Για σημερα θα περασω σε 2η μοιρα το πραγματικά συγκλονιστικο live των Lamb of God…Κύριοι του Fuzz καντε κατι για τον εξαερισμο…πρεπει δλδ να θρηνησουμε θυματα (χτυπαμε ολοι ξυλο) για να καταλαβετε το μεγεθος του προβληματος?τετοιο ιδρωτα μετα το live δεν θα ειχαμε ουτε με 3ημερο σερι περπατημα στην Αλγερινή ερημο…τα μουσικα ας τα πουν οι αλλοι…
πολύ καλοί οι Lamb Of God, το ξέραν ήδη αυτό όσοι τους είχαμε ξαναδεί, αυτό που δεν είχα ξαναδεί όμως είναι οι άθλιες συνθήκες του “κλαμπ” Φαζζ…δεν ευχαριστήθηκα το λαηβ όσο έπρεπε, γιατι μέσα στην αίθουσα πρεπει να ειχε 100 βαθμούς, ενώ κάτω είχε πλακάκια - ελεος - που ανα πασα στιγμη ετρωγες σουπα
κατα ταλλα μεταλ και τα ρεστα…α και walk with me in hell
γαμησαν…
εγινε της πορνης…
φοβεροι τιτανοτεεραστιοι…
απτα καλυτερα live που εχω παει…
απιστευτη μπαντα…
respect…
τωρα για το fuzz για αλλη 1 φορα…
πεθαναμε απο την ζεστη…
η κατασταση στους thrower ηταν παραδεισος μπροστα σε αυτο…
ιδρωτας οσο δεν παει - αποπνικτικη κατασταση…
αλλα για μενα χειροτερο ειναι το δαπεδο…
ΠΑΤΙΝΑΖ…
πιο απλα δεν γινεται…
ευτυχως επεσα μονο 1 φορα (και δεν μου εχει τυχει ποτε ξανα σε τοσα live που εχω παει)
να ναι καλα τα παιδια που με σηκωσαν αμεσως …
επεσαν και φιλαρακια…
και πολλοι αλλοι…
αρκετοι βγηκαν σε ημιλυποθιμη κατασταση…
ειδα και παιδια με κολαρο δυστηχως…
ευτυχως διαλεξα εξωστη και απολαυσα αυτην την ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπαντα
γιατι ο εξαερισμος πανω ηταν κομπλε
φοβερη ενεργεια
ο ραντι θεος
οπως και ο μεγαλος αδερφος αντλερ στα τυμπανα εσπειρε και βομβαρδισε
πολυ καλο σετλιστ
αν και θα μπορουσε να μην ειχε πχ ενα dead seeds και να ειχε κανα ομωνυμο as the palaces burn…:roll:
για descending δεν σχολιαζω τιποτα
απλως απορω πως υπογραψανε συμβολαιο??
η μπυρα 6 ευρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
και το κοινο δεν μπορω να το καταλαβω
ειχε ακουσει καθολου lamb of god
ή πηγε καθαρα γιατι ηξερε οτι πεφτει ξυλο
δηλαδη ειναι δυνατον να πας να κανεις wall of death
στο omerta
και στο black label σημα κατατεθεν του wall of death
να μην το κανεις??
τοσα βιντεο στο youtube
τι σκατα
ετσι ητανε παντα και δεν το ειχα παρει χαμπαρι
ή πλεον ειναι νεο δεδομενο να πηγαινουν στις συναυλιες για να κανουν wall of death/circle pit κλπ κλπ χωρις να γνωριζουν την μπαντα??
πολυ σωστο το σχολιο του prosatanic
για τη μουσικη θα μιλησει κανεις ή μονο για το ποσο ξυλο πεφτει…???
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ μπαντα. τετοιο λαιβ δεν εχω ξαναδει. Κρις Αντλερ ο ουλτιμεητ ντραμερ της εποχης μας!:bow2:
Αμεσως μετα το λαιβ εβγαλα μπλουζακι και καταφερα να το στραγγιξω πανω απο 10 φορες σταζοντας τρελο ιδρωτα. μεχρι να φτασω σπιτι ημουν ημιγυμνος (ακουσα ΤΑ σχολια στον δρομο:lol:)
Εγω δεν ξερω τι λετε για ζεστη… ΓΑΜΗΣΑΝ… Απλα και ομορφα… Και δεν εχουν ενα τραγουδι να χαλαρωσεις! Μονο η εισαγωγη στο vigil εδωσε ανασες για 20 δευτερα… Εχω σκαλωσει αγρια! Ηχος τελειος, το playlist σκοτωνει (αν και πολυ ηθελα να παιξουν κ το grace), τι αλλο να ζητησω; Λιγο αυτα τα πλακακια που εκανες πατιναζ στο πιτ! Την ζεστη την περιμενα!
Μακαρι να ξαναερθουν συντομα… Τα εχω χασει… Γαμω τι να λεμε…
Αντε παντα τετοια… Γαμω ρεεε…
(συμφωνω οτι εχουν το feeling των Pantera οσο ιεροσυλια και αν ακουγεται…)
ενα live που το χαρηκα οσο τιποτα… Αντε και machine head να λιωσουμε…
[SIZE=“5”]Lamb Of F***in’ God!!![/SIZE]
Και πάνω που νόμιζα ότι στα 31 μου δεν είμαι για τέτοια live πλέον (1η φορά αισθάνθηκα έντονη δυσφορία από τη ζέστη), έρχεστε όλοι να παρατηρήσετε το ίδιο πράγμα και να μου αναπτερώσετε το ηθικό!!! Όντως το Fuzz είναι απαράδεκτο από θέμα κλιματισμού και είναι κρίμα γιατί θεωρητικά πρόκειται για νέο χώρο που μάλιστα έχει και μια αξιοπρεπέστατη σκηνή. Δε κατάλαβα επίσης γιατί τόσο χάλια ήχος. Δεν έχω ξαναπάει στο Fuzz αλλά 2-3 σειρές από το κάγκελο και στη μέση όπου καθόμουνα τα πράγματα ήταν τραγικά. Παρόλα αυτά οι L.O.G. ήταν καταπληκτικοί και έσπειραν τον όλεθρο στο πέρασμά τους χωρίς γραφικά και ανούσια ?χορευτικά? και βαδίζοντας στα χνάρια των Slayer όσ?αναφορά την σκηνική τους παρουσία. Αξίζει να αναφερθεί τέλος ότι χθες επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μου για τον καημένο τον Mark: δεν έχει 2η μπλούζα να φορέσει στα live το παλικάρι και εμφανίζεται παντού με την ίδια. Θεωρίες συνομωσίας βέβαια υποστηρίζουν ότι έχει 10 ίδιες στη βαλίτζα για να μη πονοκεφαλιάζει τι να φορέσει κάθε φορά?
pwpw ti itan auto xthes! De to pisteva otan akouga ta kommatia !
2 arnitika: - Bira 6 euro , - To patwma glistrouse san kolasi k itan gtp !’
Kata t’alla apla apothewsi… kati pou to perimena polla xronia !
2 συναυλιες μεσα σε 3 μερες…
Ενας καλος χωρος και ενας καθολου καλος…
Και τις δυο φορες ζεστη
και τις δυο φορες χαλια ηχος, για μπαντες που ηταν τουλαχιστον τιμιες
(αν και οι Αμερικανοι εδειξαν κλινικο επαγγελματισμο σε ψιλοξενερωτικο επιπεδο).
Ως ποτε θα μας δημιουργει μαγικες εικονες (ειδικα σε τετοια λαϊβ) ο φανποϋσμος?
Και ως ποτε θα εθελοτυφλουμε στα παραπανω,αναγνωριζοντας απλα οτι ειμαστε ΟΠΑΔΟΙ?
Κατι σε ιδιο κλιμα…Τι θα γινει με αυτο το σκεπτικο?
“Ο χωρος ηταν χαλια,κοντεψαμε να ψοφησουμε απ’τη ζεστη,πεφτανε κορμια…αλλα η μπαντα το αξιζε γιατι ηταν και γαμω!”.
Δε ξερω ποσοι απο σας θα θελατε να βγειτε με κολαρο απτο λαιβ (τα ειχα μαθει πριν γραφτουν εδω) η’ να σας περνανε σηκωτους αλλα αν νομιζετε οτι αυτο ειναι δειγμα true οπαδου,τοτε…good wines!!Εγω δεν θα ψοφησω,ουτε θα σακατευτω για καμια μπαντα σε κανενα κωλοκλαμπ…εκτος αν νομιζετε οτι οι μπαντες δινουν δεκαρα γι αυτα…
Dystyxws gia emena , i pio anamenomeni synaylia tis zwis m , katelixe se fiasko… H fili m , efyge nwris ap ton xamo kai tin zesti … kai stin mesi tou live xenerwsa kai tin ekana kai egw …
Oso ekatsa , sto simeio pou imoun , o ixos sta fwnitika dn akougotan katholou… Kata ta gnwsta , oi LoG itan dynamitis…
Ti na pw … elpizw , sto mellon na tous dw , opws prepei … gia na min to metaniwnw mia zwi to xthesino … Skata ! …
Δε φαντάζεσαι πόσο συμφωνώ Prosatanic φίλε μου! Ποιοι ηλίθιοι πετάνε μπύρα, νερό στον αέρα σε κάθε live και κάνει το πάτωμα ειδικό για πατινάζ?! Και μη πείτε “α είσαι φλώρος, metal είναι, πρέπει να διακινδυνεύσεις και λίγο” γιατί θα σας χέσω. Να χωθώ στο πιτ να γουστάρω ναι βέβαια αλλά πως να χωθώ όταν με το ζόρι στέκομαι στο σκατοπάτωμα?!Κάνω τόσο δρόμο για να κοπανηθώ και να περάσω καλά και όχι για να σπάσω κανα πόδι ή κανα χέρι επειδή κάποιοι καθυστερημένοι δε δίνουν δεκάρα για τους γύρω τους. :blow::blow::blow::blow::blow:Είχαμε και τις ιδιοφυίες του Fuzz που ακόμα να βάλουν εξαερισμό της προκοπής. Αν και σε σχέση με τους Nevermore είχε βελτιωθεί αισθητά. Σε ένα sold out live όμως φρόντιζεις για το καλύτερο δυνατό εξαερισμο.
Στα θετικά τώρα. Οι Lamb Of God ήταν απλά και περιεκτικά Θ-Ε-Ο-Ι!Με χαρακτηριστική άνεση η μεγαλύτερη μπάντα της γενιάς μας! Γαμηστερό σετλίστ (δεβ είχε Broken Hands αλλά δε γαμιέται) και κλείσιμο με Redneck/Black Label. Αυτά είναι!!
Επίσης respect στα παλικάρια που μας σήκωναν όταν πέφταμε στο πιτ. Υπάρχει και ανθρωπιά γαμώ το καντήλι μου ευτυχώς