Le Corbeau - Moth on the Headlight

Οι Νορβηγοί Le Corbeau κυκλοφορούν τον τρίτο δίσκο τους, και μιας και είναι λίγο δύσκολο να τους κατατάξεις σε κάποιο συγκεκριμένο είδος, αξίζουν ξεχωριστό thread.
Ο ήχος τους είναι πολύ κοντά στο shoegaze, έχουν μια ροπή προς την ψυχεδέλεια, αγαπάνε το rock ‘n’ roll των 60’s, και χρησιμοποιούν και σαξόφωνο με το οποίο πειραματίζονται με jazz από τα 40’s και τα 50’s.
Μπορεί το εύρος των επιρροών τους να φαίνεται λίγο αταίριαστο, αλλά στο “Moth on the Headlight” έχουν αποκτήσει προσωπικό ήχο και ταυτότητα, και όλα αυτά τα ακούσματα έχουν δέσει. Άκου για παράδειγμα τη βουτηγμένη στα πιο επικά hangover κιθάρα του ‘Mizogumo’. Θεοσκότεινοι προαστιακοί δρόμοι, ανήλιαγα υπόγεια, Σκανδιναβική καταχνιά, και ένα άρωμα μέθης και παραζάλης που έχει ποτίσει το δίσκο. Τα υλικά είναι απλά, για μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες της χρονιάς.

Mizogumo

Remains

Drumming Of Heavy Rain

★ ★ ★ ★BUMP★ ★ ★ ★

επειδή είναι λίγο δυσεύρετο το link, όποιος το θέλει μου στέλνει pm.
άντε μπας και κινηθεί λίγο το thread…

αν και το περιμενω ταχυδρομικως, κανε την καλη και δωσε μια πασα το λινκ :wink:

το συγκεκριμενο δεν το εχω ακουσει ακομα αλλα το πρωτο, ομωνυμο, οπως και το “Evening Chill…” ηταν :thumbup::thumbup:

edit: thank you :smiley:

[SIZE=“4”]BUUMMPP !![/SIZE] :smiley:

Τα tags που χει δωσει ο Χορρορ “φωτογραφιζουν” υποδειγματικα ,το περιεχομενο του εν λογω σιντακιου και μου κανει εντυπωση πως κανεις δν μπηκε στον πειρασμο να τον τσεκαρει…Γτ ειμαι σιγουρος πως αν ο οποιοσδηποτε το εκανε,θα ειχε κατι να γραψει ή να σχολιασει.

Ο δισκος ειναι πολυ καλος,σε συνεπαιρνει,η ψυχεδελεια ειναι κυριο συστατικο και το ατου του δισκου κατ εμε,υποκινουμενη απο τις φοβερες κιθαρες που αποτελουν και το πρωτο βιολι του τελικου αποτελεσματος.

Θα μεινει για αρκετες μερες στο πλειερ μου και αν συνεχισει να …“μεγαλωνει” στα αυτια μου,τοτε θα παει ευκολα και σε μια περιοπτη θεση του φετινου τοπ !

Ε,τσεκαρετε ρε αξιζει !

πι.ες.προσκυναμε μουσικαρες στο black beldevere . :!: