ΦΑΤΕ ΜΕΤΑΛ
Μια φορα το ακουσα, αλλα νταξει δεν ψαχνω κρυμμενα νοηματα και το χαμενο θησαυρο, εδω μιλαμε για μιση ωρα αχαλινωτου σεχ, απο το πρωτο ριφ του attack the gods μεχρι το τελος…μεχρι και πανκια εβαλαν (We Are Hades)
Και αμα ειστε τοσο φλωροι που δεν γουσταρετε, τοτε θα στηριξει ο ριπ_νουμπ, το ξερω.
3ος συνεχομενος γαμιστερος δισκος (το πρωτο δεν το χω ακουσει) και γενικα πολυ καλτ μπαντα, τους γουσταρω μεχρι κει που δεν παει
α στο Hunt and Devour που επαιζε στη διαπασων μεχρι και η αδερφη μου αρχισε το χεντμπανγκι \m/
ακουσα τον δισκο και ηρθε η στιγμη να πω εντυπωσεις.να πω την αληθεια ειναι αξιολογη μπαντα,κανουν μεγαλη προσπαθεια τα παλικαρια,ωραιες κιθαρες και ηχος πολυ καλος.αυτο που μου αρεσε πιο πολυ ειναι σε μερικα σημεια στα φωνητικα που τα γυρναγε σε πιο black φαση.αυτα:)
Χέβι Μέταλ (;!)
Ωραίο και το καινούριο, ένα κλικ πιο κάτω από το War Metal Battle Master βέβαια, αλλά χώνει καλά και αυτό. Πολλές ριφφάρες διάσπαρτες και γενικά κυλάει στα γνωστά πρότυπα των Lair Of The Minotaur.
Επειδή το ξέθαψα τις προάλλες και το ξαναέλιωσα, συνειδητοποίησα ότι μάλλον πέρασε και δεν άγγιξε κι αυτό είναι κρίμα. Φοβερός δίσκος, διαφορετικός από τους προηγούμενους, πιό in your face μέταλλο, πιασάρικο όσο δεν πάει, ιδανική ριφφ-ολογία, για μπύρες και κοπάνημα. Δώστε τους μια ευκαιρία, οι τύποι εκτοξεύουν καυτό μέταλλο προς όλες τις κατευθύνσεις! Αν η ψηφοφορία για τα καλύτερα του 2010 ήταν 10άδα κι όχι 5άδα, θα το είχα χώσει σίγουρα.