Νομίζω πως υπερβάλεις, 3 μήνες περάσανε και είναι στο νούμερο 12 όχι 3 βδομάδες, μην ξεχνάς ότι η μουσική βιομηχανία πάει κατά διαόλου.
Συμπαθές το You And I αλλά όχι φοβερό και τρομερό. Ξεκάθαρα κάνει ανοίγματα στο ροκ κοινό, απλά δεν είναι αυτό το ύφος της. Στη pop βέβαια που όλα είναι (εξ’ορισμού) θέμα πωλήσεων και μόνο, τα πάντα δικαιολογούνται.
Είναι προφανές πως η πορεία του Born This Way στα charts, καθώς και οι πωλήσεις του θα συνιστούσαν ανεπανάληπτη επιτυχία σε οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη μεσαίου εμπορικού βεληνεκούς. Όταν όμως έχουμε να κάνουμε με την πιο προβεβλημένη pop persona των τελευταίων χρόνων και την πιο αναμενόμενη επιστροφή για το 2011, τότε η παρουσία του Born This Way είναι εξόχως προβληματική. Ειδικά μάλιστα αν συγκριθεί και με τις επιδόσεις του 21 της Adele (#2 σε Αγγλία και Η.Π.Α. 7 μήνες μετά την κυκλοφορία του, χωρίς μάλιστα να έχει υπάρξει μία εβδομάδα που να βρίσκεται εκτός της πρώτης πεντάδας), η παρουσία του Born This Way μπορεί να χαρακτηριστεί μέχρι και απογοητευτική (δεδομένου μάλιστα πως τους μήνες του καλοκαιριού οι νέες κυκλοφορίες ελαχιστοποιούνται και οι πωλήσεις δίσκων μειώνονται, το να μην μπορεί να διατηρηθεί μέσα στην πρώτη δεκάδα είναι αν μη τι άλλο απρόσμενο). Σε κάθε περίπτωση νομίζω πως το Born This Way απέτυχε να ‘‘βγάλει’’ μία μεγάλη επιτυχία και , μέχρι στιγμής τουλάχιστον, απλώς κεφαλαιοποιεί την επιτυχία του The Fame.
Σωστός ο αποπάνω! Μου αρέσει η ανάλυσή του. Κάπως έτσι λειτουργούν τα πράγματα στην pop παίδες - μη γελιόμαστε.
βαλτε να δειτε και να ακουσετε λιγο shakira και rabiosa να γουσταρετε…
και ωραιο τραγουδακι μαζι με ποτακι και καλοκαιρινο και ωραιο κωλαρακι…
ποια gaga τωρα???/
στην ιδια κατηγορια (οχι ιδιου “μεγεθους” ομως) με Madonna, τις θεωρω καλιτεχνιδες. μπορει να μην βαλω σπιτι μου ν’ακουσω (τι μπορει, δηλαδη, σιγουρα! ) αλλα εχουν το respect μου…
Σου έχω πει ότι σε πάω ε;
Οκ, και μετα?
Οχι, ή μπορει και ναι, αλλα επιστρεφω τη φιλοφρονηση 8)
respect μόνο!