LA Guns, Roxy Bitch, Burning Wheels @ Underworld 27/01/2006

Προβλεπω να ειναι απο τα καλυτερα live στο χωρο του Sleaze τα τελευταια χρονια (για Ελλαδα παντα μιλαμε, ε??)… Κ οι Guns παιζουν απιστευτα κ οι Roxy αν παιξουν οπως στη Κοζάνη που τους ειδα θα σπειρουν… Αντε να δουμε!!! :twisted: :twisted:

Καλώς τα τα παιδιά! Κι έλεγα, δε θα περάσουν καμιά βόλτα φέτος; :lol: Μη μου πεις πως δε θα κλείσουν Θεσσαλονίκη…

…k oi Burning Wheels einai poly kaloi…odws poly kali synaylia!!!

Παιδια οι Burning Wheels τι ακριβως παιζουν… Τις αλλες μπαντες τις εχω ξαναδει γι αυτο εγραψα μονο για αυτες!! Κατεβαινω απο Σαλονικα για αυτη τη φαση… Σας το ξαναλεω πως πιστευω οτι η συναυλια θα σκισει… Ολες οι μπαντες βγαζουν φωτια!!! (ακομα κ αν δεν ξερω τουs Burning Wheels το πιστευω κ για αυτους!! ) 8) 8) 8)

8a xaraxtiriza ton ixo tus moderno hard rock,alla me ba8ies eppiroes apo 70’s…an se berdeyei ligaki,na pas na nwris na tus tsekareis giati einai k ligo tebelides k den emfanizodai syxna,an k einai poly kaloi…eixan pai3ei support stus Uriah Heep@Gagarin k eixan afisei 8etikotata sxolia!!!

Tha vai me original suv8esn?

Η εταιρια δεν αναφερει κατι… Ελπιζω να ειναι με την συνθεση του :tales from the strip"… Βεβαια κατι ακουγεται οτι μπορει να ειναι η μπαντα του Tracie Guns, αλλα δεν το νομιζω…

Oxi o Tracie den einai stin twrini sinthesi. Distixws

Ναι αλλα οντως μπορει να ειναι η μπαντα του

gamo ta live,kai ta support poly gera,Roxy fucken Biatchhh!!!

H MERA PLHSIAZEI!!!

8A PAEI KANEIS?

META APO ANSWER PISTEUW EINAI H KALYTERH SYNEXEIA!!!

φοβερή βραδιά χθες… :smiley: :smiley:

den phga - dioti gyroferna ton roland grapow, alla mou hpan oti htan poly kamenoi - kai oti apo kosmo htan etsi k ets… apo ton prwto 2 kommatia - enw last time 4 :stuck_out_tongue: boo !@!!!. oi roxy bitch xwris tis diaskeues den akougwntai ta dika tous, kai me to sympathei den tha t anextw na tous ksanadw na ekteloun sister sta ellhnika - sta 10 bhmata !

καλό είναι να γράφουν σχετικά με το live όσοι πήγαν.

I synaylia itan apisteyti k symfwnw apolyta oti kalo einai na grafun osoi pigan!!!

Να μιλησω εγω που πήγα??? :smiley: Οι B. Wheels δεν με εντυπωσιασαν, ισως λογω κακού ηχου… Οι Roxy δεν ξερω για σας αλλα εμένα μου αρεσαν πολυ αυτη την φορα. Κ καλο ηχο είχανε κ καλα κοματια παιξανε. ΑΑΑ κ χωρις πολλες διασκευες ( ναι ναι ουτε αυτο των Sister)! Τες πα! Γουστα ειναι αυτα, αλλα καλό ειναι να μην κρινουμε χωρις να εχουμε καν κανει το κοπο να παμε στη συναυλια :wink: :wink: !! Τελος… χμμμμ αυτο ειναι δυσκολο… οι Tracii’s LA guns… Τι να πω… ΔΕν ξερω. Χωρις να ειναι κακοι, δεν ειχαν τη μαγεια της παρεας του Phil Lewis. Ο Paul Black εδειχνε ως καποτε “το ειχε” αλλα δυστυχως σε ολο το live κηνυγουσε τις νοτες. Παρ’ολα αυτα τα αξιζαν τα λεφτα τους, μονο κ μονο για τον ΜΕΓΙΣΤO Tracii!!! Μιλαμε η κιθαρα ΟΥΡΛΙΑΖΕ!!! Μονο αυτος κ ο Zakk με εχουν κανει να παθω τετοια πλακα!!!

ναι, αλλά πώς θα έβρισκε τότε την ευκαιρία να σας πει ότι ήταν με τον Roland Grapow?

XAXAXAXAXAXAAXAXAXA!! Καλο!!! :lol: :lol:

συμφωνώ ότι ο Tracii έδωσε ρέστα… 8)

.swsta…einai k ayto :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: 8) 8) 8) 8)