[QUOTE=Davidian;891365]Χωρια που μερικες χοροπηδαγαν και ουρλιαζαν σαν κατσικια και ανοιγοκλειναν το στομα οτι και καλα τραγουδουσαν το κομματι…ΧΙΧΑΑΑ…(που ελεγε και ο Λαζοπουλος καποτε)[/QUOTE
απ’οτι καταλαβαίνω εδώ μέσα όλοι είστε πολύ τρου!!!κατ’αρχάς οι κοπέλλες δεν ακούνε μόνο him και άλλες gay μπάντες όπως κάποιοι από εδώ νομίζετε.κ αν έχετε την αυταπάτη πως ξύλο έπεφτε μόνο στο pit…τι να πω…εγώ τις έφαγα που ήμουν σε μια ακρούλα κ απλά έβλεπα…κ ναι τι περίεργο,ξέρω στίχους των κομματιών των lamb of god κ ανοιγόκλεινα το στόμα μου οτι κ καλά τραγουδούσα!!!συγκρατηθείτε λίγο!!!οι συναυλίες γίνονται για όλους.κάθε είδος μουσικής πάει για όλους.
Δυστυχως αυτο καπου το ειδα κι εγω αλλα τι να κανεις?
Οπως και να χει το πραμα οι Lamb Of God εχτες τα γαμησαν ολα και οσοι βρεθηκαμε θα εχουμε να λεμε οτι ειδαμε μια απο τις μεγαλυτερες μπαντες της εποχης μας πανω στην ακμη της.
Επειδή θίχτηκαν όλα όσα περίμενα να γραφτούν (Χάλια εξαερισμός, πλακάκια για πατινάζ, LOG θεοί, πρώτη φορά δεν υπάρχει χώρος για moshpit κλπ) να ρωτήσω κάτι ψιλοάσχετο απλά για να δω αν αντιλήφθηκα σωστά…
Υπήρχαν πάρα πολλοί πιτσιρικάδες ή ήταν ιδέα μου; Ψιλοαισθάνθηκα γέρος στα 27 μου :lol: Δεν το αναφέρω σαν αρνητικό γεγονός, απλά ότι μου έκανε εντύπωση…
Παιδια και γω που ειμαι 18,σε καποια φαση δεν την παλευα αλλο,νομιζα οτι ειχαν συρρικνωθει τα πνευμονια μου :lol::lol: 1000 φορες ανοιχτος χωρος…
Κατα τ’αλλα πολυ καλο live.Αυτη τη φορα που τους ξαναειδα,μου αρεσαν και οι descending,αν και δεν ειχαν καλο ηχο.
Για τους lamb of god,ενταξει τι να πει κανεις…εσπειραν.
Αντε να τους ξαναδουμε!
Για την κοπελια πριν κατι ποστς δεν ειπαμε να μην πηγαινουν γυναικες στο πιτ. Ομως να μπορουν να το αντεξουν! Σε τετοιες συναυλιες δεν μπορεις να περιμενεις να χαζευουν απλα την σκηνη ηρεμοι… Η συγκρηση με τους him ηταν ως προς τις αντιδρασεις του κοινου! Δεν εγραψα πουθενα οτι ολες πανε στους him. Μιλαγα για καποιες που νομιζαν οτι θα ναι καπως ετσι. Οτι το αγορι τους θα τις ανεβασει στους ομοθς για να βλεπουν, θα βγαλουν φωτο μεσα στο πιτ για το fb… Αυτες…
εγώ σε pit δεν μπαίνω κ ούτε με ενδιαφέρει και να μπω.κ γενικώς δεν γούσταρω ξύλο άνευ λόγου.άλλο το headbanging κ άλλο το πορώνομαι τόσο ώστε δέρνω ότι βρίσκεται μπροστά μου,γιατί όπως είπα κ πριν δεν έπεφτε ξ’υλο μόνο μέσα στο pit.τώρα από εκεί κ πέρα ναι μπορεί να είμαι ψώνιο κ όταν σκάω 30 ευρώ να θέλω να βρίσκομαι σε ένα μέρος που θα μπορώ να αναπνέω κ δε θα μου έρχονται μπουνίδια από το πουθενά.
Το pit είναι λίγο βάρβαρο αλλά όσοι είναι μέσα δεν βαράνε όποιον να’ναι όπου να’ναι…δεν πλακώνονται μεταξύ τους…Απλά πάντα σε κάθε συναυλία είναι καμιά 10καριά μ@λάκες ή πιωμένοι ή μαστουρωμένοι που έχουν πάει μόνο και μόνο για να ρίξουν καμιά μπουνιά…κάφροι που ούτε ακούν τη μουσική:thumbdown: