"Αγορά" αυτοκινήτου με leasing

Ξερει κανεις τι παιζει και αν συμφερει?
Ενδιαφερομαι να παρω ενα αυτοκινητο αξιας 40.000 ευρω.
Με συμφερει να το παρω με leasing ως ελευθερος επαγγελματιας ή με δανειο απο τραπεζα σαν ιδιωτης?

υ.γ όργια μην αρχισετε τις βλακειες

Πλέον, και απλος ιδιώτης μπορει να πάρει με leasing. Αλλά ψάξτην, στο site του auto triti είχα βρεί κατι, όπως και ένα pdf το οποιο δυστηχως το έσβησα.

Ειναι μπερδεμένη κατάσταση, και θέλει ψάξιμο. Αλλοι δίνουν και εσυ ανησυχεις μονάχα για την βενζίνη σου, άλλοι δίνουν, αλλα χωρις εξαγορα μετα απο 3 χρόνια ας πούμε…θέλει ψάξιμο άγιε τόλκι.

http://www.autotriti.gr/data/magazine/viewthema/37323_20156.asp

Ισχυει οτι σε περιπτωση βλαβης/ατυχηματος/καταστροφης σου το φτιαχνουν/αντικαθιστουν με αλλο διχως να βαλεις μια απο την τσεπη σου?
Η βενζινη περναει στη νεφορια σαν εξοδο αφου θα ειναι επαγγελματικης χρησης?

Tolki, απ’οσο ξέρω ναι.Άμα εισαι επαγγελματιας ναι. Εσυ ανησυχεις μονάχα για την βενζινη σου και τις κλήσεις για παρκαρίσματα. Δηλαδη, άμα πάθει βλάβη το αμάξι, σου δίνουν άλλο, άμα περάσει κανένα καλοπαιδο και σου σπάει το τζάμι, πάλι δεν δίνεις φράγκο. Το αμαξι είναι δικός τους μπέλας. Αλλά όλα αυτα είναι θέμα συμφωνίας και ασφάλειας που θα υπογράψεις.

Βέβαια, για να πάρεις αυτοκίνητο αξίας 40,000 ευρω, πρέπει να εχεις και μια δυνατη φορολογικη δήλωση ε.

Ειχα βρεί ένα forum γιατι ενδιαφερόμουν κ εγω κάποτε για leasing λεγανε πολλά πραματα εκει. Εγω θα σου έλεγα να αρχίσεις τα τηλεφωνα στις εταιρίες που έχει το λινκ που σου έδωσα.

Θενξ!!!
Φορολογικη δηλωση εννοεις τον τζιρο ή τα χρηματα που βαζω στην τσεπη?
Ο τζιρος ειναι αρκετα ψηλος (σε αντιθεση με τα καθαρα :stuck_out_tongue: )

Λογικά, τα καθαρα. Αμα έχεις καθαρα 12,000 ευρω εισόδημα σαν εταιρια, θα σου δώσουν αμάξι αξίας 40,000 ; Χλωμό το κόβω. Εσυ το θές για σένα για τα γούστα σου μέχρι να δείς τι θα πάρεις, ή για εταιρια που μπορει να πάρει κανα 4 ας πούμε ;

Εγω που την είχα ψάξει, και είχα βρει κάτι ίνφος, θυμάμαι, μπορουσα να πάρω σαν ιδιώτης ένα γκολφάκι 1400cc με 160 ευρω το μήνα για 3 χρόνια το λιγότερο … και μετα τα 3 χρόνια, ή το έδινα πίσω ή υπολόγιζα αυτα τα 160χ36 και έδινα τα υπόλοιπα και το αγόραζα.

Αλλα όπως σου είπα, άμα είσαι εταιρια, είναι διαφορετικα τα πράματα , ένα θα σου πω μονάχα οτι ένας φίλος μου, που έχει μια εταιρια, δηλώνει και τις αποδείξεις απο την Αττικη Οδο. Που δηλαδη να είχε και Leasing…

Ψαχτο θα σε συμφέρει πιστεύω σαν εταιρια, και δεν έχεις να ανησυχεις για service και λάδια, και βιοπραγίες.

δεν ξερω πολλα πανω στο θεμα!ξερω οτι σε συμφερει να το παρεις με leasing…ο πατερας μου πηρε ετσι ενα αυτοκινητο το προηγουμενο καλοκαιρι εχωντας ψαξει καλα το θεμα,και οπως ειπε και ο Mike stan δεν χρειαζεται να ανησυχεις για θεματα ασφαλιστικης,γιατι ολα τα καλυπτει η ετερια…αν επιτρεπεται,για ποιο αυτοκινητο ενδιαφερεσαι?

Bmw Z4