Lazy Aftershow & Sick Boys Connection Live @ Silver Dollar 23/02/2013

Lazy Aftershow & Sick Boys Connection
Σαββάτο 23 Φεβρουαριου
Silver Dollar Εθνικής Αμύνης 19
Έναρξη 22:30
Είσοδος Ελεύθερη

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου οι Lazy Aftershow θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους Sick Boys Connection, ένα τρίο (μερικές φορές ντούο, στα live) που περιγράφει τη μουσική του ως «minimal motorik repetitive psych one chord plakoni style rock»!

Τα μέλη των Sick Boys Connection ζουν σε τρία διαφορετικά σημεία του ευρωπαϊκού χάρτη, το Λονδίνο, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη. Η μπάντα ιδρύθηκε το 2008. Έχουν εμφανιστεί ζωντανά σε διάφορους χώρους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, όπως η Knot Gallery, το Καταραμένο Σύνδρομο, το Vinyl Microstore, το Coo Bar, το K44…κ.α. Γράφουν τη μουσική τους μόνοι τους και επιμελούνται της παραγωγής αυτής, ηχογραφώντας κάποια μουσικά μέρη στο στούντιο και χρησιμοποιούν το Internet για ανταλλαγή αρχείων και ιδεών (μέσω email).
Τα περισσότερα από τα κομμάτια τους μπορείτε να τα βρείτε εδώ:
http://soundcloud.com/sick-boys-connection.

Οι Lazy Aftershow δημιουργήθηκαν στην Θεσσαλονίκη στα τέλη Απριλίου του 2012. Είναι ένα τρίο το οποίο κινείται σε Post punk και desert/Psych ήχους. Οι συνθέσεις της μπάντας είναι κυρίως instrumental και αποτελούν απόρροια τζαμαρίσματος στο στούντιο. Μέσα στο καλοκαίρι, το τρίο ηχογράφησε δύο κομμάτια για την πρώτη του ανεξάρτητη κυκλοφορία σε 7? μορφή την οποία μπορείτε να την αποκτήσετε μέσω του δισκοπωλείου ?Λωτός? (http://www.lotus.gr/record_info.php?ID=27474)

Περισσότερες πληροφορίες: www.lazyaftershow.com

Μετά το Live Θα ακολουθήσει DJ set από τα μέλη των 2 group

Χορηγοί επικοινωνίας:
http://www.rocking.gr/
http://www.rockarolla.eu/
http://www.i-jukebox.gr/
http://www.voodooradio.net/en/

και το event στο Facebook