ναι οκ. δικιο εχεις αλλα τι θα γινεται? οταν καποιος μου τη λεει θα λεω “δε γαμιεται, χεστον”? τι νοημα εχει αυτο? εχω εγω διαθεση να την λεω σε ολους νομιζεις? οταν ομως μπαινει ο αλλος και μου λεει να φυγω απο το φορουμ γιατι δεν αντεχει τα ποστ μου τι να κανω? θεωρω πολυ κοτιστικο να αρχισω τα ριπορτ και γι αυτο καθομαι και απανταω.
η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχει κανενα νοημα οταν μπορουρδελοποιειται ενα τοπικ αλλα ΑΝ το εχεις προσεξει ποτε δεν καθομαι να ειρωνευτω κανεναν. να συζητησω προσπαθω.
Να πεταχτω κι εγω και να πω πως επειδη κοιταω ελαχιστα θρεντ πια στο φορουμ χανω ολες τις μεγαλες στιγμες, οποτε τωρα ειμαι χαρουμενος που το εζησα απο την αρχη
μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.
[SPOILER]γαμώτεν, και το ήξερα ότι έπρεπε να περιμένω λίγο ακόμα. τα έβλεπα τα σύννεφα στον ορίζοντα![SPOILER]
on topic: φέρτε τη gaga για συναυλία λαίμαι![/SPOILER][/SPOILER]
Πω πόσα άτομα δε ξέρουν να διαβάζουν, πολύ περίεργο…
Κουραστικό και καθόλου αστείο. Δεν είναι πυρηνική φυσική να γνωρίζει κάποιος πότε πρέπει να σταματήσει κάτι (Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα ανούσια ποστ.) Το τοπικ παραμένει στο μουσικό κομμάτι. Δεν αξίζει να πέσουν πόντοι κλπ, το καταλαβαίνουμε όλοι πιστεύω. Οπότε ας σταματήσουμε όλοι μαζί τον παραλογισμό αυτό και ας ακούσουμε το καινούργιο δίσκο από Primordial.