Παίδες τα καταφέραμε και μπήκαμε τελικά.
Τι να πω ήταν so fucking awesome.
Ο Morton και ο Adler ο πρεσβύτερος τα σπάσαν κυριολεκτικά.
Εγώ είχα πιάσει κάγκελο εξώστη έβλεπα και άκουγα καταπληκτικά.Μόνο τα φωνητικά δεν ακούγονταν όσο καθαρά θα έπρεπε αλλά ποιος το γαμάει αυτό τώρα.
Πάντως μετά όταν κατέβηκα κάτω και ένιωσα τη ζέστη και είδα το πάτωμα λέω πως αντέξαν αυτά τα παιδιά ρε φίλε.Μαλακία εκ μέρους του “Fuzz”.Κατα τα άλλα όμως η διοργάνωση άψογη.
Κορυφαία στιγμή εκέι που ο Randy λέει
Randy:“We have time for two more songs”
Εμεις:“ουυυυυυυυυυυυυυυυ”
Randy:“Do you Want Or you prefer to go home and drink OUZO”
Γαμησε
Και κάτι τελυταίο βάλτε ΡΕ το Setlist:p
Κορυφη κορυφη κορυφη κορυφη…live πραγματικο και οποιος αντεξει…δεν θα ασχοληθω με τα ασχημα που παντα θα εχουμε εδω στην ελλαδα και που θα αργησουν πολυ να αλλαξουν…αλλα θα πω για την μπαντα η οποια τα σπασε στην κυριολεξια και μακαρι να ξαναρθουν…απιστευτοι στην σκηνη που ηταν μικρη γι αυτους …φωνη κομπλε και κιθαρες αλανθαστες για τον νταμερ τι να πεις και λαθος να κανει εχει το ακαταλογιστο:D:D…αντε στην επομενη τωρα…
o Adler Jr ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ.
:lol:Σωστος Έχει πάρει από τον αδερφό του:p
Βάλτε το setlist
Τα είπατε όλα. Παρόλ’ αυτά, θα πω κι εγώ τα ίδια…
Το πιο πορωτικό live στο οποίο έχω πάει. Φοβεροί οι Lamb of God, γαμάτο setlist (σίγουρα ήθελα κι άλλα, αλλά τι να βγάλεις από αυτά που ακούσαμε;). Ο ήχος καλός, αν εξαιρέσεις τη φωνή που συχνά δεν ακουγόταν.
Στο τρίτο τραγούδι μου είχε κοπεί η ανάσα. Ένα πρωτόγνωρο πράγμα, να προσπαθώ να πάρω και να νιώθω πως είτε τα πνευμόνια μου είχαν συρρικνωθεί είτε πως δεν υπήρχε αρκετό οξυγόνο στην ατμόσφαιρα (κάπως έτσι θά 'ναι μάλλον τελικά στα ψηλά υψόμετρα). Στο όγδοο τραγούδι το κουράγιο μου είχε τελειώσει και πλέον χτυπιόμουν μόνο από κεκτημένη ταχύτητα, ίσα-ίσα να πιάνω το ρυθμό. Στο Redneck, μάζεψα ό,τι είχα και κατέβηκα στο pit.
O αέρας λίγος, η ζέστη υπερβολική, ο ιδρώτας είχε γεμίσει το πάτωμα (και όχι τα νερά που πετούσαν κάποιοι και ήταν όαση οι δυο σταγόνες που σε χτύπαγαν μέσα σε όλο αυτό -Imperium άκυρο), κάναμε μπάνιο κανονικά -sweating like pigs, gasping for air.
Όσο για το ξύλο… σίγα τα αίματα! Υπερβολικά τα περιγράφετε. Πολύ headbanging, από μπροστά, μέχρι πίσω, ναι. Ξύλο όχι (και καλύτερα έτσι). Στο Black Label ειδικά, πολύ ξενέρωτα τα πράγματα (θα μου πεις πού να βρεις κουράγιο μετά από όλα τα παραπάνω στο τελευταίο τραγούδι;). Και όπως ειπώθηκε, μπράβο στα παιδιά που σήκωναν όσους έπεφταν, σταματώντας το χορό τους.
Το setlist πρέπει να ήταν αυτό:
1. The Passing
2. In Your Words
3. Set to Fail
4. Walk With Me in Hell
5. Now You've Got Something to Die for
6. Ruin
7. Hourglass
8. Dead Seeds
9. Blacken the Cursed Sun
10. Descending
11. Contractor
12. Laid to Rest
13. Omerta
14. Vigil
15. Redneck
16. Black Label
Παντως μετα το χθεσινο ειπα οτι θα τους ξαναδω μονο σε ανοιχτο χώρο…:!:
h sunaulia htan YPERTATH
o xwros APAISIOS
kapote sthn ellada apla prepei n ma8oun t lefta p vgazoun n t dinoun k s “ergo” ousias k oxi n t vazoun apla sthn tseph tous.
e3aerismos den uphrxe ,t patwma a8lio,o hxos 8a mporouse k kaluteros(da3ei thn paleue),evalan SIGOURA parapanw atoma aposa xwraei…(evgalan k etsi pisteuw parapanw)
alla pera apta arnhtika , t opoia pane ola panw stous DIORGANWTES ola ta upoloipa p exw n pw einai apolutws 8etika.oi LOG htan apisteutoi apla…pisteuw mesa stis 5 kaluteres live mpantes ths epoxhs mas…
Τα greeklish απαγορεύονται.
οκει
τωρα εκανα ακαουντ και πριν λιγο τ προσεξα :ρ
PLAYLIST:
- The passing
- In your words
- Set to fail
- Walk with me in hell
- Now you’ve got something to die for
- Ruin
- Hourglass
- Dead seeds
- Blacken the cursed sun
- Descending
- Contractor
- Laid to rest
- Omerta
Encore - Vigil
- Redneck
- Black label
Τα εισητηρια ηταν λιγοτερα απο οτι χωραει το μαγαζι οποτε σε κανονικες συνθηκες παιρνει γυρω στα 1800-1900. Το sold out εγινε με 1500 εισητηρια! Λιγοτερα για λογους ασφαλειας λογο ζεστης!
Αυτα περι κοσμου! Σε σχεση με καποια προηγουμενα posts:
Ναι ειχε πολυ ζεστη, λογο εξαερισμου και λογο εποχης, ναι το πατωμα ειναι καταλληλο για πατιναζ, ναι ειχε πολυ κοσμο που ηθελε να χτυπησει και να χτυπηθει αλλα…
Κατι τυποι που πηγαν στο πιτ με κοπελες με ποιο σκεπτικο το εκαναν αυτο; Νομιζαν οτι θα ειναι σαν το pit των evanesence ή των him? Οι αλλοι που γκρηνιαζουν για το ξυλο περιμεναν οτι θα κατσουν στο πιτ μπροστα και θα κανουν ανετα headbanging και αναμεσα απο τα κομματια τσιγαρο; Αν ειναι να γκρηνιαζετε και να χαλιεστε καθηστε πισω ή ακομα καλυτερα εξωστη! Η πρωτη γραμμη δεν ειναι για ολους σε ολες τις συναυλιες και δεν χρειαζεται πολυ λογικη. Ουτε μπορεις να επιβαλεις στον τυπο που τρελαθηκε διπλα σου να μην κοπαναει τα παντα γυρω του. Τον τελευταιο καιρο εχω ακουσει πραγματα σε μεταλ συναυλιες που μονο σε κατι pop τα ακουγα! Και δεν λεω οτι ειναι λογικο να αρχισουμε να χτυπαμε ο ενας τον αλλο απο την μπαρα μεχρι τον εξωστη αλλα δεν ειναι και λογικο να εισαι στο pit και να ζητας να μην σε σπροχνουνε, να μην χτυπησεις, να μην ιδρωσεις. Δεν ειμαστε στο Μεγαρο! Μπηκες στο pit? εισαι υπευθηνος για την παρτη σου! Αν δεν αντεχεις κατσε καπου αλλου! Αυτος που καθεται μπροστα ουτε πιο μαγκας ειναι ουτε πιο μεταλλας απο αυτον που καθεται στο μπαρ ή πανω!
Η συναυλεια ηταν γαμω, οι αντιδρασεις του κοσμου καλυτερες απο τις προσδοκειες μου. Την γκρηνια δεν αντεχω…
Χωρια που μερικες χοροπηδαγαν και ουρλιαζαν σαν κατσικια και ανοιγοκλειναν το στομα οτι και καλα τραγουδουσαν το κομματι…ΧΙΧΑΑΑ…(που ελεγε και ο Λαζοπουλος καποτε)
Παλι καλα που δεν επαθε και κανενας τιποτα σοβαρο !
Το θεμα με τον κωλοεξαερισμο ειναι πολυ ευκολο.
Επειδη εχω μια καποια ιδεα δεν ειναι οσο δυσκολο φαινεται ουτε κατι το οποιο
δεν ‘βγαινει’ οικονομικα.
ΣΩΣΤΟΣ!!!
εξαρταται πως το αξιολογουμε το σοβαρο…
ειχαμε λιποθυμιες…
ειχαμε κολαρα σε σβερκους (ηταν το ΕΚΑΒ στην πισω πλευρα του fuzz)
και δεν ξερω αν εγινε και τιποτα αλλο πριν βγω εγω εξω…
γενιkα παντως συμφωνω με madman
Εγώ μίλαγα γι αυτούς που έριχναν πριν καν αρχίσει το σετ των Lamb Of God. Τέλος πάντων έχεις δίκιο ήμουν υπερβολικός και ξέσπασα περισσότερο σε αυτούς που πήγαν να βοηθήσουν. Απλά μου την έδωσε ο φούρνος που θέλουν να αποκαλούν συναυλιακό χώρο οι του Fuzz. Και ήταν και αυτό το οποίο με εξάντλησε αρκετά από το 4ο-5ο κομμάτι. Ζητώ συγνώμμη τόσο από αυτούς που προσέβαλα, όσο κι από αυτούς στο πιτ χθές που τους έβρισα τους ανθρώπους πάνω στη τσαντίλα μου αυτή.
Για όσους του φόρουμ με είδαν ήμουν με ένα t-shirt Slayer και μετά με μια μπλούζα Hestiken που καβάτζωσα
απλά την εισαγωγή του in your words δεν μπορεί να την παίξει
φιλε συμφωνω σε ολα αυτα που λες.
και εγω δεν την αντεχω την γκρινια…αλλα* οσον αφορα τις συνθηκες θα ΚΡΑΖΩ οσο περισσοτερο γινεται ΜΗΠΩΣ και αλλαξει τπτ στην ελλαδα καποια στιγμη…
τπτ ομως δεν ακυρωνει την απιστευτη εμφανιση των LOG και το απιστευτο συναισθημα που περασαν στον κοσμο ανεξαρτητως συνθηκων
για τον χωρο συμφωνω! Δυστηχως οι κλειστες αιθουσες μετα τον μαιο πρεπει να κλεινουν στην ελλαδα! Αλλα που εχουμε χωρο για συναυλιες; Καποτε και το Ροδων το κραζαμε αλλα τωρα μου φανταζει παλατι! Παντως σε αλλες συναυλειες το Fuzz ηταν μια χαρα ομως ηταν χειμωνας κ οι συναυλια πιο low…
…
Ήταν η καλύτερη συναυλία της ζωής μου, όπως το περίμενα.
Ήμουνα κάγκελο, και θέλω να ευχαριστήσω τους διπλανούς μου που μες τον χαμό κράταγαν και κάποια κόντρα για να μην τα τινάξω (: Στο τέλος μου έδιναν συγχαρητήρια οι άνθρωποι της ασφάλειας που είχαν βάλει στοίχημα οτι θα με έβγαζαν έξω :Ρ
Οι log απίθανοι, απολαυστικοί, ακριβείς και τέλειοι όπως πάντα, το σετλιστ κορυφαίο, δεν περίμενα omerta και τρελάθηκα!
Ο εξαερισμός χ.ά.λ.ι.α. [βέβαια κάπου κάπου μου φαίνεται ερχόταν ένα άκυρο αεράκι, αλλά αυτό δν αναιρεί το λούσιμο με τον ιδρώτα, μες τη ζέστη, χωρίς νερό…],
ο ήχος στους Descending επίσης καθόλου καλός, τα βοκαλς δεν ακούγονταν, αλλά στους δικούς μας μετά πιστεύω διορθώθηκε αρκετά.
Κατά τ’ άλλα, απλά κορυφή, μετράμε σήμερα πένες που πιάσαμε και μελανιές που κάναμε… ^^
WALK WITH ME IN FUCKING HELL! \m/