[Lady Gaga - Verse 1]
When he comes to me, I am ready
I’ll wash his feet with my hair if he needs
Forgive him when his tongue lies through his brain
Even after three times, he betrays me
I’ll bring him down, bring him down, down
A king with no crown, king with no crown
[Chorus]
Ase me loipon na doume an borw, th dia8esh sou na ftiaxw
gia to logo ayto, gia sena tragoudw, osa de mporw na fwnaxw
την λεω ντροπη της ανθρωποτητας γιατι τη βλεπει ΟΛΗ η ανθρωποτητα. αποτελει ειδωλο και συμβολο. και ειναι τραγικη. σορυ κιολας αλλα αν βαλω και εγω μπριζολιαδια και βγω να παρω το βραβειο μου θα σου θυμισω τον “χ” μεταλα? αυτη πηρε το τοσο και το εκανε ΤΟΣΟ. τη θεωρω υπερτραγικη που προσπαθει να φτασει στην κορυφη οντας υπερβολικα εκκεντρικη. και δεν ειμαι ουτε καν χριστιανος… :lol:
απλως τετοια ατομα προσβαλουν την αισθητικη μου. ([B]και κυριως η ΠΡΟΒΟΛΗ τους ως προτυπα[/B]).
εμενα δεν μου αρεσει ρε φιλε. επειδη δεν μου αρεσει ειμαι αμπαλος? εγω σου λεω οτι εσυ εισαι ο μαλακας που ειπες που οποιος πιστευει το αντιθετο απο σενα εχει προβλημα. ημαρτον…
να αρχισω να σημειωνω οτι οσοι κραζουν τους σεπτικ για εμπορικοτητα καραγουσταρουν με ladygaga.
Μονο σε μενα φαινεται ειρωνικο το οτι εχεις φαει κολλημα με τα κρεατα και το nickname σου ειναι deadmeat?
Παντως γενικα ειναι κατι που δεν το ειχε κανει κανεις μεχρι τωρα, κι ετσι κρινεται ως πρωτοποριακο, το οτι ειναι μαλακια ειναι δευτερευον μαλλον. Ολοκληρα ειδη μουσικης κρινονται και κριθηκαν ως πρωτοποριακα οταν βγηκαν, αλλα δε σημαινει οτι πρεπει εγω να τρωω στη μαπα το ταδε death progressive avant garde συγκροτημα επειδη “δεν παιζει σαν κανεναν αλλον”.
δεν ειναι οτι εχω φαει κολλημα με τα κρεατα αλλα ζουμε σε μια εποχη και σε μια χωρα που βρισκουμε πολυ νορμαλ και συνιθισμενο να βλεπουμε σε στασεις λεωφορειων διαφημισεις απο ΤΣΟΝΤΕΣ και να βλεπουμε τραγουδιστριες να εχουν εντονα σεξιστικη συμπεριφορα που τα επιχειρηματα μου θεωρουνται ξεπερασμενα και ακουγομαι σαν φανατικος χριστιανος :lol:.
αντι να προβληματιστουμε για το που πηγαινουμε, εμεις εχουμε κανει σταρ μια τυπισα που κανει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να τραβηξει την προσοχη. γουσταρω τρελα αλλες τραγουδιστριες ποπ κ ετσι που ντορος γυρω απο αυτες γινεται κυριως οταν εχουν νεο αλμπουμ και οχι ακομα και οταν τους ερθει περιοδος η πιασει αραχνες του νινι τους οπως με τουτη εδω.
τεσπα σε βαριέμαι τελικά δεν έχεις πλάκα… άμπαλος είσαι επειδή λες οτι να ναι… btw επειδή το ξανάπες, δεν είπα ποτέ οτι οι SF με ενοχλούν επειδή η μουσική τους είναι mainstream, απλά εσύ ή η άλλη groopie τους λέγατε κάτι περι τιμιότητας κτλ .
ρεκορ κομπλεξικοτητας εκανες αγορι μου. δεν θα κρινεις εσυ το ποιος ειναι αμπαλος. ειδικα εσυ που για να συζητησεις θες ο αλλος να ειναι και ενηλικος. γελοιε, “αφ’υψηλου” τυπε…
Η νεογέννητη τσιπούρα πάντως δεν σπαταλάει φαιά ουσία για να γράψει στο rocking.gr τους λόγους για τους οποίους δεν χωνεύει τη Lady Gaga.
Επί του θέματος τώρα: Στηρίζουμε Lady G. !! Ok, δεν είναι και η αγαπημένη μου τραγουδίστρια, ούτε την έχω για πρότυπο, αλλά η τύπισσα έχει φωνάρα, ξέρει μουσική, είναι ψαγμένη και έχει ακούσματα και γι αυτό τα τραγούδια της δεν θεωρώ ότι είναι απλώς dance-pop τραγουδάκια του δεκαπενθημέρου. Και η εμφάνισή της είναι μέρος του συνόλου. Γενικά στηρίζουμε όλο το πακέτο! Όσο για τις συγκρίσεις με την Madonna,:roll: sorry, εγώ δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία γιατί 1ον) δεν γουστάρω τις συγκρίσεις, 2ον) δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με την Madonna και 3ον) δεν την χωνεύω κιόλας για διάφορους λόγους ούτως ώστε να κάτσω να ασχοληθώ! και κατά συνέπεια δεν νομίζω ότι μπορώ να μιλήσω αντικειμενικά.
Ψ: Γ*μησε το καινούριο της το Judas, ανυπομονώ να βγάλει κ video clip!!