:lol::lol:
Και ενας φιλος μου,στην ιδια φαση θα παει και οτι γινει…
Ξερουμε τι ωρα ανοιγουν οι πορτες, γιατι στο εισιτηριο δυστυχως δεν αναφερει κατι τετοιο.
Αντε,μια μερα ακομη…
:lol::lol:
Και ενας φιλος μου,στην ιδια φαση θα παει και οτι γινει…
Ξερουμε τι ωρα ανοιγουν οι πορτες, γιατι στο εισιτηριο δυστυχως δεν αναφερει κατι τετοιο.
Αντε,μια μερα ακομη…
αυτο…
ανετα κιολας…
εμεις θα κατεβουμε παρεα 11-12 ατομα…
και ξερω και παιδια που θελουν να ερθουν αλλα δεν παιζουν tickets…
ακουσα οτι φωναξανε παραπανω σεκιουριταδες!!! λολ
οντως τι ωρα ανοιγουνε οι πορτες?
ξερει κανεις αν θα αφηνουν ατομα στον εξωστη?
δεν θα αφησω εγω!
παντως στους νεβερμορ ειχε μονο καθιστους, πανω.
ε ενταξει υπαρχουν και γυναικοπαιδα!!! :p:p
Τσεκαρα στα events,του site του Fuzz και λεει :
“Οι πόρτες θα ανοίξουν για το κοινό στις 20:00, ενώ η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21:00 και παίζουν δύο συγκρότηματα, οι Descending και μετά οι Lamb Of God.”
Μονο πετσετες για τα αιματα να εχετε
Νιωθω λες και παω πρωτη φορα σε συναυλια. Αναμονη και προσμονη! Πολυ το χαιρομαι το sold out και επιτελους να δουμε και μια μεγαλη μπαντα στην ανοδο της καριερας της…
Ελπιζω να δουλευει ο εξαερισμος οπως στο gagarin στους Thrower γιατι ακουσα οτι στους nevermore ειχαμε λυποθυμιες… Οι τζαμπατζηδες θα ειναι αρκετοι παντως αλλα δεν βλεπω να μπαινουν… Ασε που δεν καταλαβα ποτε γιατι καποιος περιμενει την τελευταια στιγμη να παρει εισητηριο για live που τον καιει οταν η προποληση εχει αρχισει εδω και τρεις μηνες…
Κυριακη ξυλο, σημερα ξυλο, δουλεια ενδιαμεσα, ευτυχως που το sonisphere θελει ακομα γιατι δεν βλεπω να την βγαζω καθαρη!
Ειναι μακραν η πιο δυνατη χρονια σε συναυλιες… Φερτε και τους motorhead ρεεεεεεε…
Αντε κατι ωρες εμειναν…
Πήγαινε για ύπνο να έχεις δυνάμεις αύριο!!Καλά να περάσετε όσοι πάτε…περιμένουμε εντυπώσεις!
zzzZZZzzzzZZ
Δεν το 'χω συνειδητοποιήσει ακόμα, seriously.
[SIZE=“5”]This is black label… hold hold hoooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllddddddddddddddddddddddddddddddddddd…[/SIZE]
εφτασε η μεγαλη μερα!!!θα περασουμε γαμω ειμαι σιγουρος!!!τα λεμε μετα!!!
αυτο ακριβως…κολαστηριο σημερα…ανυπομονω…:D:D
Now you’ve got something to die for…
3ωριτσες ακομα… Αντε να το ζησουμε και αυτο!!!
" If I Live, I will kill you , If I Die, You are forgiven…" Such is the Rule of Honor !!
Τπτ απο μουσικη σας νοιαζει η’ μονο το ποσο ξυλο θα πεσει?
Tιμιο post…!:thumbup:
:bow2:
σπειρανε τον όλεθρο νομιζω…
αλλα μιλάμε για ΠΟΛΥ ζεστη…