ειμαστε μια ευχαριστη ατμοσφαιρα εδω μεσα :lol::lol::lol::lol::lol:
ρε μαλάκες είμαι ο μόνος που βρίσκει την lady gaga υπερβολικά σέξυ ?
ντετμιτ το να λες καποιον κοτα, σε κανει ή χουλιγκαν ή για 16χρονο. το να μπαινεις και να προσβαλεις την λεηντι γκαγκα σε θρεντ που σε καποιους χρηστες ειναι η αγαπημενη τους καλλιτεχνιδα, σε κανει κομπλεξικο. το να αναφερεις τους σεπτικ φλες σε θρεντ λεηντι γκαγκα σε κανει πανχαζο ανθρωπο. πρεπει λοιπον ή να σταματησεις ν’ ασχολεισε με το ποδοσφαιρο, ή να ωριμασεις και να μεγαλωσεις ή να ξεκομπλαριστεις με τις μεηνστριμ μπαντες ή να βαλεις ενα μυαλο διαφορετικο απ’ αυτο που κουβαλας, γιατι καποια μερα θα αγριεψουμε, ολοι οι του φορουμ και θα σε διωξουμε απο δω κλωτσιδων.
Γιατι σαν τσιπουρα συγκεκριμενα ?
Υπαρχει καποιος λογος που οι νεογγενητες ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ τσιμπανε ευκολοτερα απο οποιοδηποτε αλλο νεογγενητο ψαρι ?
Θελω σοβαρη απαντηση ε, να ξερω για το ψαρεμα.
Μου αρεσουν και οι τσιπουρες, νοστιμα ψαρια, οποτε αν γνωριζεις κατι περισσοτερο πανω στην παιδοψυχολογια του συγκεκριμενου ειδους που τους κανει να τσιμπανε ευκολοτερα, μοιρασου τις γνωσεις σου μαζι μας.
ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΤΑΤΑ ΘΕΕ !
Παντα παρεμβαινει με καιρια σχολια την καταλληλη στιγμη αυτο το παιδι…
Οχι δεν ειναι σεξυ , εσυ εισαι διεστραμμενος.
μα αυτή δεν είναι ωραία…περί ορέξεως κολοκυθόπιτα…
- θα με διωξεις εσυ?
- εγω νομιζω οτι εσυ και αλλοι 5 ειστε προβληματικοι και σας αρεσει ν το νικ μου και χωνετε αλλα χεστηκα.
- εσυ βλεπεις το δεντρο μα οχι το δασος αλλα αυτο ειναι κλασσικο, το εχεις ξανακανει: [B]αυτος με λεει αμπαλο επειδη δεν εχω την αποψη του[/B], το “κοτα” ειναι το θεμα? επισης, δεν καταδεχεται να μιλησει με ανηλικους. καλα μαλακιες λεμε τωρα ρε φιλε? ο χαρακτηρισμος μου σε πειραξε?
τοσο καιρο εδω μεσα, σου μιλαω ειλικρινα, απανταω πολυ ευγενικα σε σχεση με το τι εχω ακουσει. ανετα θα μπορουσα να αρχισω τα γαμοσταυριδια προς ατομα που χωρις λογο με λενε φασιστα, αμπαλο, αναλφαβητο κλπ και ολα αυτα στο ετσι (εννοω πχ οτι δεν λες καποιον αναλφαβητο επειδη ειπε το “καταρχην” σε σημειο που νομιζεις οτι δεν κολλαει και τελικα εχεις και λαθος).
δηλαδη εγω ειμαι το προβλημα σου στο φορουμ? οχι ο σαμαν ο αρχιτσατσωνης που κανει ποστ σε αλλα θρεντ για να γινει χαβαλες η ο κρισπ που χωρις να λεει τη γνωμη του (που οκ δεν εχει, δεν ειναι υποχρεωμενος να ακουσει το αλμπουμ) κανει 15 ποστ στο νεο σεπτικφλες.
σου απαντω σοβαρα οπως βλεπεις, ελπιζω να μην ριξεις αλλο ενα μονολεκτικο ανουσιο ποστ.
σκαστε λιγο ρε παιδια,να τα πουνε πατατας και σαηλεντγουιντερ.
Deadmeat ότι έκαναν οι άλλοι στο θέμα Septic Flesh το κάνεις εσύ τώρα εδώ 100 φορές χειρότερα.
σου άφησε τραύματα ε;
Θεριό σαρέσει η γκαγκά;
Η Λαίδη Γκάγκα ευχαριστεί για την αφιλοκερδή διαφήμιση.
Το φόρουμ ευχαριστεί για τα γέλια μέχρι δακρύων.
@ Νάητ*Σκάη:
Γενικά τα νεογέννητα ψάρια δεν τσιμπάνε. Αν αναφέρεσαι στα νεαρά ψάρια, τα μπαλαδάκια έχουν την πρωτοκαθεδρία.
ε? τι σχεση εχει το ενα με το αλλο? εκει το θεμα ηταν οτι καποιοι μιλουσαν για ενα αλμπουμ και εκραζαν χωρις καν να το εχουν ακουσει.
εδω εγω ειπα τη γνωμη μου για την κυρια στο θρεντ που λεμε τις γνωμες μας για αυτην. που ειναι το προβλημα? το να μου λεει ο αλλος “δεν σου αρεσει η λειντι αρα εισαι αμπαλος” δεν ειναι η απαντηση που πηραν αυτοι που εκραζαν στους σεπτικ νομιζω. σωστα?
αυτό με προβλημάτισε κι εμένα τον ίδιο, να σου πω την αλήθεια. ήταν το πρώτο πράμα που μου ρθε στο μυαλό!
και μετά όταν άρχισαν να το quotάρουν και να το αναφέρουν ένιωθα λίγο άβολα γιατί δε ξέρω αν στέκει
σένα σ’αρέσει ο ΠΑΤΑΤΑΣ;
μα μολις εδωσες κοσμο ρε φιλε, σε κανει και χαφιε μαζι με τ’ αλλα. θα προτιμουσαμε ολοι οι του φορουμ για λιγο καιρο να μη ποσταρεις στα μουσικα βρες τη κλικα σου στους τζενεραλς και περισσοτερο απολλα πεσε σε περισυλλογη. για το καλο του φορουμ.
αυτό από που το συμπαίρανες πάλι; :blink:
τι εγινε τωρα απαντας? σου εφυγαν τα τραυματα που δημιουργησα στην αποψη σου για τον αριστοτελη? :lol:
το φορουμ ευχαριστει τον αιωνιο καταμετρητη ποστ. πιο πολλες φορες εχεις ψαξει το που και ποσο ποσταρω παρα εχεις ακουσει την αγαπημενη σου μουσικη… :-k
:-s:!:
συγνωμη εσυ τι ρολο βαρας? ποιος εισαι εσυ που μου εχεις πει ηδη 3 φορες να την κανω απο το φορουμ? ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ???
τι θα πει εδωσα κοσμο? ποιος ειναι πιο τσατσος, ο σαμαν που πηγε και ειπε το “μπειτα να δειτε εκει τι γινεται” η εγω που ειπα οτι το ειπε? και που το ειπα? στον διευθυντη? το μονο που κανεις συνεχεια ειναι να αλλαζεις το θεμα. αν θες απαντα σε αυτα που σε ρωτησα πριν αλλιως μην μου ξανααπαντησεις σε παρακαλω.
Συνέχιζεις επίτηδες να ποστάρεις ρε ΑΡΧΙΤΣΑΤΣΩΝΗ για να παραμείνεις πρώτος :!: