Lady Gaga

καλη αλλα προτιμω τον justin bieber…

ναι οκ. δικιο εχεις αλλα τι θα γινεται? οταν καποιος μου τη λεει θα λεω “δε γαμιεται, χεστον”? τι νοημα εχει αυτο? εχω εγω διαθεση να την λεω σε ολους νομιζεις? οταν ομως μπαινει ο αλλος και μου λεει να φυγω απο το φορουμ γιατι δεν αντεχει τα ποστ μου τι να κανω? θεωρω πολυ κοτιστικο να αρχισω τα ριπορτ και γι αυτο καθομαι και απανταω.

η αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχει κανενα νοημα οταν μπορουρδελοποιειται ενα τοπικ αλλα ΑΝ το εχεις προσεξει ποτε δεν καθομαι να ειρωνευτω κανεναν. να συζητησω προσπαθω.

οντόπι: η γκαγκά γαμεί

οφτόπι: μια πρόχειρη ανθολογία…

[SPOILER]

[/SPOILER]

:!: αίσχος.!!

μπράβο [B]eNick[/B]…ρίξε λαδάκι…

Να πεταχτω κι εγω και να πω πως επειδη κοιταω ελαχιστα θρεντ πια στο φορουμ χανω ολες τις μεγαλες στιγμες, οποτε τωρα ειμαι χαρουμενος που το εζησα απο την αρχη :stuck_out_tongue:

[SPOILER]στανταρ θα κοιταει το μισο φορουμ το θρεντ,ειναι ευκαιρεια: χρονια καλα και ευτυχισμενα σε ολους τους Γιωργηδες.[/SPOILER]

μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

[SPOILER]γαμώτεν, και το ήξερα ότι έπρεπε να περιμένω λίγο ακόμα. τα έβλεπα τα σύννεφα στον ορίζοντα![SPOILER]
on topic: φέρτε τη gaga για συναυλία λαίμαι![/SPOILER][/SPOILER]

Συναυλια οπωσ και δηποτε!!!

Για να ηρεμήσουν λιγάκι τα πνεύματα ας βάλω μια καυτή φωτογραφία της κουκλάρας

το χέσαμε το θέμα :stuck_out_tongue:

απο γυναικες κατι τοσο καλο εχω να ακουσω απο την εποχη που η βανδη εβγαζε το γεια…εχει καμμια δεκαετια δηλαδη…

λοιπόν δεν θα το ανεχτώ άλλο , θέλω παρέμβαση angel death …

δεν μπορεί να κανετε το τοπικ πουτάνα… ανεγκέφαλοι

κούνα τ’ αυτιά σου εσύ

καλα σου λεει 16χρονο τσογλανακι

Αλητηριοι, τεντυμποηδες και παλιοχαρακτηρες… Τι να πεις… [-X

τι περιμένετε από τύπους που ούτε μια ραφιέρα δεν αγοράζουν; [-X

Παρακαλώ να ξεχωρίζουμε περιπτώσεις κύριε, απλά προσπαθώ να βρω μεταφορικό :!:

Πω πόσα άτομα δε ξέρουν να διαβάζουν, πολύ περίεργο…

Κουραστικό και καθόλου αστείο. Δεν είναι πυρηνική φυσική να γνωρίζει κάποιος πότε πρέπει να σταματήσει κάτι (Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα ανούσια ποστ.) Το τοπικ παραμένει στο μουσικό κομμάτι. Δεν αξίζει να πέσουν πόντοι κλπ, το καταλαβαίνουμε όλοι πιστεύω. Οπότε ας σταματήσουμε όλοι μαζί τον παραλογισμό αυτό και ας ακούσουμε το καινούργιο δίσκο από Primordial.

τι λέει ρε ο φλώρος ???

μπαν σε όσους διαφωνούν με μένα. enick σε αναγνώρισα από τη φωτό . πρόσεχε.

δεν είναι δα και δύσκολο, ίδιος είμαι :lol:

δε φοβάμαι ανήλικα που κουνάνε τ’ αυτιά τους ΡΕ

γκάγκα και κραστ ρε μουνιά!!!