Θα μιλησω λιγω για τους Lamb of god . Αυτη τη στιγμη πιστευω πως ειναι το καλυτερο heavy metal συγκροτημα στον κοσμο και αν οχι σε ολο τον heavy κοσμο στον new wave of american heavy metal ειναι τα αφεντικα . Εχουν γαματους κιθαριστες , γαματο drummer καλο μπασιστα και τωρα κατι σε οσους μου τα πριζουν οτι ο corey taylor ειναι ο καλυτερος τραγουδιστης αυτη την στιγμη ΜΑΛΑΚΙΕΣ ο καλυτερος ειναι o randy blythe παιδες μην το ψαχνεται απλα ειναι τελειως . Αυτα ηθελα να πω . Θα με ενδιεφερε πολυ να ακουσω την αποψη σας για το συγκροτημα . \m/(_)\m/
Συμφωνω. Βασικα πιστευω οτι αν εδινε και το πεντακαθαρο πεναλτι, ο Corey Taylor δε θα ειχε μουτρα να κυκλοφορει.
Αυτό για τη φωνή δε πολυπαίζει ;Ρ Όπως το βλέπω εγώ πάντα. Παραείναι ψεύτικη του blythe και ώρες-ώρες μου ακούγεται υπερβολική. O Corey έχει μεγάλο εύρος στη φωνή
Γενικά είναι πολύ μεγάλη μπάντα με τουλάχιστον έναν δίσκο διαχρονικής αξίας (Sacrament). Και πολύ πωρωτικοί! =)
ifrit ακου live slipknot και live log θα καταλαβεις ποιανου ειναι ψευτικη η φωνη
Εγω επειδη ειδα live Slipknot, δε καταλαβα το “ψεμμα” παντως. Ισως φταιει οτι αυτη τη στιγμη ειναι απο τις καλυτερες live μπαντες και εφτιαξαν απιστευτα εκρηκτικη ατμοσφαιρα. Ισως.
ρε vigil ηρεμησε να πουμε.νταξει φαινεται και απ το ονομα σου πως εισαι μεγαλος φαν, αλλα ποσοστα απο log παιρνεις?
εμενα μου αρεσουν πολυ οι log, αλλα προτιμω corey απο blythe τι να κανουμε…
παντως οντως οι log ειναι απο τα καλυτερα (σχετικα)νεα μεταλ συγκροτηματα των ΗΠΑ
φιλε τους ζητασα να με δινουν κατι ψιλα αλλα αρνηθηκαν τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη
Ει καινουριος,χαλαρωσε λιγο και μαθε να κανεις search
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=5292&highlight=Lamb
ενταξει το πρωτο αλλα το βιντεο ηταν λιγο ακυρο
ποιο βιντεο ωρε??? :lol:
απλα το θεμα υπαρχει ηδη
Πανω απο τη γραμμουλα ειναι το post.Κατω απο τη γραμμουλα ειναι η sig του καθενα.
χααχαχαχχαχααχ
χαχαχαχαχαχαχαχχααχαχ
αχαχαχαχχααχαχαχαχχαχααχαχαχαχαχαχαχχ
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΤ
ΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑ