Lady Gaga

έι, εγώ είμαι ο αρχυτσατσώνης.

Ωστόσο εγώ τι διάολο έχω γράψει εδώ μέσα και έφτασα τα 9 ποστ; (10 με αυτό) :!::!:

Όχι, είναι ο εκπρόσωπος της κλίκας που ΣΕ ΔΙΩΧΝΕΙ.

Οντοπι, αψογο το κονσεπτ του τζουντας.

αυτο που θα σου πω στο λεω ειλικρινα: εαν μια στο εκατομυριο (τοσο πιστευω ειναι), αυτο που λες το λες ειλικρινα (που αν ειναι ετσι προφανως και δεν θα παραδεχτεις) τοτε εισαι ο πιο ηλιθιος ανθρωπος που εχω γνωρισει ποτε μου.

αν οχι, τοτε απλως προσπαθεις να φτασεις τα ποστ μου για να εχεις κυριαρχια και εδω κυριε “ποστ ρεκορντμαν” η αλλιως και “κουτσομπολα του ροκινγκ”.

deadmeat με την σαηλεντγουιντερ καμια συγγενεια μηπως?

νταξει παντως να σ πω κατι? και δεν εχω το παραμικρο μαζι σου. αν ειναι σε αυτο το φορουμ καποιος να μας λεει αυτο που μου ειπες πχ πριν, να του απανταμε και να μας γραφει στα αρχιδια του τοτε δεν εχει νοημα νομιζω το ολο θεμα.

ακούστε το καινούριο Red Fang ή δείτε το Eνας υπέροχος άνθρωπος σε λίγο στον ant1…
αλλά ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ.!!

[SPOILER]ναι ρε πούστη… έκανα ποστ και εδώ…!! :yahoo:[/SPOILER]

τι θες να πεις πάλι εσύ;

αν έχετε συγγένεια

οπως καταλαβες Deadmeat δικιε μου, εδω εχεις να κανεις με γκεττο. ή αποχωρεις χωρις να βγαλεις αχνα και θα μεινουμε με τη γλυκια αναμνηση ή θαναγκαστουμε να σε ματωσουμε.

Ρε αποπάνε λίγο ήρεμα όμως, δε θέλω να πατήσω ρεπόρτ.

αυτό που θα πω το λέω ειλικρινά: stop this madness. κούραση. ας σταματήσουν οι χαρακτηρισμοί και μετά ας απολαύσουμε το παρακάτω τραγούδι σε διασκευή Eric Cartman.

http://www.youtube.com/watch?v=qST5eVLudrQ

Εννοει προφανως οτι τοσο εσυ οσο και ο Ντεντμιτ ‘‘πιανεστε’’ απο το παραμικρο και το ‘‘υπερ-υπερασπιζεστε’’ τοοοσο πολυ, που ο αλλος πεφτει εξαντλημενος απο την καρεκλα του υπολογιστη του. Φιλικοτατα παντα. :slight_smile:

αυτο σε πειραξε?

εγω απλως θα πω οτι στο ροκινγκ βιωνουμε μια εξαιρετικη αναπαρασταση της σημερινης καταστασης στην ελλαδα. ενα φορουμ μπουρδελο. ενα φορουμ γεματο συμπαθειες και αντιπαθειες. που οταν λεει τη γνωμη του το φιλαρακι μας του κανουμε τσιμπουκια και οταν ο “κομπλεξικος, αναλφαβητος, φασιστας κλπ” ντεντμιτ του την πεφτουμε ολοι και ΚΑΝΕΙΣ δεν λεει επιχειρηματα. απειρα ποστ χωρις νοημα. και ουτε ενας να συζητησει.

Τι να σου απαντήσω ρε συ τα αυτονόητα; Κάθεσαι και απαντάς και επιτίθεσαι στο καθένα προσωπικά και τα παίρνεις στο κρανίο επειδή σε είπανε άμπαλο για την γκαγκα… εμένα αν με έλεγαν αμπαλο για την γκαγκα μάλλον θα χαιρόμουν. Τρελάθηκα να κανω ποστ στο άλλο θέμα για τις προσωπικές επιθέσει να πούμε και εσύ ουσιαστικά κάνεις το ίδιο εδώ. Λεει κάτι ένας το παίρνεις και το κάνεις σενάριο. Αστό να πάει στο διάολο και μια φορά.

Συμφωνώ, η κατάσταση πάει απ’ το κακό στο χειρότερο.

Horror, αν μας διαβάζεις, είσαι ακόμα σίγουρος για εκείνη την ψήφο στον Θρασντ Απ?

ΣΚΑΣΕ αγορι μου. ποσο πιο κομπλεξικος μπορεις να γινεις? ασχολησου με τα θεματα που σε απασχολουν και οχι με οσους σου περνανε αδιαφοροι.

πες τα ρε μαν.

οντοπικ, φοβερό το νέο single

θα σε στειλω στα κεντρικα φιλε μου, αυτο το ΣΚΑΣΕ δε θα περασει ετσι. ακους;;