LD.KHARST(post rock from France) w/Mass Culture 30/4/12 @ six dogs

Δευτέρα 30 Απριλίου @ six d.o.g.s, Αθήνα 
Opening act: Mass Culture

Είσοδος: [B]?6[/B] (δε θα υπάρξει προπώληση) | Πόρτες: 20.30

Οι Γάλλοι LD.Kharst, το ολόφρεσκο διαμάντι της ευρωπαϊκής instrumental post rock/metal σκηνής, θα επισκεφτεί την Αθήνα στις 30 Απριλίου για μια μοναδική εμφάνιση, όπου θα παρουσιάσουν το εκπληκτικό υλικό του πρώτου τους ομότιτλου 6-track EP τους.

Τη σκηνή του six d.o.g.s θα ηλεκτρίσουν οι νεοσύστατοι Mass Culture. Με έναν ήχο που παλινδρομεί ανάμεσα στην postcore και την post metal, αναλαμβάνουν να μας παρουσιάσουν την δική τους εκδοχή του heavy, ευρωπαϊκού sludge ήχου.

Links
[www.ldkharst.com](www.ldkharst.com) | 
[http://www.facebook.com/events/378825012129764/](http://www.facebook.com/events/378825012129764/)

http://www.facebook.com/pages/Mass-Culture/198960986802234
www.ctsprods.com | www.sixdogs.gr

Φοβερος ηχος οι LD.KHARST,και τιμιοτατη τιμη εισητηριου. Ελπιζω να παιξουνε αρκετουτσικα για να ξεσπασουμε και εμεις καπως!
Πληροφοριακα, μοιραζουν [U][B]δωρεαν[/B][/U] το πρωτο EP τους μεσα απο την σελιδα τους εδω:
http://www.ldkharst.com/

Τρομερη και φοβερη συναυλια, απο μια νεα ανερχομενη μπαντα που μας ηρθε απο το πουθενα κυριολεκτικα…

[B]Mass Culture[/B]
Post-sludgecore απο Ελλαδα. Δεν κατεχω τον ευρυτερο χωρο, παντως παιξανε καλα και κρατησανε τα προσχηματα για το υπολοιπο της βραδιας.

[B]LD Khrast[/B]
Γνωριζοντας τους απο το αξιολογο πρωτο EP τους, το ST ειχα μεινει με πολυ καλες εντυπωσεις. Πολυ ωραιες δοσεις πειραματισμου και μελωδιας, κατι που τους κανει να ξεφευγουν κατα πολυ απο το ηδη κουρασμενο ολο χωρο.
Που να το περιμενα ομως πως το συγκροτημα θα ειχε τοσο ανωτερο ηχο και σκηνικη παρουσια στο χωρο;!
Μπασο, δυο κιθαρες, [B]δυο[/B] drums! Επιτελους το τολμανε και αλλοι! Η ολη συναυλια διεξιχθηκε [B]κατω[/B] απο την σκηνη του six dogs, μιας και οι 3 κιθαρες ητανε λυσασμενοι ολη την ωρα αναμεσα μας! Οπως και με τους Khuda πριν δυο χρονια, οι LD kharst κρατησανε τα πραγματα απλα. Χαμηλο προφιλ, υποδειγματικη εκτελεση και παρουσια, αψογοι με απαντες στο τελος. Μακαρι να τους ξαναδουμε πισω συντομα, το αξιζουν και με το παραπανω.