Αναννεωση: led zeppeliν - ολα τα albums σε εκδοση μινι cd-lp replica

[SIZE=“3”]KAI TA 10 ALBUMS ΤΩΝ LED ZEPPELIN ΣΕ CD/LP REPLICA EDITIONS MADE IN JAPAN:[/SIZE]

[SIZE=“2”]ΟΛΑ ΣΕ ΑΨΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩΦΥΛΛΑ-CD (ΤΑ ΠΑΝΤΑ)…KAI TA 12 CD…ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΙ ΠΟΤΕ, [/SIZE]
[B]

[ol]
[li]LED ZEPPELIN I
[/li][li]LED ZEPPELIN II
[/li][li]LED ZEPPELIN III
[/li][li]LED ZEPPELIN IV (FOUR SYMBOLS)
[/li][li]HOUSES OF THE HOLY
[/li][li]PHYSICAL GRAFFITI (2CD
[/li][li]THE SONG REMAINS THE SAME (2CD)
[/li][li]PRESENCE
[/li][li]IN THROUGH THE OUT DOOR (BAG EDITION - ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΣΑΚΟΥΛΑ)
[/li][li]CODA
[/li][/ol]
[/B]

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ - ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΟ ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΑ
ΟΛΑ ΜΑΖΙ 110 ΕΥΡΩ + ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ (5-8 ΕΥΡΩ ΠΕΡΙΠΟΥ)

ΣΤΕΙΛΤΕ PRIVATE MESSAGE - ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανανεωση.

Συγγνώμη φίλε, αλλά 145 Ευρώ για 10 μεταχειρισμένα cd (δηλαδή 14,5 Ευρώ το cd) είναι πάρα πολλά. Κάποια από αυτά (σε αυτές ακριβώς τις εκδόσεις) τα είχα αγοράσει κανονικά 7-8 Ευρώ.
Μάλιστα, αν ρίξεις μια ματιά στο e-bay ( http://shop.ebay.com/items/__led-zeppelin-vinyl-replica_W0QQLHQ5fAvailToZ1QQ_armZ1QQ_armmZ63QQ_ruuZhttpQ3aQ2fQ2fshopQ2eebayQ2ecomQ2fitemsQ2fQ5fQ5fledQ2dzeppelinQ2dvinylQ2dreplicaQ5fW0Q51Q51Q5farrQ5A1Q51Q51Q5ftrksidQ5Am38Q512el1313QQ_trksidZm38Q2el1313 ) θα βρεις τα περισσότερα σε τιμές 10-15 δολλαρίων… δηλαδή 7-10 Ευρώ!

Οποιος θελει ας τα παρει απο εκει.Αν τον συμφερει. Και καταρχας δεν ειναι 10 ειναι 12 και δεν ειναι μεταχειρισμενα. Εχω γραψει οτι δεν εχουν παιχτει ποτε. Και αυτες οι τιμες δεν ειναι παντα ιδιες και ουτε θα ειναι για παντα.Εχουν και σε αλλα πολυ μεγαλες αποκλισεις στις τιμες.Εγω ρε φιλε δεν τα πηρα σαν εσενα 8 -10 ευρω. Και επισης δεν υπαρχουν πλεον στην ελληνικη αγορα με αυτες τις τιμες που λες εσυ.Ασε που δεν θα τα βρεις πλεον εδω και αν τα βρεις γυρω στα 15-17 ευρω υπαρχουν.Τα εχω πετυχει σε αυτην την τιμη σε ενα μονο μαγαζι.

ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΑ 120 ΕΥΡΩ.ΟΛΑ ΤΑ CD ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΙ ΠΟΤΕ.

file mou αν κατεβεςι αρκετα κατω απο τα 100, στειλε μου πμ, ευχαριστω

ΣΤΑ [SIZE=“1”]100[/SIZE] ΕΥΡΩ + ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

ΚΑΙ ΤΑ 10 ALBUMS ΤΩΝ LED ZEPPELIN. 12 CD ΣΕ ΑΨΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΙ ΠΟΤΕ.

ΣΤΑ [SIZE=“1”]100[/SIZE] ΕΥΡΩ + ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

ΚΑΙ ΤΑ 10 ALBUMS (ΤΑ 2 ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ - PHYSICAL GRAFFITI KAI TO SONG REMAINS THE SAME) ΤΩΝ LED ZEPPELIN. 12 CD ΣΕ ΑΨΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΙ ΠΟΤΕ.