La Otracina, Kadavar + guests @ 6 d.o.g.s 22/5

Ψυχεδελικο πακετακι με 8.95 γιουρια προς το παρον (12 αργοτερα) για τους ειδημονες

Οριστε και το ιβεντ στο φεισμπουκ:
http://www.facebook.com/events/109537362507820/

La Otracina δεν έχω ακούσει (αποσπασματικά μόνο μέσω γιουτιούμπ), το νέο Kadavar όμως είναι μια ομορφιά και μόνο γι’ αυτό ψήνομαι να παρευρεθώ.

και επιτέλους επιβεβαιώθηκε η support band για το live της Αθήνας την επόμενη Τρίτη 22 Μαϊου. Δεν είναι άλλοι από τους αγαπημένους μας GODSLEEP οι οποίοι θα έχουν μόλις επιστρέψει από τη σκηνή του Freak Valley Festival στη Γερμανία!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 (με τους Godsleep να ανεβαίνουν στη σκηνή στις 20:45).
Συνεχίζουν να προπωλούνται ηλεκτρονικά τα τελευταία εναπομείναντα εισιτήρια των 8? στο http://otracina2012-ath.eventbrite.com
Σε Tickethouse και Sound Effect Records καθώς και στη πόρτα, θα υπάρχουν εισιτήρια των ?12.
και να και η αφίσα της συναυλίας της Αθήνας:

bump! γιατι παιζουν σημερα Θεσ/νικη και ειναι κριμα να παραπεσει τετοιο μερακληδικο live :smiley:

Ωραίοι ήταν χθες Σαλόνικα;
Έχουν μερτς;

Kadavar εκαψαν καρδιες και πηραν σωβρακα. La Otracina επισης εξαιρετικοι αν και χανανε απο το (υπερ)γκρουβ των πρωτων. Αμφοτεροι τα δωσανε ολα παρα την πολυ χαμηλη, δυστυχως, προσελευση του κοσμου(κριμα και για τις 2 μπαντες, κριμα για την μερακληδικη διοργανωση, κριμα και για ολους οσους τους χασανε)
Γενικα γαμηστεροτατο λαηβ, θα σας γλεντησουν μια χαρα σημερα 8)

μπολικο μερτς επισης, τιμησαμε και με το παραπανω
ειχε σε LP τα Blood Moon Riders, Reality Has Got To Die και το τελευταιο απο La Otracina σε φινες τιμες. Kατι σκορπια 7αρακια και CD επισης(ενα προτζεκτ με μελη απο LO, Ufesas κλπ)
οι Κadavar ειχαν το δισκακι τους σε εκδοση 180gr με 12?, μια χαρα δηλαδη, ενα 7’’ και μπλουζακια/τσαντες αν θυμαμαι καλα

πι.ες. Θεσ/νικη τουλαχιστον πρεπει να βρεθηκαν στην συναυλια και μελη(-ος?)των Samsara Blues Experiment, να εχετε το νου σας αν εμφανιστουν και κατω :stuck_out_tongue:

πιο για τον πουτσο review στην κεντρική , πεθαίνεις …#-o

Σε φάση το report θα έπρεπε να γράφει μόνο Kadavar πάνω, να μην έχεις ακούσει νότα από τους άλλους 2 και να γράφεις έτσι εύκολα από ένα live συμπεράσματα δε λέει…

o σκοπός του review συνοψίζεται στο “όπως και να χει εγώ θα το κάνω το κομμάτι μου για τους Kadavar” … πιο φιγουρατζίδικη μαλακία παίζει να μην έχω διαβάσει .
Αν από την άλλη πέφτω έξω και απλά βαριόσουν να γράψεις … ε μη γράφεις .
jesus να ούμε …

btw αξίζει να αναφερθεί οτι ο τραγουδιάρης των Godsleep έχει φωνάρα από τον διάολο. και όπως και να χε και να μην σου αρέσει αυτή η βαρετή μπαντούλα μόλις είχε γυρίσει από κάποιο freaky valley φεστ λέε,ι με τους Colour Haze, που κάποιοι δεν τους θεώρησαν μάλλον τόσο βαρετούς ωστε να τους πληρώσουν για να πάνε ως εκεί . Ίσως της αξίζει κάτι παραπάνω από μισή γραμμή report …

οι La Otracina από την άλλη όσο βαρετοί και να ναι , είχαν τρομερή επικοινωνία με τον κόσμο, ήταν πιο προβαρισμένοι και από το cd τους όπως και να χει τους αξίζει και αυτονών κάτι παραπάνω από μια γραμμή report.

άντε ψωνάρες …

*[SPOILER] οι Godsleep δεν είναι φίλοι μου … ούτε οι La Otracina … έτσι για να μην ακούσω καμιά βλακεία [/SPOILER]

Έχεις point σε όλα…Και γράφω, ΚΑΙ οι Godsleep είναι φίλοι μου και πίστεψέ με δεν ήταν και το καλύτερό τους live, οι ίδιοι δεν ήταν και τόσο ευχαριστημένοι. Από την άλλη όμως έχουν πιάσει καλά στάνταρ απόδοσης και αυτό φαίνεται εύκολα. Δε γίνεται απλά σε ένα report να υπάρχει αναφορά στη μια μπάντα σε 15 γραμμές και στις άλλες 2 ούτε καν σε 10. Αν δεν έχεις ακούσει νότα στο σπίτι σου καλύτερα να δεις το live για την πάρτη σου και όχι να κρίνεις έτσι εύκολα…Και οι Kadavar ναι, ήταν η μπάντα της βραδιάς αντικειμενικά!!!

Παίδες, έχετε τα δίκια σας, αλλά με κρίνετε λίγο άδικα.

Καταρχάς, δεν ήταν προγραμματισμένο να κάνω εγώ την ανταπόκριση. Εγώ Kadavar ήθελα να δω αλλά τελικά ο συντάκτης που θα την έκανε, δεν κατάφερε να έρθει, οπότε την έκανα εγώ τελικά. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, το αναφέρω ως γεγονός.

Δεν προσπαθώ να το παίξω μούρη πουθενά. Αν λέμε και καμιά γραφικότητα παραπάνω, έχει να κάνει κυρίως με τον χαβαλέ και επουδενί για να κάνω όντως φιγούρα ή να το παίξω ψαγμένος.

Όσον αφορά την κριτική, αυτή καθεαυτή, εγώ κρίνω ότι ακούω. Ούτε είχα τίποτα με καμία από τις μπάντες που ψιλοέκραξα, ούτε και τα παίρνω από τους Kadavar. Η αλήθεια είναι ότι τους Godsleep δεν τους πάλεψα στο ελάχιστο. Αν δεν ήταν Έλληνες θα έκραζα πολύ χειρότερα, αλλά προσπάθησα να είμαι όσο πιο ευγενικός μπορώ. Η φωνή του τραγουδιστή δεν μου είπε τίποτα, το ότι έπαιξαν στο Freaky Valley Fest πάλι δεν μου λέει τίποτα. Εγώ έκρινα ότι είδα και ότι άκουσα. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Τα ίδια, πάνω-κάτω ισχύουν και για La Otracina. Μόνο ο μπασίστας την πάλευε και από εκεί και πέρα ύπνος.

Παρ’ όλα αυτά έχετε απόλυτο δίκιο στο ότι θα έπρεπε να γράψω 2-3 πράγματα παραπάνω. Και διαβάζοντας το κείμενο σήμερα, ούτε εμένα μου άρεσε αλλά ήταν πια αργά, απλά έτσι μου βγήκε και ίσως ήταν λάθος.

Τσιρζ!

Φίλε Keyser καταλαβαίνω τι θες να πεις πάνω κάτω αλλά όταν σε όλα αυτά αναφέρεις τη λέξη “κράζω” τότε από εκεί ξεκινάει το fail για εμένα. Άλλο πράγμα το εκφέρω την προσωπική μου άποψη, όποια και αν είναι αυτή, πόσο μάλλον δημόσια σε άκρως διαβαστερό site και άλλο κράζω. Απλά θα μπορούσες να κατανείμεις ισομεγέθη το χώρο σου για τις μπάντες και να δώσεις στον άλλον να καταλάβει πως κάτι δε σου άρεσε χωρίς να το κράζεις…Και το ότι ήταν ελληνική μπάντα αλλιώς θα τους έκραζες πολύ παραπάνω δε μου λέει τίποτα, αν είναι να χαιδεύουμε αυτιά επειδή είναι δικά μας παιδιά κανείς δεν πάει μπροστά. Από την άλλη όταν είσαι 2 χρόνια μπάντα και σε καλούν σε ένα φεστ του εξωτερικού χωρίς καν δίσκο, just στον ήχο σου, με άρτια οργάνωση και μπάντες μία και μία, για εμένα αυτό είναι respect ανεξαρτήτου προτιμήσεων. Όσο για τη φωνή, τουλάχιστον σε όσους αρέσουν είναι ένα από τα βασικά τους ατού, το ότι δε μιλάει στο stage δεν πάει να πει πως έχει τρακ απαραίτητα. Όπως και να χει οι γνώμες να λέγονται πάντα με σεβασμό και ποτέ κακοπροαίρετα (αυτό πάει και για τη συζήτηση εδώ)!
Cheerz!!!

  1. Ας μην παίζουμε με τις λέξεις τώρα. Προφανώς έγραψα την προσωπική μου άποψη και νομίζω ότι την έθεσε και αρκετά κομψά.

  2. Δεν χάιδεψα κανενός τ’ αυτιά. Νομίζω ότι έκανα αρκετά σαφές το ότι δεν μου άρεσαν. Απλά για ελληνικές μπάντες προσπαθώ να είμαι πιο ευγενικός όταν δεν μου αρέσουν. Αυθόρμητα βγαίνει.

  3. Ρισπέκτ ναι, φυσικά και είναι. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την συγκεκριμένη εμφάνισή τους, άρα ούτε και με την κριτική.