Last.fm

ρε παιδες, το σαμπσκριπσιον μου εχει ληξει δω και καμποσο καιρο, αλλα ραδιακι και λοιπα ακουω κανονικα.

Γιατι αυτο;

Οχι οτι εχω κανα προβλημα μαυτο δηλαδημ αλλα να.

εγω αν και δεν ειχα ποτε σαμπσκριπτιον θα δοκιμασω να ακουσω το ραδιο(το ρικομεντεντ σου) και θα σου πω

:|:|:|:|
πως είναι δυνατόν?
Εγώ δε μπορώ την τύχη μου…
τώρα από δευτέρα θα βάλω κάποια χρήματα στην κάρτα, και θα κάνω πάλι σαμπ…

ααααχ!!!
έχω και εγώ Λαστ!!! :smiley:
με έχει ο Μανος87 :stuck_out_tongue:

Χμ, αν θυμάμαι καλά εσύ μένεις Βρετανία?
Ρωτάω γιατί και ένας φίλος μου που σπούδαζε Newcastle είχε τζάμπα subscription, και όταν ήρθε Ελλάδα χρειαζόταν να πληρώσει.

τι μαλακας.

πληρωνα και τοχα τζαμπα :expressionless:

φαιη ουλ

ώστε έτσι…κατάλαβα τώρα, άτυχοι όπως πάντα.τέσπα πάμε παρακάτω…

μου τη σπάει π το λαστ παίζει όλη την ώρα από τα μπεστ οφ και παίζει , συνεπώς , τα ίδια τραγούδια πάνω-κάτω . επίσης μ την σπάει π δν έχει χωριστές σελίδες για το κάθε γκρούπ/καλλιτέχνη . και όταν μπλεχτούν και τα δυο μαζί … γίνεται πολύ τρελό μπέρδεμα .
π.χ. υπάρχει συγκρότημα NWOBHM Satan & συγκρότημα blues rock Satan & Adam . (Satan σε συντομία). οι πρώτοι δν πρέπει να έχουν μπεστ οφ , ενώ οι δεύτεροι έχουν . και έτσι το λαστ μ έπαιζε όλη την ώρα τραγούδια από το μπεστ οφ των δεύτερων . έτσι είχα την λαθεμένη εντύπωση πως οι NWOBHMάδες Satan παίζουν ουσιαστικά μπλόυζ ροκ . #-o

τωρα οταν μπαινεις σου εχει και τις καινουργιες κυκλοφοριες απο τα συγκροτηματα που εχεις στο library σου.Πολυ βολικο,δεν ξαναχανω καινουργιο δισκακι!

εμένα γτ ακόμη μ βγάζει κτ χαζομάρες μπεστ οφ της Celine Dion ??? (π δν έχω καν στο library)

κακία …

‘’ Γιατί έχεις να ακούσεις μουσική που βγαίνει τώρα από το τελευταίο του Bonamassa ρε ξεχασμένε !!!:stuck_out_tongue: ‘’

Μπηκα και εγω. Χωθηκα και στο rocking group. Ρε ο Agoraphobic2705 ποιος ειναι? Εχουμε super compatibility.

stab in the dark, ζαφροκ, να τα φτιαξετε

Ψηνω.

Ωπ, μπηκα και εγω στο group 8) δεν το ηξερα οτι υπαρχει.

Εγώ άλλαξα account λόγω μαλακίας με το e-mail.
Ιδού:
http://www.last.fm/user/Storpheth

Όσοι πιστοί αδδ.

ρε σεις σήμερα εγκατέστησα googlε chrome και είδα πως υπάρχει ένα πρόσθετο με το οποίο ακούς μουσική από last.fm . δν κάθισα να την ψάξω αλλά το λαστ δεν υποτίθεται πως έχει σταματήσει να είναι δωρεάν ? :-k

Αμερική, Αγγλία και μερικές ακόμα χώρες είναι δωρεάν με διαφημίσεις. Στην Ελλάδα ναι θέλει 3? το μήνα για ν’ακούς ραδιόφωνο.

ναι , το ξέρω αυτό , απλά έλεγα μήπως παίζεται καμία τσατσιά . τεσπα το έχω εγκαταλείψει το λαστ εδώ κ καιρό . κ π έγινα συνδρομητής τι έγινε ? όλο από best of έπαιζε , και όλο τα ίδια κομμάτια πάνω κάτω . [-X