:lol::lol:
γαμησε τα!
μιση ωρα το περιμενα για να κανει αλλα 25 λεπτα να φτασει πανω…
εχασα τζιμακο ρε γαμωτο.
ε, μετα το χαος…
και μεις χάσαμε τζιμάκο (γαμώ το χρστ μου, 40 λεπτά ψάχναμε για πάρκινγκ). αλλά δεν πειράζει, καλά περάσαμε και στους υπόλοιπους:!:
Πολύς κόσμος. Της πουτάνας βασικά.
Είδα και τον απο πάνω συμφορουμιτη, που είχα να τον δω καιρό. (καλά, το άλλο το ρεμάλι που θα γράψει πιο μετά θα το πετύχαινα στάνταρ :p).
Είχα χρόνια να κάνω stagediving, αλλά execute ρεεεεεεεεεεεε.
Καλά ήταν, καλή η μουσική, καλύτερος ο σκοπός, αλλά άλλη φορά Πετρούπολη χωρίς αυτοκίνητο. Πρέπει να έκανα κανά 40λεπτό για να παρκάρω τελικά 20 λεπτά μακριά. Έχασα Πανούση βέβαια, και έχασα και τους DXM δυστυχώς γιατί βγήκαν αργά…
Έχουμε καμιά πληροφορία τι έπαιξε/είπε ο Τζιμάκος; Κανα βιντεάκι;
@ mandrake αμα γραψεις στο youtube: “panousis petras” θα σου εμφανίσει μερικά βίντεο: Κάγκελα, Είμαι Γυφτάκι, Ερωτικό, Νεοέλληνας.
Ένας φίλος μου, είπε ότι έφτασε εκεί στις 8:45 και o Τζίμης έπαιζε ήδη, μέχρι τις 9:15.
Ο Πανουσης βγηκε κατα τις 8:30 και επαιξε κανα 40λεπτο τριγυρω…ημουν απο τις 8 πανω, ανεβηκα πολυ νωρις πετρουπολη…DXM τα γαμησαν ολα κυριολεκτικα, εφυγα μουσκεμα…last drive γαμω, μου’φυγε και το αποθημενο, κατι σκα τυποι καλοι, κατι αλλοι που ελεγαν ολο ‘ΡΕ’ πολυ κουραση…γενικα γαμω, απειρος κοσμος κτλ, κριμα που δεν πετυχα κανενα απο τους αποπανω…τιλ νεξτ ταιμ
\μ/
Ερωτικό ρε γαμώτο…
Άντε να παίξει φέτος στο Luna Dark να τον δούμε…
Συμφωνώ και με Λούπιν, οι σκα τύποι (Raindogz) μας κούνησαν…
Οι περισσοτεροι δηλαδη τον χασαμε τον Τζιμακο, ε??? Μαλακια… Τελος παντων καλα ητανε, περισσοτερο για Deus μετα καθησα, αφου εχασα πανουση. ΕΙδαμε και μερικους γνωστους και μη εξαιρεταιους
όποιος με βρει που βουτάω στο παρακάτω βίντεο κερδίζει :p:p
\μ/
Είστε μυρωδιές και δεν ξέρετε να παρκάρετε. Εύκολο και γρήγορο ήταν το παρκάρισμα
Ωραία η συναυλία χτες , οι raindogs με εξέπληξαν θετικά, οι deus x και οι last drive κλασσικές αξίες, ο Πουλικάκος είναι το ροκ το ίδιο,( ΥΠΑΡΧΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ) . Ωραίοι και οι 9ΜΜ. Γενικά respect στην προσπάθεια που έγινε για την προβολή του θέματος του Σεισίδη και την οικονομική του ενίσχυση.
Κι άλλα αποσπάσματα του Τζίμη εδώ! (Κουτσουμπιλό, Καγγελα παντού, Ο λάκκος με τ’ αστεία).
Πρέπει να ταν ωραία…τυχεροί όσοι πήγατε!
1.38
τι ωρα βγηκαν οι Deus?
Επαιξε επισης: Σουζανα, Φατε Τους!, Ο Μπελογιαννης Ζει. Οσο επαιξε θεος.
Φυγαμε περασμενες μια απο κει, αλλα χαλαλι καλα περασαμε.
Θυμαται κανεις σετλιστ απο Last Drive;;;
we have a winner!
Δεν θυμάμαι ακριβώς την ώρα πάντως, νομίζω γύρω στις 12 κ - 12:30, αν δεν κάνω λάθος.
αν και δεν παίξαν όση ώρα θα θέλαμε, από όσα θυμάμαι:
Glass of broken dreams
Chain train
Magdalene
Alabama Blues
Baby it’s Real
The Bad Roads
Gone, Gone, Gone
Blue Moon
(είχα και την τιμή να τους γνωρίσω πριν το λάηβ, στο μπαρ όπου πέτυχα τον Καλοφωλιά και Καρανικόλα!!!)
Nταξει καλά ήταν, δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα. Γενικά δεν ψήνομαι να βρίσκομαι σε μια πολιτική συναυλία και ο κόσμος τριγύρω μου να έχει πάει εκει για την φάση. Και στο θεατρο πέτρας ήταν μπόλικοι αυτοί που αγνοούσαν παντελώς τον σκοπό της, ήταν εκει απλά για να δουνε ένα live ξερω’γω. Ε, δεν ξερω, ξενερώνω. Πανούση χάρηκα πιο πολύ από όλους επειδη δεν ειχα ξαναδει, σε όλους τους υπόλοιπους μου ερχόντουσαν οι από πάνω σκέψεις και δεν την έβρισκα. Έφυγα στην μέση των Deus X Machina.