Lady Gaga

Ρε Quintom, πόσο respect που είσαι fanboy και Dream Theater και Lady Gaga; :bow2::smiley:

Γουστάρω που το cd βγάζει μία dance 90ίλα. Προσωπικά έχω ξεχωρίσει Marry The Night, The Edge Of Glory (με σαξόφωνο από The Big Man 8)) και Scheisse (και το Born This Way, αλλά αυτό το ξέραμε). Δεν έχω προλάβει να το ακούσω ακόμα πολύ, αλλά από μία πρώτη εικόνα, νομίζω πως το κερδίζει το στοίχημα του τόσο σημαντικού 2ου δίσκου.

\m/

Δείτε τα σχόλια στην αντίστοιχη δημοσίευση της κεντρικής του ρόκιν, από κάτω :lol:

χαχαχαχα…τώρα τα είδα…τι έχει πετάξει ο λαός…:smiley:

Το Βοrn This Way δεν μου άρεσε πάντως…8)

Παιδες δεν εχω ακουσει το album,αλλα απορω πως αρεσει σε καποιους η απιστευτη παπαρια που ακουει στο ονομα Judas.

No offence:)

Σε παω. Κι εμενα αυτη η 90ιλα μου αρεσει παρα πολυ, οπως επισης και οι εμφανεστατες ντισκο επιρροες, κυριως στα μπασα.

δυνατός ο νέος δίσκος. το government hooker είναι από τα καλύτερα τραγούδια της χρονιάς ε.

η γκάγκα δεν είναι ντροπή.

ένα double post που δεν ενοχλεί κανέναν. :slight_smile:

Δεξι κλικ… “Αποθηκευση εικονας ως…” :–

Gaga ou lala :stuck_out_tongue:

Eβγαλε η μύγα κώλο…

τη φατσα της που ειναι σαν μουμια δεν τη βλεπετε? #-o

απο κωλο μια χαρα

Η φάτσα της είναι σαν κώλος! Αλλά ο κώλος της είναι ωραίος! Και το Judas είναι ωραίο ρε…

ρε υπαρχουν δισεκατομυρια ωραιοι κωλοι… εγω βλεποντας τετοιες φατσες οχι μονο ξενερωνω αλλα ειμαι στα προθυρα του εμετου… (ειδικα οταν βλεπω πατσαβουροφατσες να γδυνονται κιολας-αν εισαι πατσαβουρα αστο ρε παιδι μου…)

Γκαγκαϊσμός.

http://gawker.com/5834461/naked-lady-gaga-bondage-polaroids-are-kind-of-horrifying/gallery/1

Εμενα μου φαινεται ή περασε αυτη η μανια/μοδα με την γκαγκα?

Βασικά περισσότερο σου φαίνεται. Απλά στην Ελλάδα δεν έτυχε αυτό το καλοκαίρι να γίνει χιτάκι κάποιο κομμάτι της στα μπιτσόμπαρα. Κατά τα άλλα, κυκλοφόρησε και νέο δυνατό βίντεο για το You and I, το οποίο είναι από τα πολύ καλά τραγούδια του τελευταίου της δίσκου.

http://www.youtube.com/watch?v=X9YMU0WeBwU&ob=av2e

Εμενα παντως ειναι το λιγοτερο αγαπημενο μου απο το δισκο, παρολο που παιζει κιθαρα ο κιθαριστας του μεγαλυτερου συγκροτηματος ολων των εποχων. Μου φαινεται πως της παει περισσοτερο η δικη της ταυτοτητα, ειτε ειναι electronica, ειτε gospel, ειτε απλη dance, η μουσικη της εχει πολυ ξεχωριστο χαρακτηρα.

Ε τι να περασει η μοδα, παντου και παντα ειναι η κοπελα, σε ολα τα ΜΜΕ, ποσο αλλο πια?

Μπορεί ο έντυπος και ο ηλεκτρονικός τύπος να εξακολουθεί να ασχολείται μαζί της, το αγοραστικό κοινό ωστόσο φαίνεται πως έχει αποστασιοποιηθεί αισθητά. Μόλις 3 μήνες μετά την κυκλοφορία του και το Born This Way βρίσκεται εκτός δεκάδας στο αμερικό (#12) και το αγγλικό (#15) albums chart. Ακόμα χειρότερες είναι οι επιδόσεις της στα αντίστοιχα singles charts. Δεν ξέρω αν για αυτή την αποστασιοποίηση ευθύνεται το αδιάφορο των καινούργιων της τραγουδιών ή η υπερέκθεση των τελευταίων χρόνων, το γεγονός όμως είναι πως ένα άλμπουμ που η μουσική βιομηχανία υπολόγιζε πως θα χαρακτήριζε το 2011, περνά, δεδομένων των αναλογιών, σχεδόν απαρατήρητο.