Ερχονται οι τοοl!

hm.
phga kai eida triwro gigi me 5e. orea pramata apo 5 apsogous mousikous.
en parsei periptwsei.

apogymnwste th mousikh twn floyd apo to show… aneta steketai monh ths.
apomwnoste th mousikh twn tool, apo to midamino - dhthen show tous, nai profanws to thewrw dhthen kai yperbolika akribotimhmeno se sxesh me auto pou prosferei.ylikotexnika, me tetoio budget eprepe na htan poly megalytero.
menei kati poly mikrotero.

epipleon,“i megalyterh mpanta tou kosmou” pws ginetai na exei xalia hxo… ?
edw kati ftwxa group exoun teleio hxo sto underworld… dioti exoun @@tous hxolhptes. ena group pou prosferei ahem empeiria pws dexetai na paiksei se akatalhlo xwro gia ena ouk dyskatafronhto poso ?

kai kati kraugalea - o typoi einai toooso theoi pou paizoun toso apousteuta…
eleos - mporw na anaferw kamia 20aria atoma pou ton exoun gia prwino.
kai san feeling kai poso mallon san deksiotexneia kai texnikh.

m aresei kai to mathimatiko - einai 3-4 fores pio dyskolo apo ena typiko metal tragoudi … ooou - eksartatai apo to tithewreis typiko metal tragoudi… an ennoeis tous venom san bash nai oi tool - paizei na nai ligo kalyteroi. isws - an kai pali to idio synaisthima den to bgazoun.

eiste isopedwtikoi. polloi apo esas nomizw. egw akousa apo gnwstous metria sxolia. kakos hxos alla kai genika oti den tous bghke…

egw otan tous eida panw .den. brhka to fwtismo ok an kai oxi tpt to tragiko…
kai apo ekei kai pera… mousika den me kamoun tziz. tous thewrw neurotikous sto yfos kai monotonous.

ξέρω πως όλοι το περιμένατε λιγότερο ή περισσότερο.

Παιδιά, δεν είναι ανάγκη να τα ρίχνουμε όλα στους διοργανωτές. Κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τον ήχο. Εγώ στον ίδιο χώρο είδα τους Duran Duran και είχαν τέλειο ήχο. Αλλά ακόμα και χθες όπως είπα, δεν είχα σοβαρά παράπονα από τον ήχο. Σχετικά στο κέντρο που ήμουν, μια χαρά άκουγα. Κάποιες φορές η ηχητική έχει να κάνει και με τη θέση του καθενός. Βλέπεις ότι στα πλάγια δεν ακους; Ε, άλλαξε θέση! Πήγαινε πιο πίσω, πιο κέντρο, κάνε κάτι!

1o) Karja μου θυμιζεις παλιο συντακτη (ονοματα δε λεμε… :Ρ) του χαμερ και αργοτερα του invader που τα εχωνε στους manowar ανηλεως και τελικα εθεαθη στην πρωτη σειρα,οταν ειχαν ερθει πριν πολλα πολλα χρονια, στις πρωτες τους εμφανισεις στην ελλαδα,να χτυπιεται σαν τρελος…αποτελεσμα???εφαγε το ξυλο της αρκουδας απο τους φανς της μπαντας, τοσο για το θαψιμο που ειχε ρίξει οσο και για την υποκρισια του…οι παλιοι σε ηλικια κατι θα θυμουνται…ε λοιπον τετοιον σε κοβω εγω…ολο λες λες…κ θαβεις…και το παιζεις ξερολας…αλλα μαλλον στην πρωτη σειρα ησουν tool…και guns…και σε πολλους αλλους…εχοντας πληρωσει κανονικα τα εισιτηριακια σου…

2ο)στα της μουσικης τωρα…MASTODON…τα ειπατε κ οι υπολοιποι,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ήχος…τα παλικαρια προσπαθησαν αλλα με τετοιο ηχο ματαιος κόπος…ειδικα μη έχοντας ακουσει το νεο τους αλμπουμ εχασα την μπαλα απτη βαβουρα…ελληνικα πραγματικοτητα…

3ο)TOOL…το τελευταιο τους αλμπουμ το βρηκα πολυ καλο αλλα κάπως υποτονικό σε σχεση με το lateralus, με αποτελεσμα τα περισσοτερα κομματια του να ειναι ακρως αντισυναυλιακα,(αλλα ισως εκει να ηταν η μαγκια και η αντισυμβατικοτητα)…ο ηχος εκει που καθομουν (σχετικα μπροστα και αριστερα) μου φανηκε καλος (αν και στην αρχη τα φωνητικα ηταν θαμμενα)…η αποδοση της μπαντας φανταστικη (ειδικα μπασο ντραμς εσπειραν…και για όσους εχουν διαφωνουν εντονως ενα εχω να πω…οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια…τι σου ειναι η λαικη σοφια ε???)…ναι ηταν στατικοι στατικοτατοι αλλα ελαχιστα με ενδιαφερει εχοντας μπροστα μου τετοιο οπτικοσκουστικο “οργιο”…οσον αφορα τις εμμονες τους με τις καμερες,μαλλον εμμονη του maynard ειναι…(βλεπε, πλατη στο κοινο,και γενικοτερα μια αντι-σταρ σταση)…εγω περασα καλα,φανταστικα θα ελεγα…την θεωρω μια απο τις καλυτερες συναυλιες των τελευταιων ετων…σεβομαι οσους δεν εντυπωσιαστηκαν…αλλα σε αυτους που προσπαθουν να πεισουν οτι δεν ειδαμε αυτο που ειδαμε εχω να πω περαστικά…

cozy μια παρατηρηση…αλλος ο ηχος των duran duran…τελειως light,και ποπ οποτε και λιγοτερες οι απαιτησεις για να βγει σωστα ο ηχος…και αλλες οι απαιτησεις ψστε βα βγει εξισου καλα ο ηχος σε μια μπαντα του υφους των tool…

Τέλος πάντων, έχεις ένα δίκιο αλλά νυστάζω και βαριέμαι να το αναλύσουμε τώρα :lol:
Όσο για τους Tull, το εισιτήριο είχε ΜΕΧΡΙ και 70. Μπορούσες να πάρεις και φοιτητικό που είχε 25 Ευρώ, ή κάπου εκεί τέλος πάντων. Και είχε γενικά και άλλες προσιτές τιμές. Οπότε άσε τις γκρίνιες βάζελε :wink: !

Ρε γαυρε τι να κανουμε, εγω μονο για 70 ηξερα!

xaxa - oi duran ontws bgalan hxakla ekei. mono kai mono epeidh den exoun toso mpasabiola kai entash kai epeidh exoun hxolhptara. epishs poly apla oi typoi einai mousikoi me M. eidika o taylor o mpasistas paizei asyllhpta, autos NAI !

axem lets laugh now

1o) Karja μου θυμιζεις παλιο συντακτη (ονοματα δε λεμε… :Ρ) του χαμερ και αργοτερα του invader που τα εχωνε στους manowar ανηλεως και τελικα εθεαθη στην πρωτη σειρα,οταν ειχαν ερθει πριν πολλα πολλα χρονια, στις πρωτες τους εμφανισεις στην ελλαδα,να χτυπιεται σαν τρελος…αποτελεσμα???εφαγε το ξυλο της αρκουδας απο τους φανς της μπαντας, τοσο για το θαψιμο που ειχε ρίξει οσο και για την υποκρισια του…οι παλιοι σε ηλικια κατι θα θυμουνται…ε λοιπον τετοιον σε κοβω εγω…ολο λες λες…κ θαβεις…και το παιζεις ξερολας…αλλα μαλλον στην πρωτη σειρα ησουν tool…και guns…και σε πολλους αλλους…εχοντας πληρωσει κανονικα τα εισιτηριακια σου…

epeidh opoios milaei otan den einai ekei leei polles mpourdes, as doume pws egine to prama … o tasoulhs o stamatoukos, htan sto plai ths eksedras, forwntas mia leukh original mplouza, INTO GLORY RIDE - kai hmoun dipla tou. den xtypiwtan.
o anthrwpos leei to pasifanes. oi manowar einai gamw, alla karagkiozhdes sth symperifora. oloi to lene. oloi to kseroume. egw tous agapaw, para ta karagkiozilikia. o demaio - oute can kabalaei th harley. me buses th bgazei, rumors say … hahaha :stuck_out_tongue: to lepon… tou tasoulh tou thn pesane 20 metalo-epikotsoutseka typou ger-manilla road- megalh athlia mpanta, kai pou ksylo na etrwga, pali asteious tha tous thewrousa, logw ths faltsadouras tou geroshjeltona - pou edw kai 20 xronia paizei thn idia kserh kithara, kai tou thn peftoun 20 se 1. OOOH etsi… ANTRIKIA. trwei kati elafries kai kati sprwksidia,
mexri pou erxete o apachi, apo olethrio, tous petaei 10 sfaliares kai lakizoun trexwntas… :stuck_out_tongue: kai o tasoulhs mpainei sto backstage mexri na hremhsoun ta pneumata. !!! Auto egine, kai to kserw dioti hmoun dipla. kai syntasomai me ton taso, enan apo tous elaxistous synaktes pou den masouse ta logia tou.

lew kai thabw ? nai - exw apopsh meta pao 16xronia kai 4000 akoroamata kai 250 synaulies… kai den ntrepomai. tool den hmoun. etheathin se gnwsto pozerosteki, opote i famfara sou den stekei. guns hmoun kai eida apla mia ok synaulia. tpt perissotero tpt ligotero. kai tha epanalabw, otan eixa dei Hanoi rocks mia bdomada prin eixa ksesalwsei. me tous guns - stous opoious hmoun se vip area mazi me tous CG, (arage den eixa plhrwsei) dioti plhrwnw, mono opou den eimai proskeklhmenos pleon ( an kai an deis ta ticket stabs mou - exw plhrwsei mexri kai 70e gia na dw px motley ktl…) apla eipa ok. kala htan alla… oxi kati to anepanalhpto. dne me peisane.

5 seira hmoun stous ryche filtate. mia pragmatika megalh kia psagmenh mpanta, me TRAGOUDISTH ! oxi mia gkrinia.

nai - den mou aresoun oi tool. einai gegonos. kai den thabw tous tool. oi tool apala den m aresoun. kauthriazw to gegonos tou oti panta ston ellhna opado ftaiei kati.
to eishthrio - to fronthsthrio - to plynthrio… an oi tool den bgalan hxo, den ftaine para mono oi idioi kai o hxolhpths tous. . me 52x8000 xonrtrika 416.000 eurwpoulakia, apo ta opoia phran ws amoibh ena megalo meros, pes kana 60-70 % (ta ypoloipa i etairia kai logika i etairia ebgale ~26000~36000 ante maximum na sou pw 50.000 pro forwn… xexe) poios na ta protoparei…arages… ofeilan na dwsoun ena apo kathe pleura asynagwnisto show.

for me tool = the art of DHTHEN.
pink floyd ? OUTE KATA DIANOIA.

kALHMERA

exoune perasei kamposes wres apothn synavlia, kai olo to sabbatokyriako prospa8w na 3e8apsw ta synais8hmata mou apo to kalokairi sto Milano pou tous eida gia prwth fora kai na sygkrinw 2 omoia pragmata (kai oxi duran-duran me TOOL ston idio xwro)

exontas ws pros8eto thn tyxh na vriskomai mesa kai kata thn diarkeia tou soundcheck , na milhsw me an8rwpous(filous) pou sthsane ton hxo alla kai thn symperifora twn 2 sygrothmatwn …8a 3ekinhsw me mia aplh vash texnikhs fysews (apo tis syzhthseis…mias kai egw den gnwrizw polla epi tou 8ematos)
sto xwro ths konsolas yphrxane 2 konsoles kai 2 texnikoi … ka8enas gia to sygrothma tou. to sthsimo twn hxeiwn …ths synavlias klp htane to idio kai gia tis 2 bandes… an loipon o hxolhpths twn Mastodon (oi opoioi eixane a8lio hxo omologoumenws) den ekane kala th douleia tou …de nomizw oti ftaiei idiaitera h paragwgh.
oso gia tous TOOL …mias o xwros einai epioikws akatallhlos gia synavlies … dld idiaitera tetragwnismenos kai me polles antanaklaseis tou hxou, egw 8ewrw oti akoustika toulaxiston o hxos 3eperase kata poly tis prosdokies mou …dedomenou opws eipa tou xwrou alla kai se sygkrish me to show tou Milanou to kalokairi pou mas perase. 8ewrw megalo kator8wma apo tous texnikous to na mporesoune na sthsoune synavlia tetoiou eidous se ena tyetoio xwro. Toulaxiston akoustika (e3erontas tous Mastodon ) o hxos htane o kalhteros dynatos kat eme. apla gia na 3erete oti opoioi ka8hsane de3ia kai aristera tou hxolhpth sigoura 8a paraponiounte gia ton hxo mias kai ekei htane akyrwmena ta xamhla kai alles tetoies texnikes leptomeries pou den mporw na gnwrizw parapanw.

den 8elw na sta8w toso sto venue mias kai to mono pou katafera na apokomhsw einai sigoura to ayxeniko syndromo kai kourasmena podia kai swma afou prospa8oousa na dw to otidhpote h diathrousa to kefali mou pshla gia na xanomai sto show twn laser kai ths skhnhs (ta pshla komatia mono). kai menw apla edw giati
exontas plhrwsei 52 euros (thn stigmh pou mporousa na mpw tsampe) perimena apla ta kalhtera h estw na exoune pronohsei kai na exoune enan xwro opou na mporousane kai oloi h katw tou 175cm na mporoune na apolaysoune.

TOOL : nomizw apla oti otan synhdhtopoihsa oti DEN 8a exw optikh epafh idiaiterh mazi tous kai apla symvivastika me thn idea tou na tous akousw , kai osoi pra3ane to idio 8a einai to idio xaroumenoi me emena apo ayto pou phrane. nomizw apla oti an den akoumphsane thn teleiothta ,ftasane polu konta h estw se megalo epipedo ayths. me leipei to gegonos oti den akousame ka8olou undertow (apla kapoies mikres eisagwges aka to paraplanhtiko intro tou PRISON SEX) alla pera toutou efyga apoluta ikanopoihmenos apo ayto pou akousa kai makran kalhtero ap ayto tou Milanou. me sxedon 2 wres mousikhs kai 8eamatos mou afhsane mono thn pikrh ais8hsh tou PREPEI NA TOUS 3ANADW … alla ayth th fora kapou opou na mporw na syndiasw tis ais8hseis akohs kai orashs. Ontas loipon proetoimasmenos gia ta xeirotera vre8hka pro ekplh3ews me to show tous…gemhsa tis mpataries mou kai epeidh apla vare8hka na vlepw sugkrothmata epipedou “Megarou Mousikhs” se a8lious ellhnistan xwrous , apla gyrnaw thn ydrogio , mazevw leyta kai feygw na tous dw to syntomotero sto e3wteriko 3ana mias kai den mporoune na sou serviroune “astakomakaronada se piataki apo flytzani tou kafe”.
highlight ths vradias htane gia mena to “3exilwma” tou lateralus ka8ws kai to eppiko WINGS , kai to 8ryliko Aenima (!!!)… to laser show htane apla monadiko. h banda an kai den eixa idiaiterh optikh epafh mazi ths htane opws akrivws kai sto Milano. me ton Justin na ta spaei epi skhnhs, ton Carey o opoios htane makran kalhteros apo to Milano kai tous Maynard kai Jones me thn klassikh tous parousia.
apla BRAVO gia ayto pou dwsane dedomenou twn dyskoliwn kai tou xwrou.

to koino mporouse na htane polu kalhtero alla pws einai ayto dynaton otan opi misoi h den eixane kalo hxo kai panw apo tous misous den vlepane tpt… pws mporei loipon ena tetoio koino na einai to dunaton 8ermotero ??? kai ayto 8a mporouse na ginei ma8hma gia olous tous diorganwtes alla mpros sthn MPAZA poios to xezei to koino …etsi den einai??? alla kai pali …egw emeina idiaitera ikanopoihmenos apo ton en8ousiasmo tou koinou alla safws se allo venue 8a htane makran kalhteros. pros enhmerwsh sas kai gia na mhn aporeitai mexri thn paraskevh to vrady eixane kopei 8 xiliades eishthria …opote ypologhste konta sta 10k kosmo mesa.
epishs me xaropoihse to gegonos oti eida polous 3enous (apo israhl , tourkia, gallia ) oi opoioi hr8ane sto mpourdelo mas gia na tous doune. kai exontas thn xara a filo3enw gia to sabbatokyriako 3 Tourkous pou hr8ane gia to live , meta apo syzhthseis mazi tous meinane arketa ikanopoihmenoi alla opws oloi mas ta 52 euros htane polla gia ayto pou phrame oso afora perisotero to xwro kai oxi thn apodosh tou sygkrothmatos.

as mhn meinoume omws me ta arnhtika aytou tou event alla as koita3oume na doume pws mporoume na piesoume oloi emeis oi pelates twn etairiwn gia kalhterous xwrous kai pio a3ioprepeis synavlies.

UP : TOOL , h etairia pou esthse ton hxo para tis dyskolies , h proseleysh tou kosmou.

DOWN: to venue kai mono ka8ws kai h epilogh ths DIDI gia ayton ton xwro, MASTODON.

Με καλυψαν οι προλαλησαντες οσον αφορα την συναρτηση χωρου και ηχου,τωρα οσο για την αποδοση,οι Mastodon τα σπασαν αλλα δυστυχως χαντακωθηκαν απ τον ηχο και οι Tool επαιξαν οπως οι περισσοτεροι περιμεναν,αλανθαστοι,μυσταγωγικοι σε στιγμες,στατικοι(πραγμα που αλλους χαλαει και αλλους οχι.Προσωπικα θα με ψιλοχαλουσε να χοροπηδουσαν σαν κατσικια γυρω γυρω στη σκηνη και να βαζει ο keenan το ποδι στο μονιτορ για να ναι καλος metal frontman…ελεος με τα στερεοτυπα.).Ο ηχος δεν ηταν ουτε με το δικος τους μερος και δεν ξερω αν φταιει ο ηχοληπτης,ο χωρος,οι εβραιοι,η παγκοσμιοποιηση και ο αναλφαβητισμος αλλα στην τελικη χεστηκαμε αν το αποτελεσμα ειναι να μην ευχαριστηθουμε οσο θα θελαμε,μια συναυλια που την περιμεναμε καποιοι καιρο.
Ο χωρος παλι,δεν ηταν με το μερος του κοινου και ηταν αυτο που με εξοργισε περισσοτερο στην ολη φαση.Ειναι απλα απαραδεκτο να πληρωνεις και να μην μπορεις να δεις(και οχι δεν ειμαι κοντος.)Χαλαρα ενα μεγαλο ποσοστο εκει μεσα φανταστηκε οτι ειδε τους Τοοl και οταν θα διαβαζουν καποιες περιγραφες θα αναρωτιουνται"μα καλα εγω που ημουν??".Και οχι δεν ειναι λυση πιστευω να μετακινουνται ολοι την ωρα που παιζει το γκρουπ για να βρεις καλη θεση,ειναι τρομερα εκνευριστικο για ολους.Να τον βρασω και τον ηχο και ολα,τι να το κανεις αν δεν βλεπεις τι γινεται πανω στη σκηνη?Παρε το cd και ακου το αν ειναι.Ας βαλουν πιο ψηλα τη σκηνη,ας βαλουν γιγαντο-οθονες,ας βρεθει μια λυση.
Επισης η εταιρεια απο-διοργανωσης συναυλιων didi music καλο θα ειναι περα απο το να βγαλει λεφτα να φροντισει και καποιες αλλες λεπτομερειες.Δεν ειναι πχ δυνατον να βαζεις 8000 κοσμο για καποιες ωρες σε ενα μερος και να μην εχουν καν προσβαση σε νερο.Και πολλα ακομα παρουσιαζαν ελλειψεις(τουαλετες,εξοδοι κινδυνου κ.α.).Επισης επρεπε να ξερουν οτι οι συνεχεις παρακλησεις απο μικροφωνου και ιδιως οταν συνοδευονται απο ψευτοαπειλες εχουν παντα το αντιθετο αποτελεσμα.Ο ελεγχος εισιτηριων και ο σωματικος μετα ηταν απλα ανεκδοτο.
Σιγουρα μια τετοια συναυλια θα μαζεψει εκτος απο οπαδους και περεργους,ασχετους με το αντικειμενο,τζαμπατζηδες,αντιρρησιες και γενικα χιλιους μυριους,οποτε λογικο ειναι και να ακουγονται και απειρες διαφορετικες αποψεις για το αν ηταν καλοι,χαλια,δηθεν,κειθεν,εντευθεν κ.α.Γεγονος ειναι οτι τετοια show δεν γινονται καθε μερα στην Ελλαδα,ουτε εχουμε την ευκαιρια να δουμε συγκροτηματα στην ακμη τους,οποτε και το οτι ηρθαν και μονο ειναι κατι θετικο.Σε ενα καλυτερο χωρο,με καλυτερο ηχο θα ηταν ακομα πιο μαγικη η βραδυα.Βεβαια και τοτε παλι καποιοι θα γκρινιαζαν,αλλα οπως και να χει respect στα γουστα του καθενος.Μιλαμε για μουσικη και ψυχαγωγια πανω απ ολα και σ αυτα δεν χωρανε ουτε ξερολισμοι,ουτε αυθεντιες να μας υποδειξουν τι ειναι το κορυφαιο,γαματο,ποιοτικο και original.
Μακαρι λοιπον να γινονται τετοιες συναυλιες πιο συχνα,ωστε να μην χρειαζεται να ξενιτευομαστε,αλλα παντα με σεβασμο στον οβολο ρε λαμογια.

Ενα εχω να πω προσωπικα. H συναυλια ηταν θεικια.Επος πραγματικο.Μυσταγωγια.Ισως η καλυτερη που εχω παρακολουθησει. Μονο παραπτωμα η επιλογη του χωρου γενικοτερα.Ολα τα αλλα ηταν υπεροχα. ααααααα…και κατι αλλο ρε παιδια. Τι εινΑι ολοι αυτοι οι τυποι που βαζει η didi ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ…ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ…??? ΤΗ ΑΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ?ΜΗΔΕΝ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ…ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΝΑΣΧΗΜΟ ΘΕΑΜΑ ΤΟΥ ΣΚΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ?ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΑΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.ΤΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΙΑ ΕΝΘΥΜΙΟ.ΚΑΚΟΗΘΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ.ΤΗ ΑΞΕΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ SECURITY KAI ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΤΡΑΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ…ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ…

ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΑΝΚΤΗΛΙΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ.

Σιγουρα μια τετοια συναυλια θα μαζεψει εκτος απο οπαδους και περεργους,ασχετους με το αντικειμενο,τζαμπατζηδες,αντιρρησιες και γενικα χιλιους μυριους,οποτε λογικο ειναι και να ακουγονται και απειρες διαφορετικες αποψεις για το αν ηταν καλοι,χαλια,δηθεν,κειθεν,εντευθεν κ.α.

Xereis pollous pou tous trogotan 52 eurw. Mono kai mono na lene a piga stous Tool… :lol: :lol: As sovareftoume ligo.
Apo oti diabasa ena megalo meros den euxaristi8ike to live gia pollous paragontes… Alla distixws to asteio ths ypo8esis… einai oti prospa8oun na peisoun ton euato tous oti entaxei axize ta lefta (an kai merikoi den idan oute tin fatsa tou frontman…)

Καλημέρα παιδιά.

Ακούω TOOL 4 χρόνια τώρα. Μόλις έμαθα ότι έρχονται, είχα πάθει σοκ…Το ξεπερνάμε αυτό…

Φτάνοντας στον χώρο, ομολογώ πως μου άρεσε. Μετά, φυσικά, κατάλαβα πόσο λάθος είχα κάνει.

Με την παρέα μου, αν και καθόμασταν στο κέντρο και όχι πολύ μακριά από τη σκηνή, δεν βλέπαμε χριστό!!! Δεν άντεχα, “παράτησα” την παρέα μου για να βρω καλύτερη θέση, έστω να δω κάτι από τη σκηνή. Συγνώμη didi, ναι, υπάρχουν και κοπέλες που είναι 1.60, δεν ήξερα να σκάσω TOOL με γόβα στιλέτο!!!ΕΛΕΟΣ!!

Προχωρούσα, στεκόμουν σε κάτι κενά, ώσπου τελικά πέτυχα οπτική επαφή με τα drums του Dany…και μου έφτανε αυτό. Ήθελα απλά να αφεθώ στη μουσική και να απολαύσω το υπόλοιπο της συναυλίας…Αλλά ο ήχος ήταν τόσο χαμηλά που άκουγα τις συζητήσεις δίπλα μου…Βέβαια, τι είναι πιο άκυρο δεν ξέρω…το γεγονός πως η άλλη έχει πιάσει κουβέντα την ώρα που παίζει LATERALUS ή το ότι η ένταση ήταν deaf-friendly??

Νιώθω πολύ περίεργα, εν μέρη, κατηγορώ τον εαυτό μου που δεν έσπρωξα κόσμο ώστε να χωθώ πολύ μπροστά. Θα έπρεπε να είχα κοιτάξει την πάρτη μου, όπως έκαναν πολλοί άλλοι. Θα έπρεπε να συνεχίσω να τραγουδάω δυνατά, αν και “ενοχλούσα” τους διπλανούς μου, οι οποίοι, μάλλον μόνο το 10,000 days ήξεραν. Απόδειξη ήταν το γεγονός ότι όταν παίξανε το AENIMA νομίζω ότι δεν τσίριξε κανένας άλλος. Ήταν ίσως το μόνο κομμάτι που με έστειλε από την αρχή μέχρι το τέλος…

Βέβαια, ας μην κοροιδευόμαστε, οι TOOL ήρθαν στην Ελλάδα 30 χρόνια νωρίτερα από το αναμενόμενο…Προσωπικά, έστω και που είδα στιγμιότυπα από Maynard και των υπολοίπων στην σκηνή, είναι απίστευτο. Και πάλι ανά στιγμές-έστω- η ένταση ήταν τέρμα στο κεφάλι μου.

Θα κρατήσω αυτό που είπε ο φίλος iQfish " Δεν μπορούν να σου σερβίρουν αστακομακαρονάδα σε πιατάκι από φλυτζάνι του καφέ". It’s not enough, I need more. Δίνουμε ραντεβού για TOOL κάπου όπου σέβονται το κοινό μιας συναυλίας αλλά κυρίως, το κοινό σέβεται τον εαυτό του.

Fck didi music, and Fck all her clones-clowns

Δεν ξερω που τα βρισκουν τα λεφτα και αν τους περισσευουν,αλλα και ασχετους ειχε και ατομα που πηγαν περισσοτερο,επειδη ηταν και οι Mastodon ειχε κ.α…Απορω που το βρισκεις το αστειο,σε συναυλιες δηλαδη οπως των Metallica,Iron Maiden ακομα και R.Stones και γενικα μεγαλων ονοματων,που μαζευουν τοσο κοσμο,πανε μονο οσοι γνωριζουν τη δισκογραφια και τους στιχους απ εξω και ξερουν ακομα και τι σωβρακο φοραει ο τραγουδιστης?Ας σοβαρευτουμε λιγο…Οι Tool πουλανε και πουλανε πολυ και μαλιστα οχι σε λιγους και εκλεκτους.Αν αυτο ειναι καλο η κακο,αλλου παπα ευαγγελιο.Επισης για το αν αξιζε τα λεφτα της η οχι η συναυλια αν ησουν εκει θα εχεις βγαλει ηδη συμπερασμα.

Eπειδή αναφέρθηκε κάπου: Μπορεί να έχουν ευθύνη για τον άσχημο ήχο οι ηχολήπτες των συγκροτημάτων αλλά η διοργανώτρια εταιρία φροντίζει να επιλέγει ιδανικούς χώρους και να τους μονώνει μετά από μισθωμένες μελέτες πάνω στην ακουστική ενός χώρου, την οποία μελέτη πρέπει να την έχει υπόψη του ο ηχολήπτης.

Επίσης θα το ξαναπώ ήταν από τις καλύτερες συναυλίες που είδα και αν έιχε καλυτερο ήχο θα ήταν η καλύτερη μου. Τώρα στους άλλους που ούτε είδαν Tool ούτε τους αρέσουν τι μας ζαλίζουν? Επίτηδες γίνετε? Σόρυ άλλα αφήστε να ακούμε την μετριότητα που λέτε, αυτή μας αρέσει. :evil:

αντε,να πω κ γω την γνωμη μου ως περισσοτερο αντικειμενικος γιατι ποτε δεν τρελαινομουν για Tool αλλα κ γιατι η μουσικη των Mastodon ποτε δεν θα μπορουσε να με εκφρασει…
μετα το live καταλαβα γιατι οι tool εχουν γινει τοσο μεγαλο ονομα…γιατι οι ανθρωποι δεν ειναι απλα μουσικοι, ειναι καλλιτεχνες…και το απεδειξαν αυτο με την σκηνικη τους παρουσια, ολα τα εφε που χρησιμοποιησαν,βαζοντας τους 'λιγους" Mastodon πανω στη σκηνη,μαζι τους…ενταξει δεν προκειται να κατσω να ακουσω tool σπιτι μου γιατι ξερω οτι στο μισαωρο θα βαρεθω αλλα υπο προυποθεσεις -ατμοσφαιρα- η μουσικη τους μπορει να σε ταξιδεψει…
βεβαια το οτι δεν υπηρχαν γιγαντοοθονες στον χωρο ηταν κακο για τους κοντυτερους και γιαυτους που μπηκαν μετα τις 7 αρα αναγκαστηκα καθησαν πιιιισω πισω…
αααα…και κατι αλλο…μου την σπανε υπερβολικα τα 16-18χρονα που πανε σε ολες τις συναυλιες μονο και μονο για να πλακωθουν…αμαν πια…νιωστε και λιγο τη μουσικη μεσα σας… 8O

μιας και λεγατε για τα ατομα της didi το κορυφαιο το ειπε ε3ω που ζητουσε να σηκωσουμε τα χερια για να δει τα εισητηρια,ειχε περασει καπως η ωρα και λεει:“μη σπρωχνεστε θα μπειτε ολοι,δεν μπηκαν οι τουλ στισ 9.30 μπαινουν,τωρα τραγουδαει ενα supportaki”

Και κάτι ακόμα. Έχω την εντύπωση ότι σε όλη την Ευρωπαική περιοδεία τους παίξανε ένα κομμάτι παραπάνω από ότι στην Ελλάδα; Έχω δίκιο; Έχετε καμμιά ιδέα γιατί;

αλλη φορα να παιρνουμε προμηθειες απο τη λαϊκη :lol: :lol:

δίκιο έχεις, σε μας δεν έπαιξαν το swamp song.
Αλλά σε μας, έγινε το απίστευτο jamming με τους Mastodon στο Lateralus… :smiley: