Lamb of God @ Fuzz 1/6/2010

Εδώ δεν ξέρω κατά πόσο κόλλαγε το μποικοτάζ αφού δεν είναι και θέμα τιμής(με τα τωρινά δεδομένα και αν σκεφτείς και το μέγεθος του συγκροτήματος που και πάλι γελάω που φτάσαμε σε αυτό το σημείο αλλά γουατέβερ) που το μποικοτάζ συνήθως για τέτοιους λόγους γίνεται. Από την άλλη σκέφτομαι κάτι που είχε πει κάποιος από την παρέα μου στους Bolt Thrower, αφού φατσικά τους έχουμε μάθει ποιοι είναι πρέπει να είμαστε και πολύ μαλάκες που δεν τους πλακώνουμε στο ξύλο:lol::lol:

Koίτα, επειδή έχω πάει και εξώστη και κάτω, δεν είχα θέμα μεγάλο με τον εξαερισμό. Εσύ οκ, μπορεί να μην συμμετείχες στον πανικό αλλά δεν δέχομαι κάποιος που πχ ήταν στο wall of death και τα συναφή να μιλάει για εξαερισμό.

Και δεν προσπαθώ φυσικά να δικαιολογήσω το Fuzz αλλά μην τα ρίχνουμε όλα στους άλλους. Εκεί που φέρουν μεγάλη ευθύνη είναι που άφησαν να μπούνε τζάμπα αρκετοί. Και έτσι φτάνεις να έχεις ένα μαγαζί με αριθμό θεατών παραπάνω από το επιτρεπτό, άρα είτε έχει εξαερισμό καλό είτε όχι, δεν θα αλλάξει κάτι…

Και στην τελική, εγώ θεωρώ ότι είναι ανώτερος χώρος σε σχέση με An Club, Gagarin, Κύτταρο κλπ…

χωρατατζή

1ον
Οπου και αν συμμετειχαν, οταν εχεις ΠΛΑΚΑΚΙ κατω ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΟ ΧΩΡΟ, δεν εισαι σοβαρος… ουτε καν γκαντ-ντεμμιτ!
2ον
ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ?ΑΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟ,μπορουν να πουνε οτι θελουν!
παιζει το “δικαιωμα αυτου που πληρωνει”.Αν δεν θελουν τετοιες συμπεριφορες, να μην κλεινουν τετοια λαϊβ.Αν τα κλεινουν, να τα λουζονται!
3ον
ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΤΣΑΜΠΑ, ειχε και “φακελλακια” στην εισοδο για καμποσους. :wink:
Αλλα και παλι δεν ηταν καταστασεις σε φαση overbooked Ροδον.
4ον
το Fuzz?:lol2:
απο το Gagarin?
ποια εποχη του χρονου?:stuck_out_tongue:

εδιτ:ΒΑΣΙΚΑ, μακαρι να κλεισει το μπουρδελλο.Ειναι απλα ανεπιτρεπτο να λειτουργει ετσι.

Η κατασταση ηταν ηδη αποπνικτικη πριν ξεκινησει το live καν…πρωτη φορα σε συναυλια και στο 3ο κομματι εχω παραδωσει πνευμα…(και ημουν και πισω ουτε σε pit μπηκα ουτε wall of death ουτε τπτ…)…μιλαμε πλεον για θεμα ανθρωπινων συνθηκών και τπτ παραπανω…πληρωνεις καποια λεφτα να δεις μια μπαντα που γουσταρεις και ελπιζεις εστω σε ανθρωπινες συνθηκες διεξαγωγής…αν εσενα σου αρεσει παω πασο…εμενα δεν μου αρεσε και το ανεφερα γτ υποτιθεται οτι πλεον γινονται καμποσα live και εχουν μια x πειρα οι διοργανωτες σε τετοια θεματα αλλα μαλλον αυταπατομαστε ολοι…εχουμε πολυ δρομο ακομα μπροστα μας να γινουμε Ευρωπη…

Εντάξει, εγώ πιστεύω ότι ήταν θέμα χωρητικότητας, ότι είχε υπερβεί κατά πολύ το κανονικό. Μπορεί να έχω και άδικο, δεν λέω.

Είναι γεγονός πάντως ότι σε αυτήν την χώρα, όταν δεν λειτουργούν τα πιο απλά πράματα, δεν έχει νόημα να μιλάμε για τέτοια.

Zed

1ον) Σε πόσες συναυλίες έχεις πάει στη ζωή σου και πόσες από αυτές ήταν ακραίου Metal? Κάτσε και δες και κανα βιντεάκι στο Youtube από εξωτερικό για να δεις ότι δεν παρουσιάζαμε αποκλίνουσα συναυλιακή συμπεριφορά σε σχέση με “όλο τον πολιτισμένο κόσμο”. Δηλαδή έλεος Lamb Of God πας να δεις όχι τη Μαρία φαραντούρη ούτε τη Νανά Μούσχουρη θα πρέπει να ξέρεις ότι μαζί με σένα θα είναι άλλα 1500 αρκούδια.
2ον) Όταν πας στο γραφείο σου να δουλέψεις χειμωνιάτικα το αφεντικό σου ζητάει να δουλεύεις με το παλτό επειδή έχει κρύο ή έχει εγκαταστήσει καλοριφερ ή κλιματισμό στο γραφείο.
3ον) Λες ότι από το κλάμπ χώναν και εξτρά κόσμο μέσα εκτός από αυτούς που είχαν αγοράσει το εισιτήριο τους κανονικά και δε θεωρείς δική του ευθύνη να έχει ένα σοβαρό εξαερισμό ειδικά από τη στιγμή που επιβαρύνει μια ήδη φορτωμένη κατάσταση?
4ον) Όλοι κάναμε παράπονα για τη μαλακάσα επειδή μετά το τέλος της συναυλίας φτύναμε πολυκατοικίες και δε θα πρεπε να κάνουμε παράπονα για το πλακάκι που με 2 σταγόνες ιδρώτα είναι για πατινάζ και για πλάκα άμα πέσεις ατσούμπαλα καταλήγεις με κατάγματα και σπασμένο κεφάλι?
5ον) Τα άλλα κλαμπάκια που ανέφερες μια χαρά κραξιματάκι έχουν φάει κατά καιρούς και μη συγκρίνεις τώρα τα διάφορα An, Sin City, Rodeo των 100-200 ατόμων με το Fuzz των 1500

Νάνα! αχαχαχαχαχ :stuck_out_tongue:

φαγκ αλεεερτ!

:lol:

ο χωρος με τοση ζεστη ηταν χαλι μαυρο!!κ γω χωνομαι στα πιτια αλλα εκει στο 5 τραγουδι ψοφησα κ πηγα πιο πισω!!

Ίσα ίσα εσύ που έχεις πάει σίγουρα σε πολύ περισσοτερες από μένα που γίνεται πάνικος θα έπρεπε να μην λες για εξαερισμό. Αυτό λέω κι εγώ, ότι δεν πήγες στην Νανά Μούσχουρη, οπότε τι φωνάζεις? Είπα για αποκλίνουσα συμπεριφορά? Είπα ότι είναι η αναμενόμενη σε τέτοιες συναυλίες. Οπότε θα πρέπει να υποστείς και τις όποιες συνέπειες.
Επειδή φίλος μου μου τα περιέγραψε ότι δεν έφταιγε ο εξαερισμός αλλά το ότι ήταν ο ένας πάνω στον άλλο και επειδή έχω πάει κι εγώ σε φυσιολογικές συνθήκες και έχω τσεκάρει ότι από εξαερισμό είναι κομπλέ, να διαμαρτύρεσαι για τα πλακάκια που γλιστράνε και για την μπύρα που είχε 6? και τα σχετικά.

Τόσο δύσκολο είναι να συνεννοηθείς? Είναι σαν να μου λες ότι είσαι στο δωμάτιο σου με 40 βαθμούς, έχεις βάλει air condition και επειδή εσύ έχεις κουκουλωθεί με κουβέρτα, το air condition είναι χαλασμένο και δεν κάνει δουλειά.

Αυτό μου λες.

Αυτό με την κουβέρτα το έχεις δοκιμάσει με και χωρίς Air condition το έχεις δοκιμάσει? Χωρίς το Air condition πόσες στάνες πρόβατα παραπάνω μέτρησες μέχρι να σε πάρει ο ύπνος?

E καλά, δεν είσαι συνεννοήσιμος. Δεν θες να παραδεχτείς ότι το πρόβλημα δεν βρισκόταν στον εξαερισμό. Οκ. Και ξαναλέω μου το είπε και παλικάρι που ήταν μέσα. Όπως και να’χει κακώς λογομαχούμε.

Την ευθύνη την φέρνουν οι υπεύθυνοι του κλαμπ που επέτρεψαν να μπει πλήθος θεατών άνω του κανονικού.

Καλά, μην τρελαθούμε και τελείως! Όταν κλείνεις μία μπάντα σαν τους Lamb of God όπου ΞΕΡΕΙΣ ότι θα γίνει της πουτάνας στις αρχές του Ιούνη, όταν κόβεις 1500 εισιτήρια και βάζεις και υπεράριθμους, τότε φροντίζεις να έχεις ένα γαμημένα ΣΩΣΤΟ εξαερισμό, όχι κάτι αντίστοιχο του αir-condition που έχω εγώ στο σπίτι μου!! Και επειδή αυτή ήταν η 5η φορά που πάω στο καινούριο Fuzz, κάθε φορά που ο χώρος είναι φίσκα υπάρχει πρόβλημα, απλά αυτή τη φορά ήταν πολύ χειρότερα λόγω μπάντας/pit/πανικού. Δεν είναι τυχαίο ότι από το πρώτο μισάωρο και μετά η μπάντα μπαινόβγαινε στα παρασκήνια μετά το τέλος του κάθε κομματιού για να πάρει μία ανάσα. Δεν έπιασε κανείς το ειρωνικό σχόλιο του Randy που κάνει σε κάποια στιγμή ‘Ας μου φέρει κάποιος μία ζακέτα, έχουμε ξεπαγιάσει εδώ πάνω’? Εντάξει, δεν σέβεσαι που δεν σέβεσαι τον κόσμο που έχει πληρώσει για να δεί το live, σεβάσου τουλάχιστον την μπάντα που έχεις φέρει!!

Επίσης, δεν ξέρω αν το πρόσεξε κανείς αλλά όλο το μπροστινό μέρος του εξώστη (αριστερά και δεξιά της κονσόλας) ήταν κλέιστό και είχε μετατραπεί σε χώρο VIP, με αποτέλεσμα οι απλοί “πελάτες” να έχουν στριμωχθεί από την κονσόλα και πίσω. Βλέπετε, για τους “δικούς” τους φρόντισαν ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν την συναυλία άνετα, για τους υπόλοιπους στ’αρχίδια τους!!!

Eγω θυμαμε Redneck να θελουμε να κανουμε circle pit και να μην χωραμε… Ειχα σταματησει να περπαταω( δεν μπορουσες να τρεξεις) και επειδη γλιστραγε με πηγεναν οι πισω #-o :lol:[-X Σαν ενα τεραστιο μιξερ που να προσπαθει να δουλεψει ειμασταν :smiley:

σε ολα τα live παντα vip ειναι αυτο.

Ok, εγώ δεν πηγαίνω ποτέ επάνω οπότε πρώτη φορά το είδα. Όπως και να έχει πάντως είναι απαράδεκτο - ειδικά όταν μιλάμε για sold out συναυλίες. [-X

μανιτσο, ακολουθησε με λιγο…
Ενας εξαερισμος θεωρειται κομπλε, οταν μπορει να υποστηριξει τα τετραγωνικα του χωρου στον οποιο εχει τοποθετηθει.Οταν μιλαμε για εναν αδειο χωρο, το πιθανοτερο ειναι οτι και ενας σχετικα ακαταλληλος μηχανισμος, ΟΛΟ και κατι θα κανει μετα απο καποιες ωρες συνεχους λειτουργιας.

Σε ενα συναυλιακο χωρο με θεατες αγελες Meerkats

παιζει να ζοριστει σοβαρα, καθως ο ζωντανος οργανισμος αναπνεει και παραγει ΚΑΙ θερμοτητα, ασχετως με την κινητικοτητα του.Οποτε ειτε λιγοι ειτε πολλοι να ειναι ,εστω και “πεθαμενοι ορθιοι”, θα υπαρξει ενα καποιο θεμα!

Ερχομαστε λοιπον στη συναυλια των (αχ)Αμνων του Θεου…
Ημουν εκει που ημουν και ως γνωστο με τη θερμοκρασια, η ζεστη παει πρους τα απαν’…Αρα εκει που ημουν, θα μου πεις, ειναι ΛΟΓΙΚΟ να εχω ζεστη και θα αναρωτηθεις ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ φωναζω και θα με πεις και αδικο!
ΕΛΑ ομως που ΔΕΝ παει ετσι!
3 σκαλια πιο κατω ειχε τσιτα κλιματισμο!ΤΟΥΜΠΑΝΟ ομως!ΣΕ ΦΑΣΗ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΨΥΞΗ!
Τι σημαινε αυτο?Οτι ηταν καλα?Γιατι αυτη την αποψη παιζει να ειχε ο τυπας που αραζε εκει,διπλα στο μπαρ (μη χεσω…)
οχι ρε φιλε, δεν παει ετσι οπως τα λες.
ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ και μονο αυτο.
ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ (και προσεξε, δεν μιλαμε ΚΑΝ για οτιδηποτε αλλο μεμπτο!μονο για εξαερισμο,ε) και θα επρεπε να σταματησουν διοργανωσεις εκει, ποσο μαλλον οταν μιλαμε για μετσαλ!

αυτα.

Ειμαι ο μονος που θελω LOG αμεσα παλι ???

μπα δεν εισα,ετσι κ αλλιως δεν τους χαρηκαμε οπως θελαμε