Ναι, έχεις δίκιο. Πρέπει να μείνουν θέαμα για 5-10 “ψαγμένα” άτομα σαν κι εσένα.
ναι, ο Maynard τραγουδούσε φορώντας μία ασφυξιογόνο μάσκα.
Το show των Tool δεν είναι ροκ συναυλία. Ο όρος είναι πολύ στενός για να το χαρακτηρίσει. Εγώ, είμαι το ίδιο εκστασιασμένος με Cozy από τη συναυλία και βάζω πολλά +1 σε αυτά που έγραψε. O Carey είναι από άλλο πλανήτη. Το παίξιμο του δεν υπάρχει στο πλανήτη Γη. Απλά συγκλονιστικός…
Είδα Waters, είδα Tool, αν δω και τους Pink Floyd united θα εκπληρωθούν οι συναυλιακές μου επιθυμίες…
still excited
Αυτό ξέχασε το πια!
Όσοι τους είδαμε στο ΟΑΚΑ, τους ειδαμε…εμεινε στη μνημη μας για παντα!!!
Το live χθες θα μπορούσε να ταν μία απ τις καλύτερες συναυλίες που έχω παρευρεθεί. Δυστυχώς η κακή οργάνωση, ο άθλιος χώρος και κυρίως ο απαράδεκτος ήχος αμαύρωσαν ένα πολλά υποσχόμενο βράδυ.
Οι δύο μπάντες σαν γενική εκτίμηση μπορώ να πω ότι ήταν άψογες. Οι Mastodon έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά δυστυχώς το μόνο που ακούγαμε ήταν μία βαβούρα και τον drummer (ΘΕΟΣ!). Κρίμα και αναμένω σε μία νέα headline εμφάνιση τους για να τους χαρούμε περισσότερο.
Oι Tool είχαν επίσης πολύ καλή απόδοση και το show που παρουσίασαν ήταν όντως φοβερό. Εγώ αν και δεν είμαι φαν της μουσικής τους πέρασα πολύ καλά. Στο show θα θελα να σταθώ λίγο όμως. Κάποιος είπε προηγουμένως ότι show και σκηνική παρουσία δεν ταυτίζονται και έχει απόλυτο δίκιο. Η σκηνική παρουσία των Tool είναι ανύπαρκτη, μηδέν. Οι τύποι δεν κουνιούνται και ο Keenan έκανε σαν νευρόσπαστο. Ο Cozy μίλησε για “ένα εξαιρετικό και ολοκληρωμένο οπτικοακουστικό θέαμα” και έχει δίκιο. Απ την άλλη εγώ που είμαι και λίγο κάφρος θα προτιμούσα λίγη περισσότερη κινητικότητα επί σκηνής. Καλά και όμορφα τα video και τα lazer αλλά κούνα λίγο ρε άνθρωπε το κεφάλι σου. Έστω το πόδι! :lol:
Μακράν καλύτερη στιγμή του live για μένα το τζαμάρισμα επί σκηνής των δύο σχημάτων. Ίσως και το πιο rock σημείο του live. Αυτά.
Αυτό ξέχασε το πια!
Όσοι τους είδαμε στο ΟΑΚΑ, τους ειδαμε…εμεινε στη μνημη μας για παντα!!![/quote]
Dum spiro spero (ή όπως αλλιώς γράφεται γιατί δεν έχω ιδέα από λατινικά!!! :lol: :lol: )
Βασικά, και στη Βενεζουέλα να δώσουν μία συναυλία (ας είναι και αρπαχτή), εγώ θα το κοιτάξω μπας και πάω…
Αφού εχουν βγαλει ανακοινωση περυσι, οτι παπαλα…τελος! Και Gilmour & Waters δεν εχουν και τις καλυτερες σχεσεις…
Αλλα…το χρημα μας ενωνει (και καλα κανει)…μακαρι (εστω και με αυτο το κινητρο), να τους ξαναδουμε!!!
Οσον αφορα τους TOOL και καποια σχολια…η ξιπασια ειναι παντου!!!
Ναι, έχεις δίκιο. Πρέπει να μείνουν θέαμα για 5-10 “ψαγμένα” άτομα σαν κι εσένα.[/quote]
συνηθίζει να “μαγεύει” με τα post του ο crack-hitler.
ρε παιδιά άσχετα με το αν οι Tool έπαιξαν καλά ή όχι, δε νομίζετε πως είαν απαράδεκτο να δίνεις 52 ευρά και με δυσκολία να μπορείς να δεις? Και συνήθως να μπορείνς να δεις μόνο ένα μέρος της σκηνής?
Karvou και cozy με καλυψατε.
Μετα απο 30 χρονια και καμια 500αρια συναυλιες με το ενα τριτο απο αυτες ως εμπλεκομενος στην Αμερικη το αντικειμενο του ποθου μου οι Tool (δεν μπορεσα να συμεργαστω μαζι τους ποτε) ειναι απλα το μεγαλυτερο συγκροτημα live και κανει εξωγηινα πραγματα επι σκηνης με 4 μουσικες ιδιοφυιες που μολις σταματησουν ολοι μα ολοι θα μιλανε για αυτους. Εχω δει ολους τους μεγαλους στα 70?ς και πιστευω οτι οι Ελληνες χθες πηραν μια μυρωδια απο εκεινη τη δεκαετια αλλα με ηχο συγχρονο.
Δεν ηθελα να κανω παρεμβαση αλλα τα δυο παιδια που ειπα με παρακινησαν να το κανω. Οσοι ειναι μουσικοι η εμπλεκομενοι με τη μουσικη βιομηχανια σεβονται απεριοριστα αυτη τη γκρουπαρα που ανηκει στους μεγαλους και για μενα ειναι οι καλυτεροι απο ολους.
Ποτε δεν κοιταξα τα εφε και παντα εκλεινα τα ματια και χανομουν στη μουσικη τους οπως χθες αυτη τη φορα στη χωρα μου.
Για τους διοργανωτες ενα μονο…fuck you leeches.
Συμφωνω ότι σαν μουσικοι ειναι αριστοι συνθετες και εκτελεστες!!!
Να προσθέσω και κάτι ακόμα, ο κόσμος είχε χαζέψει από τα εφέ Στους γύρω μου, μόνο εγώ κούναγα το κεφάλι. 1-2 φορές, έχασα και κάτι κόλπα με τα λέιζερ, γιατί είχα κλείσει τα μάτια!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
dazmaniak εγώ θα πάω να τους δω και έξω με την πρώτη ευκαιρία!!! Ετοιμάσου!!!
Και κάτι τελευταίο. Απ’ έξω είχε αφίσες για συναυλία Jethro Tull το καλοκαίρι. Μη φτιάξετε νέο τόπικ για αυτή τη συναυλία, για να δούμε αν ο Bluezlick διαβάζει το τόπικ αυτό!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
(μόλις βρω χρόνο από Δευτέρα θα στείλω e-mail σε διοργανωτές με τα παράπονα μου. Συνιστώ να το κάνουμε όλοι μας και ας μην αλλάξει τίποτα…)
Karvou θα ηθελα παρεα την αλλη φορα που θα παω Αμερικη και που ξερεις μπορει να τους δεις και πιο κοντα απο χθες…
Και με τους so called promoters μην ασχολεισαι. I hope they choke on us οπως θα ελεγε και ο Maynard.
ειχε πολυ λαο?
Πρέπει να είχε γύρω στους 8.000. Έτσι πιστεύω δηλαδή.
Συναυλια JETHRO TULL ? Ελεγε για ποτε ???
Πάντως, για να μη φανώ και αχάριστος, μπράβο και ευχαριστώ στους διοργανωτές που πήραν το “ρίσκο” και έφεραν τους Tool στην Ελλάδα. Ό,τι λέω είναι αυτά που δε μου άρεσαν από τη διοργάνωση της συναυλίας και δε μου επέτρεψαν να τη χαρώ στο έπακρο… Ελπίζω να τους ξαναφέρουν και να τα έχουν διορθώσει
Γενικά, μου δόθηκε η εντύπωση ότι δεν έριξαν την απαραίτητη προσοχή στις απαιτήσεις που έχει μία τέτοια συναυλία. Σταματώ εδώ τη γκρίνια, γιατί δε το αξίζουν τα 2 συγκροτήματα που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους…
(Οι Jethro Tull έλεγε ότι θα κάνουν 4 εμφανίσεις. Σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κρήτη και κάπου ακόμα… Δε θυμάμαι ημερομηνία (Ιούνιο πάντως), αλλά για να τύπωσε η Didi ολόκληρη αφίσα υποθέτω ότι το επισημοποιεί το γεγονός…)
Jethro Tull την προηγουμενη φορα η συναυλια ειχε 70 ευρω, το καλοκαιρι ποσο θα εχει ???
200 ???
Ακριβώς αυτό ήθελα να πω και έγω. Ότι αν μπορούσαν οι οργανωτές να κάνουν καλύτερο τον ήχο τώρα θα μιλαγάμε για την καλύτερη συναυλία που δόθηκε στην Αθήνα. Εγώ που είμουνα 5 σειρά τέρμα αριστερά μπορεί να έβλεπα καλά αλλά από ηχο δεν μπορούσαν καν ξεχωρίσω τις λέξεις του Keenan.To κεφάλι ακόμα βουϊζει.
Και για να το ξαναπω oι Tool παίξανε καλύτερα από όσο περίμεναν όλοι. Δεν ήταν σε συναυλία αυτοί. Έκαναν λειτουργία και μας έστελναν σε τόπους μακρινούς…Από τι είδα πρέπει να παίξανε και περισσότερο από κάθε άλλη ευρωπαϊκη πόλη σε αυτήν την περιοδεία. Και ήταν από τα λίγα live που έγιναν στην ώρα τους χωρίς καθυστέρηση.
Το ότι οι Tool είναι οι επόμενοι Pink Floyd δεν το λέω γιατί αδικώ και τους Pink Floyd και τους Tool. Αλλά σίγουρα oi Tool μαζί με τους Porcupine Tree μπορούν να συνεχίσουν το έργο των Floyd χωρίς να τους αντιγραφουν!
Ερώτηση: Το κρασί που ήπιαν ήταν από τον αμπελώνα που έχει ο Keenan?
Άψογη συναυλία…
Χάλια ο χώρος αλλά δε βαριέσαι…με τους Tool και ο πιο άχρηστος χώρος μετατρέπεται σε μέγαρο!
Λυπάμαι πραγματικά. Λυπάμαι που ζούμε στη χώρα του λαμόγιου. Κρίμα που ΔΕΝ ακούσαμε το κορυφαίο συγκρότημα του κόσμου αυτή τη στιγμή. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες για την μπάντα , το πόσο τεράστιοι είναι κτλ. Συμφωνώ για τα laser το show κτλ. Όμως εγώ χτες δεν πέρασα καλά. Δεν ξέρω κάποια παιδιά είπαν ότι ο ήχος ήταν απλά μέτριος αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω που το άκουσαν. Έχω πάω σε πάνω από 50 συναυλίες και δεν έχω ακούσει τόσο κακό ήχο πουθενά. (Ίσως μόνο από τος Helloween στην αποθήκη του Μύλου). Ξανά κρίμα κάναμε το ταξιδάκι μας και δεν σκεφτόμασταν τίποτα αλλά… τελικά έφυγα πριν τελειώσει το Αenima ώστε να προλάβω το στριμωξίδι και την κίνηση στο parking.(ΠΡΑΓΜΑ αδιανόητο για την λατρεία που έχω για το συγκρότημα) Δεν πρέπει να αντιδράσουμε ρε παιδιά; Εγώ πραγματικά και οι ΑC/DC να έρθουνε δεν πρόκειται να πάω να τους δω σε τέτοιο χώρο. Γιατί να τους αδικήσω έτσι; Όλοι μαζί πρέπει να το κάνουμε αυτό. Εγώ έχω χρόνια να πάω στην Αποθήκη για συναυλία μόνο και μόνο για την ακουστική. Τι να πω είμαι πολύ στενοχωρημένος. Μακάρι να τους δω κάποια στιγμή (δεν θεωρώ ότι τους είδα). Κρίμα που οι επόμενες συναυλίες που θα δώσουνε είναι στην Άπω Ανατολή.
αφου ηταν στο Ωδειο Ηρωδου Αττικου, ποσα θεσ να’ χει ??