χτες ομως απο τα 1500 ατομα, οι 1000 πηγαν(-αμε) για ξυλο.
ολη η αρενα ηταν ενα απεραντο πιτ. ειδικα στα πρωτα τραγουδια 5-6. μετα ισως οι πιο “καυλωμενοι” μαζευτηκαμε στο κατω σκαλι αν και εβλεπα κινητικοτητα και πιο πανω
κινητικοτητα υπηρχε μεχρι τερμα πισω…
στο τελος τουλαχιστον οταν πηγα εγω πισω στην πορτα γινοταν 1 πανικος…
Και καλά κάνατε(τυχεροί:()!Αυτό είναι γόνιμο και εποικοδομητικό ξύλο!:roll:O:):lol:
Εννοούσα αυτούς που ξεφεύγουν-πέφτεις κάτω και σε πατάνε,μπουνιές κλωτσιές στο άκυρο[-X- και βρίσκονται συνήθως σε κάθε συναυλία
οπως εγραψα και σε προηγουμενο ποστ οταν επεσα με σηκωσαν στα καπακια…
το ιδιο και 1 φιλο που ημασταν μαζι…
μος πιτ + γλιστερα πλακακια + σκαλοπατια = φονικος συνδιασμος
μου εκαναν εντυπωση οι πολλοι χαρντκοραδες (τσιρζ ρε outlaw:p) που υπηρχαν στο λαιβ και μου την εσπασε αρκετα αυτη η μαλακια που κανουν με τους αγκωνες και τα αλλα"μαιμουδιστικα"
lol οι χαρντκοραδες εχουν αλλες τεχνικες δεν το ηξερες.χαχαχαχ
respect στον φιλο
ΓΑΜΩ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΜΟΥ!!
εγω παντως σ καποια φαση ανεβηκα στν εξωστη γτ κατω ειχε ελεινη ζεστη.και ξυλο8)
ειλικρινά,κάτσε διάβασε για τι πράγμα μιλάνε οι περισσότεροι εδώ.ξύλο,πιτ και άλλα τέτοια.πλέον δε μιλάμε για συναυλίες αλλά τόπους συνάθροισης για όποιον θέλει να παίξει ξυλο.
Όποιος θέλει οργανώνω στην αυλή του σπιτιού μου βραδιά ξύλου με είσοδο 10?(τσάμπα!) και από μουσική σας βάζω ότι θέλετε…πλακωθείτε κάνα 2ωρο και φύγετε!
Πάντως να ακούς ότι έρχονται οι Lamb στην Αθήνα και το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό να είναι [SIZE=“7”]ΞΥΛΟ[/SIZE] το θεωρώ λίγο τραγικό!
like Π.Α.Ο.Κ-Αρης
-Θα πάμε?"
-Ναι ρε!Ξύλο!:thumbdown:
Φυσικά και θα κοπανηθείς,θα σπρώξεις κ.λ.π αλλά αν πηγαίνεις μόνο γι’αυτό άρχισε καλύτερα kick-boxing
Τραγικο θα ηταν αν ερχονταν οι Dream theater ή οι Anathema κ το πρωτο πραγμα που σου ερχοταν στο μυαλο ηταν ξυλο…
εννοειται οτι πανω απο ολα η μουσικη. Το ‘‘ξυλο’’ ειναι ορισμενες φορες επακολουθο της…
Οταν πχ ακους Madball-Terror ε ξυλο θα πεις…
Με αφορμή το post σου, αλλά αναφερόμενος στους εκατοντάδες που έχουν την ίδια άποψη μαζί σου, θα σου μιλήσω με βάση την λογική.
Όσον αφορά τον χώρο: Όταν έχεις τόσους παλαβούς να πλακώνονται ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ με φυσικό επακόλουθο να κολυμπάνε στον ιδρώτα + τα νερά και τις μπύρες που πετάνε, πίστεψε με, όσο εξαερισμό και να χες, δε θα σε σωζε. Και τσιμέντο να είχε κάτω, πάλι θα γλίστραγε. Οπότε να μην λέτε ό,τι να’ναι ότι φταίνε οι άνθρωποι του Fuzz.
Όσον αφορά τον ήχο: Εγώ που είχα πάει στους Epica πχ, οι The Rain I Bleed είχαν άθλιο ήχο, οι Epica μετά είχαν τέλειο. Όπως και οι Haggard άλλη φορά. Άρα μήπως είναι μόνο θέμα ηχολήπτη? Λέω μήπως…
Να φωνάζετε για την μπύρα που είχε 6? το κατανοώ, για τα υπόλοιπα όχι…
Ναι, αλλά αν κολυμπάς στον ιδρώτα και χειμωνιάτικα (Isis, Gogol, Αγγελάκας) μάλλον φταίει λιγάκι και ο εξαερισμός, ε?
πολυ αστειος…
Όσον αφορά τον χώρο: Όταν έχεις τόσους παλαβούς να πλακώνονται ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ με φυσικό επακόλουθο να κολυμπάνε στον ιδρώτα + τα νερά και τις μπύρες που πετάνε, πίστεψε με, όσο εξαερισμό και να χες, δε θα σε σωζε. Και τσιμέντο να είχε κάτω, πάλι θα γλίστραγε. Οπότε να μην λέτε ό,τι να’ναι ότι φταίνε οι άνθρωποι του Fuzz.
:lol2:
σωστα…θα επρεπε να εχει μονο καθισματα στο χωρο, ωστε να απολαυσουν ΟΛΟΙ καθιμενοι, χωρις ιχνος κινησης και κατα φυσικη συνεπεια ,διχως ιδρωτα,υγρασια και υψηλες θερμοκρασιες.
ημουν στον εξωστη,τερμα θεου και ο εξαερισμος ηταν ανυπαρκτος…
Το οτι υπηρχαν οι αεραγωγοι ΧΩΡΙΣ μηχανσιμο υποθετω οτι ειναι μαλακια ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ που πανε να δουνε την μπαντα…ε?
Γιατι αν δεν εκαναν οτι εκαναν, ΜΠΟΡΕΙ και να μην χρειαζοταν να ολοκληρωθει καν η εγκατασταση του!
κοιτα να δεις…που φωναζουν τα κωλοπαιδα για λιγο αερα
Κακως ρε τσογλανοι!κακως …
ο ηχος δεν ειναι και τοσο θεμα,καθως οι αποψεις ειναι μοιρασμενες…
αλλα οχι και να μη “κατανοεις” το παραπανω θεμα…
Αφού τα θέλαμε και τα πάθαμε και θα τα παθαίναμε ούτως ή άλλως την επόμενη φορά να βάλουν και καμιά ψησταριά στο μπάρ να ψήσει κάνα κοντοσούβλι μπας και πεινάσουμε με τόσο κοπάνημα έτσι κιαλλιώς διαφορά δε θαχει.
Το κομμάτι το κοντοσούβλι 12 ευρώ, να υποθέσω?
Άμα δε σου αρέσει να κάνεις παράπονο στο διοργανωτή
Άμα δε σου αρέσει να κάνεις παράπανω στο διοργανωτή
ναι…δικιο…
αλλα οχι και να βγαινει ανθρωπος και να ποσταρει κατα του πελατη για την οφθαλμοφανη ελλειψη οργανωσης του μερους!
ΔΛΔ, ΟΚ κυριε ιδιοκτητα/συμβαλλομενε/γουατεβα…ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ) ελεγχο για ασφαλεια και τα ρεστα…
Θα δαγκωσουμε και το χερι που μας ταϊζει?
ΓΙΑΤΙ?
Επειδη οι μπαντες απλα ερχονται και οι μαλακες απλα πληρωνουν?
Το λιγοτερο, αντιεπαγγελματικο.
Σωστός αλλά τον τελευταίο καιρό πρέπει να χρησιμοποιείς Irony Detector της Symantec:p:p
#-o
οκ!
απλα ξερω οτι ειναι μια καλη κινηση, ειτε σαν αστειο ειτε σαν σοβαρη προταση.(και γι’αυτο το εξελαβα ως σοβαρη προταση! )
αλλα η καυλα του να δουμε μερικες φορες μια μπαντα απλα μας αποτρεπει απο το μποϋκοταζ.
εγω ακομη κλαιω που εχασα σοντομ για τον βλακα τον ασφαλιτερ!