Last Rizla

Χθες τους είδα πρώτη φορά να παίζουν σ’ένα υπόγειο της Καλλιδρομίου και ενθουσιάστηκα. Αυτά τα παιδιά πιστεύω έχουν να μας δώσουν πολλά πράγματα, είναι δεμένοι μεταξύ τους, βγάζουν ωραίο ήχο, έχουν ενδιαφέρουσες εναλλαγές ρυθμών και ξεσηκώνουν το κοινό.

More info (Απ’την ιστοσελίδα: http://www.akouauto.gr/2009/11/last-rizla.html)

Ποιός: Οι Last Rizla είναι μία τετραμελής μπάντα. Μας στέλνουν τις μουσικές τους από τη Σύρο. Greg στα τύμπανα, Choko στις κιθάρες, Zak στα φωνητικά και Kooh στο μπάσο.

Genre: Χαρακτηρίζουν τη μουσική τους ως experimental/fusion/punk. Βρίσκεις μέσα πειραματισμούς, έξυπνα περάσματα και κιθάρες? πολλών ταχυτήτων. Σε ανεβάζει, σε “ρίχνει”, σε πορώνει. Βάλε τα κομμάτια τους στο mp3 σου μία μέρα που θα βγεις στο δρόμο και θα καταλάβεις.

Trivia: Κάπου στο 2003, σ’ ένα υπόγειο, ακούστηκαν οι πρώτες φράσεις. Αρχικά διασκευές, μετά δικές τους συνθέσεις. Οι Last Rizla γεννήθηκαν και επίσημα το 2006, ακολούθησαν κάποιες αλλαγές στη σύνθεση τους, κάποια live (σε Χαλκιδική, Αθήνα, Σύρο κ.α.). Τον Μάρτη του 2009 μπήκαν στο studio (στη Θεσσαλονίκη) και τελικά ο δίσκος ετοιμάστηκε. Φανατικοί υποστηρικτές του DIY, unsigned μέχρι και σήμερα.

Ακούστε τα τραγούδια τους εδώ: http://www.myspace.com/lastrizla

γαματη μπαντα … οι πληροφοριες βεβαια δεν πολυισχύουν μιας και είναι τριμελής πλέον και παίζουν τελείως διαφορετικά από ότι στον δίσκο που έχουν βγάλει (και έχουν στο myspace). Εννοείται τσεκάρετε όπου μπορέσετε . Συνήθως δεν χρειάζεται καν να πληρώσετε είσοδο κιόλας. :wink:

δλδ τι παιζουν τωρα?(οχι τπτ αλλο αλλα μ αρεσαν αυτα π ακουσα στο myspace:p)

ενα μειγμα doomατου sludge με post στοιχεία και punkικα σπασίματα… σε καλυψα ? :smiley:

γενικά παίζουν αρκετά ιδιαίτερα … σκέψου οτι μιλάμε για άτομα τα οποία κλαίνε με sleep αλλά απολαμβάνουν και κατσαπανκ άνετα. Βασικότατη διαφορά οτι πλέον είναι instrumental η μουσική τους, με κάποια guest που και που απο τον συμπαθέστατο φωνακλά των Sadhus. αυτα…

P.S βασικα τσέκαρε τα videos…

αχα με καλυψες:p
θα τσεκαρω και βιντεακια αργοτερα:wink: