btw εχεις κανεις linux με exaile ?
οπως εγω
btw εχεις κανεις linux με exaile ?
οπως εγω
εχω την εντυπωση πως ο νομος πνευματικης ιδιοκτησιας ή οπως αλλιως λεγεται
λεει οτι επιτρεπεται η αντιγραφη και ολα αυτα
ΜΟΝΟ για προσωπικη χρηση
τωρα αμα εχει αλλαξει
καλο ειναι να μας το γνωστοποιησει καποιος
συγνωμη γιατι θα με τρελανεις τωρα…
…ποιος σου λεει οτι η RIAA δεν θα σε κατηγορησει για τη “διακινηση” αυτων των mp3?
How low can they go γαμω το κερατο?
Δεν νομιζω να παιζει τετοιο προβλημα, ειδικα για ελληνες γιουζερς
φυλα τα ρουχα σου…
0.35 τι σημαίνει με απλά λόγια???
Now playing: In Flames - Lord Hypnos
via FoxyTunes
How eclectic is the musical preference of fake7dark?
fake7dark’s eclectic score is
5/100
xaxaxa αφου ακουω μονο maiden
Με έχεις μπερδέψει λίγο, για ποια διακίνηση μιλάς και που κολλάει στο last.fm?
ρε fake7
με αυτη τη λογικη μπορει να σε μπουζουριασουν επειδη πληρωσες και κατεβασες νομιμα mp3 απο site τυπου itunes!!!
+1
Well argued
Δεν μας την εχουν φυλαγμενη ολοι
ή μηπως… :-s
What is fingerprinting?
Fingerprinting is a technique for analysing the actual audio content of the tracks you listen to in order to produce a unique ID for each song. This will allow us to identify and scrobble what you listen to without having to rely on ID3 tags and other metadata. It will also allow us to automatically figure out what the correct spelling of song titles should be and clean up our catalogue data.
For now, all that the desktop app does is collect the fingerprint data to bootstrap our moderation system. It does not change any MP3 files on your computer.
This does involve a slight CPU hit at the start of each track, and potentially a longer one later on in case it’s a track we haven’t yet fingerprinted in its entirety. If this bothers you, you can switch off fingerprinting altogether from the Scrobbling page of the Options/Preferences dialog.
Fingerprinting will identify the artist, album and song name only. Last.fm will not be able to identify the source of the song. We will not know if the song is from a CD or mp3.
/argument.
ασχετο…αλλα τεσπα
λογω αυτου:
What is fingerprinting?
Fingerprinting is a technique for analysing the actual audio content of the tracks you listen to in order to produce a unique ID for each song. This will allow us to identify and scrobble what you listen to without having to rely on ID3 tags and other metadata. It will also allow us to automatically figure out what the correct spelling of song titles should be and clean up our catalogue data.
For now, all that the desktop app does is collect the fingerprint data to bootstrap our moderation system. It does not change any MP3 files on your computer.
This does involve a slight CPU hit at the start of each track, and potentially a longer one later on in case it’s a track we haven’t yet fingerprinted in its entirety. If this bothers you, you can switch off fingerprinting altogether from the Scrobbling page of the Options/Preferences dialog.
Fingerprinting will identify the artist, album and song name only. Last.fm will not be able to identify the source of the song. We will not know if the song is from a CD or mp3.
μπορω να πω οτι το ξερουν οτι καποιοι εχουν αμφιβολιες…οπως κ εγω…
και επειδη το γραφουν δεν μπορω με σιγουρια οτι δεν τα αποθηκευουν(κατι σαν το facebook)
χα και γω
4.39 στα 40 πρωτα plays
Ε, αν είναι να βλέπουμε θεωρίες συνομωσίας παντού, να πάμε στα βουνά και να ζήσουμε εκεί για πάντα.
και για το napster ετσι λεγαμε
νομιζω οτι υπαρχει μια διαφορα που ειναι ευκολο να την καταλαβεις
ναι υπαρχει…απο τοτε μεχρι τωρα εκατονταδες ατομα εχουν κατηγορηθει και τιποτα πια δεν ειναι κρυφο αφου υπαρχει προηγουμενη δικαστικη υποθεση, δεν λεω πως θα τυχει σε εμας, η ελλαδα ευτυχως και η ευρωπη κατα κυριο λογο ειναι ακομα πισω σαυτα.
Απλα να ημαστε λιγο επιφυλακτικοι, οχι μονο RIAA αλλα και spyware, trojan που μπορουν ανετα να μεταφερθουν στους χρηστες.
απλα, μονο και μονο να ειμαστε επιφυλακτικοι.
Kαλα ταπα vangel?
κοιτα και γω δεν τα ξερω καλα αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει τροπος να δει καποιος αν ενα μπ3 που χεις στο πισι ειναι κατεβασμενο η ριπαρισμενο απο την στιγμη που δεν το παιρνεις εκεινη τη στιγμη και αφου με το λαστ δεν κανεις διακινηση αρχειων δεν καταλαβαινω πως μπορεις να την πατησεις για κατι.
αλλα επειδη εγω ειμαι και του παρανομου αν χρησιμοποιειτε αρκετοι slsk, ψηθειτε να κανουμε κανα δωματιο
ρε παιδια με αυτα που διαβασα παραπανω αρχιζω να φοβαμαι.πχ αυτη τη στιγμη ειμαι στο λαστ αλλα και κατεβαζω τραγουδια.Υπαρχει προβλημα;