα τωρα.Παντως συνεχιζω να πιστευω οτι οι λεξεις ποιοτητα και μπουζουκια δεν μπορουν να ταιριαξουν.
Memnoch τα είπες πολύ καλά,συνυπογράφω και επαυξάνω, αλλά
δυστυχώς ,απλά έχουμε και στο θέμα αυτό την αντιμετώπιση που έχουμε και σε κάθε άλλη πλευρά της ζωής μας στην ψωροκώσταινα.
Μας κοροϊδεύουν μπροστά στα μάτια μας,μας κλέβουν και τους λέμε κι ευχαριστώ!
Είτε μας αρέσει είτε όχι ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ-ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ-ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ!
Ευτυχώς που δεν πήγα σε ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ-ΑΠΑΤΗ!
Πάω τώρα να βάλω το Lateralus να ηρεμήσω λίγο…
Memnoch, δε διαφωνώ σε όλα όσα λες για την έλλειψη σοβαρού ανταγωνισμού στις διοργανώτριες που οδηγεί σε έλλειψη προσοχής της ποιότητας των συναυλιών. Στα μπουζούκια που κυνηγούν την πελατεία, προσέχουν και το προϊόν τους, ενώ εδώ που εμείς κυνηγάμε από πίσω μπας και μαζέψουμε κανά αποφάι από την Ευρώπη, σεβασμός σε ανάγκες θεατή μηδέν…
Συνεχίζω, όμως να πιστεύω ότι το εισητήριο δεν ήταν στα 52 ευρώ λόγω του εξοπλισμού ή κάποιας αρπαχτής του διοργανωτή για να κάνει τη μεγάλη μπάζα ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, αλλά γιατί μόνο με τέτοιο εισητήριο θεώρησαν ότι θα μπορούσε να είναι επικερδής η συναυλία. Όταν ανακοινώθηκε η συναυλία, εγώ δεν περίμενα τόσο μεγάλη προσέλευση και επειδή είμαι βέβαιος ότι οι Tool ζητάνε πολλά για κάθε συναυλία τους, δεν πιστεύω ότι με πιάσανε κότσο στη τιμή. Η τιμή σε αυτή την περίπτωση ήταν αναγκαίο κακό που δε μπορούσε ο διοργανωτής να αποφύγει…
Ναι, ο χώρος αποδείχτηκε ακατάλληλος για μία τόσο απαιτητική συναυλία. (Υποψιάζομαι ακόμα ότι αν η συναυλία γινόταν αλλού, τότε το εισητήριο θα ήταν ακόμα μεγαλύτερο…) Αλλά δε συμφωνώ με τη λογική καλύτερα να μην έρχονταν. Εξάλλου το να πήγαινα έξω να τους δω θα μου κόστιζε και πολλά περισσότερα από τα 52 ευρώ (για να είμαι ειλικρινής νομίζω ότι κάποτε θα τους δω και έξω… ). Όσo μπορούσα τους χάρηκα και δε θα κάτσω τώρα να μιζεριάζω (άκου στίχους στο “Grudge” ). Ξενέρωσες. Δεκτόν. Αλλά ως εκεί. Μη φτάνεις στο άλλο άκρο…
Ναι το παρατραβαω λιγο αλλα αυτο ειναι λογο του οτι ξενερωσα απιστευτα με πολλα πραματα.Ισως πιστευα οτι αυτη την φορα τα πραγματα θα ειναι διαφορετικα. Αλλα η τιμη ειναι τραβηγμενη και οπως και πολλοι θε ξερετε τα γρουπς οταν βρισκονται σε περιοδεια περνουν πολυ λιγοτερα απο οτι αν κανουν one-off shows. Οι αποψεις ειναι σαν τισ κωλοτρυπιδες και εγω εχω την δικια μου. Το αν θα παει καποιος σε μια συναυλια ειναι δικο του προβλημα. Εγω πλεον σταματαω να πληρωνω για το συγκεκριμενο αθλημα στην ελλαδα. Μονο λογω δουλειας που πλεον δεν θα κλαιω τα λεφτα μου αλλα θα γελαω με τα κοροιδα.
PS:Οι TOOL στη Νεα Υορκη ειχαν παπαδες…
PS2: Το μπουζουκι ειναι τεχνη οπως και η λυρα το λαουτο και ο ζουρνας. Οπως σε καθε μουσικο ειδος υπαρχουν τα καλα και τα κακα.Τα εθαβα ολα πριν δεκα χρονια. Τωρα απλα μπορω και τα ξεχωριζω επιλεγω και ακουω οτι θεωρω εγω ποιοτικο.
PS:3Αυτη ειναι η αποψη μου για τις συναυλιες στην ελλαδα. Viva La Resisstance!!!
επειδή είμαι βέβαιος ότι οι Tool ζητάνε πολλά για κάθε συναυλία τους, δεν πιστεύω ότι με πιάσανε κότσο στη τιμή. Η τιμή σε αυτή την περίπτωση ήταν αναγκαίο κακό που δε μπορούσε ο διοργανωτής να αποφύγει…
Tυγχανει να μην ειναι ακριβοι οι tool (η αμοιβη τους) στην Αμερικη τουλαχιστον οπου δραστηριοποιηθηκα με διοργανωσεις συναυλιων για 1Ο χρονια.
Λυπαμαι πραγματικα γιατι μερικοι απο εσας δεν εχουν απαιτησεις. Και καποιος ανεφερε το χωρο ως VENUE!!! Θεε μου ελεος αυτη η χωρα εχει χτυπησει πατο και ο μεγαλυτερος εχθρος του Ελληνα ειναι το υψος του πηχη που εχουμε θεσει ολοι γιαυτο τον τοπο.
Πραγματικα στεναχωριεμαι και στα 2 χρονια που εχω επιστρεψει ΜΙΑ ηταν η συναυλια που ειχε το feeling τα standards και τη δουλεια που εχουν στο εξωτερικο και αυτη ηταν των Ιωαννινων με whitesnake, απο αυτες που ειδα τουλαχιστον.
Τωρα το βουλωνω και χωνομαι στη τρυπα μου γιατι δεν αντεχω αλλο.
ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ. ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ Ο ΠΙΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ.
Και ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου οτι δεν θα ξαναγκρινιαξω…fuck.
Εγώ πάντως πάνω από 5000 κόσμο δεν περίμενα όταν ανακοινώθηκε. Οπότε 5000Χ52=260000 ευρώ= (περίπου)300,000 δολάρια. Με τα ποσά που κατά καιρούς έχουν ειπωθεί ως αμοιβή που ζητούσε το συγκρότημα εμένα μου έμοιαζε οριακή η συναυλία με αυτό το εισητήριο. Βέβαια έκαναν αξιοπρεπές promoting και μάζεψαν το διπλάσιο κόσμο… :roll: :roll: Άρα πλέον δε θα μπορούν να έχουν τη δικαιολογία της έλλειψης κοινού για την ατολμία τους και την ανοργανωσιά τους…
Για το χώρο ανακυκλωνόμαστε. Άθλιος ήταν, είναι και θα είναι. Το θέμα είναι άλλο. Πραγματικά ο bluezlick δεν έχει πάρει χαμπάρι τη συναυλία Jethro Tull? ή μας το παίζει πάπια?
Παιδιά εγώ μπήκα στο τρίπ της κουβέντας και έτσι αποφάσησα να στείλω ένα μύνημα στη DIDI η οποία και απάντησε εντός 10’.Σας παραθέτω λοιπόν το μύνημα που έστειλα εγώ και από κάτω τι μου απάντησαν.Τα συμπεράσματα δικά σας:
perimenoume mia apantisi-sygnwmi gia tin aparadekti diorganwsi sto
kentro
ksifaskias tin 16/12 sti synaulia Mastodon-Tool.
Proswpika edwsa me megali xara ta 52euro gia na dw mia polla yposxwmeni
synaulia omws sto telos eniwtha enoxes pou den eimai 1.85 giati den
evlepa
ton Xristo mou,episis an kai mousikos/hxoliptis sto megalitero meros
tou
event eniwtha pws eixa xasei tin akoi mou,kserete poses anaklaseis eixe
o
xwros??
Giati antimetwpizete to koino pou sas dinei pswmi me tetoio aparadekto
tropo?giati den kseskartarete ligo ta security me ta opoia
synergazeste?to
kserete oti sto deutero elenxo ypirxe enas kontos pou enw tou elegan na
afisei ton kosmo na perasei ekeinos apantouse gelontas oti den tha
afinei
panw apo enan kathe lepto?kserete oti me kati tetoious tyxaious polla
paidia den eidan to set ton Mastodon?
stin teliki ESEIS EISTE EUXARISTIMENOI APO TIN DIORGANWSI SAS???
Απάντηση DIDI:
[b]
Διαβάσαμε προσεκτικά τα σχόλια σας
Οι ανάγκες της παραγωγής και η έλλειψη διαθεσιμότητας άλλων χώρων σε
σχέση
με τις ελεύθερες ημερομηνίες των Tool ήταν οι λόγοι επιλογής του χώρου
της
ξιφασκίας.
Τα προβλήματα τα οποία εντοπίσατε στο χώρο είναι σαφώς υπαρκτά και
προσπαθήσαμε να τα αντιμετωπίσουμε στη διάρκεια της προπαραγωγής με τον
καλύτερο δυνατό τρόπο
Όσον αφορά στο θέμα της ηχητικής του χώρου, σας παραπέμπουμε στην
συναυλία
των duran duran ( που έγινε στον ίδιο χώρο ) όπου τα σχόλια για τον ήχο
ήταν υπέρ του δέοντος κολακευτικά Οι Tool χρησιμοποίησαν μηχανήματα της
απολύτου δικής τους επιλογής τα οποία χειρίστηκαν οι δικοί τους
τεχνικοί -
αφήνουμε τα συμπεράσματα σε εσάς . Η σκηνή δε στήθηκε υπό την επίβλεψη
των
τεχνικών του συγκροτήματος με βάση τις προδιαγραφές τους.
Τέλος δίνουμε ιδιαίτερη βάση στα σχόλια σας για την συμπεριφορά των
security, τα οποία και θα χρησιμοποιήσουμε στην βάση μελλοντικών
σχεδιασμών.