[SIZE=“3”]KAI TA 10 ALBUMS ΤΩΝ LED ZEPPELIN ΣΕ CD/LP REPLICA EDITIONS MADE IN JAPAN:[/SIZE]
[SIZE=“2”]ΟΛΑ ΣΕ ΑΨΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩΦΥΛΛΑ-CD (ΤΑ ΠΑΝΤΑ)…KAI TA 12 CD…ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΙ ΠΟΤΕ, [/SIZE]
[B]
[ol]
[li]LED ZEPPELIN I
[/li][li]LED ZEPPELIN II
[/li][li]LED ZEPPELIN III
[/li][li]LED ZEPPELIN IV (FOUR SYMBOLS)
[/li][li]HOUSES OF THE HOLY
[/li][li]PHYSICAL GRAFFITI (2CD
[/li][li]THE SONG REMAINS THE SAME (2CD)
[/li][li]PRESENCE
[/li][li]IN THROUGH THE OUT DOOR (BAG EDITION - ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΣΑΚΟΥΛΑ)
[/li][li]CODA
[/li][/ol][/B]
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ - ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΟ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ 110 ΕΥΡΩ + ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ (5-8 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ)
Οποιος θελει ας τα παρει απο εκει.Αν τον συμφερει. Και καταρχας δεν ειναι 10 ειναι 12 και δεν ειναι μεταχειρισμενα. Εχω γραψει οτι δεν εχουν παιχτει ποτε. Και αυτες οι τιμες δεν ειναι παντα ιδιες και ουτε θα ειναι για παντα.Εχουν και σε αλλα πολυ μεγαλες αποκλισεις στις τιμες.Εγω ρε φιλε δεν τα πηρα σαν εσενα 8 -10 ευρω. Και επισης δεν υπαρχουν πλεον στην ελληνικη αγορα με αυτες τις τιμες που λες εσυ.Ασε που δεν θα τα βρεις πλεον εδω και αν τα βρεις γυρω στα 15-17 ευρω υπαρχουν.Τα εχω πετυχει σε αυτην την τιμη σε ενα μονο μαγαζι.
ΣΤΑ [SIZE=“1”]100[/SIZE] ΕΥΡΩ + ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΚΑΙ ΤΑ 10 ALBUMS (ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ - PHYSICAL GRAFFITI KAI TO SONG REMAINS THE SAME) ΤΩΝ LED ZEPPELIN. 12 CD ΣΕ ΑΨΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΙ ΠΟΤΕ.