Άμα φοβάσαι τόσο ή είσαι τόσο επιφυλακτικός, σβήσε τα παράνομα mp3 σου και βγάλε το καλώδιο του internet για να είσαι σίγουρος.
δεν προκειται να κανω τιποτα απο τα δυο.Παντως μηπως υπαρχει κανα προγραμμα που να απενεργοποιει τα spyware κλπ;
ενα καλο firewall.
ωραιο προγραμματακι ειναι το spyware terminator…
βεβαια στα linux δεν εχω τετοια προβληματα οποτε ειμαι λιγο “ανενημερωτος”:lol:
…σου ειπα απλα να ειμαστε επιφυλακτικοι.μην κατεβαζουμε οτι βρουμε.cappito?
δεν ειπα για τιποτα καλωδια ουτε για delete αρχειων.
γιαυτο καθε 3 και λιγο με παιρνουν κατι φιλοι τηλεφωνα για virus και μαλα*ιες.
να βγαλουν και αυτοι το καλωδιο?
οχι
mod
ειδες multi-quote ο fake
Οπα παιζει και τοπικ για το λαστ εφεμ?Παρτε και το προφιλ μου και οσοι θελετε καντε με add. —>http://www.last.fm/user/vacamadafo
λειτουργει σε σας;
οχι…
παιδια μηπως ξερει κανενας πως μπορω να διαγραψω ενα loved track δηλ να μην ειναι loved πια;
Στο προφίλ σου κάτω από το Library γράφει Loved Tracks (364) πχ.
Πατάς πάνω εκεί και σου βγάζει όλη τη λίστα με τα loved tracks. Εκεί στη λίστα αν βάλεις το ποντίκι δεξιά από την καρδιά σου εμφανίζεται ένα βελάκι. Το πατάς και μετά κάνεις unlove track.
γαμώτο είναι χαζό τώρα που πρέπει να πληρώσεις για να ακούς το radio…είχα βρει τόσες και τόσες μπάντες, και τώρα τίποτα…ο μόνος λόγος που είχε ένα ενδιαφέρον.κρίμας
Now playing: Amorphis - Towards And Against
via FoxyTunes
E άμα σου ήταν τόσο χρήσιμο, δεν είναι τίποτα να γραφτείς. Η τιμή είναι αρκετά μικρή.
ναι το σκεφτόμουν να σου πω την αλήθεια και μάλλον προς εκεί το κόβω.Πράγματι θα με βοηθήσει πολύ και πάλι.
τώρα θα βάλω χρήματα για να παραγγείλω μια μάσκα του Darth Maul8)8), και να βάλω και 4 ευρά ώστε να το ενεργοποιήσω.
Now playing: Amorphis - Skyforger
via FoxyTunes
(οποιος κανει κεφι κανει add )
Να ρωτήσω κάτι, στο Lastfm υπάρχει όριο ακροάσεων? κάτι πήρε το μάτι μου ότι μετά τα 30 τραγούδια πρέπει να πληρώνω…
Ακριβώς, πρέπει να δίνεις 3?/μήνα για να ακούς απεριόριστο ραδιόφωνο.
Κριμα… θα έχουν έτσι τουλάχιστον έναν γιούζερ λιγότερο… αμέσως μόλις τελειώσουν τα 30 τραγούδια…
Μια από τα ίδια… Και εντάξει όχι ότι είναι κανένα ποσό φοβερό, αλλά υπάρχει και το youtube. Εφόσον προτάσεις σου βγάζει ούτως ή άλλως…
Ναι αλλά μπορείτε να καταγράφετε τα τραγούδια που ακούτε, να τα βλέπετε μετά και να λέτε “αχ τι ωραία μουσική που ακούω”.
Επίσης να κάνετε λαβ (<3) τα αγαπημένα σας κομμάτια ως ελάχιστο φόρο τιμής
Να και εγώ. 'Οποιος θέλει κάνει αντ γιατί είμαι και πολύ χάκερ και δεν ξέρω τι μου γίνεται.
γεια χαρά παίδες … έχω κάνει κ εγώ προφιλ , εδώ κ αρκετό καιρό βέβαια
(πρωτότυπο το username ; )