Led Zeppelin: Live at O2 (2007 Reunion)

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από την επίσημη σελίδα των Led Zeppelin στο Facebook (http://www.facebook.com/ledzeppelin), επίκειται η κυκλοφορία της συναυλίας του 2007 σε διάφορες μορφές. Υπάρχει ένα countdown (σήμερα έδειξε ΙΙ), και παρατίθενται διάφορα ηχητικά από την εν λόγω συναυλία:

Άντε να δούμε, και μια που το παραπάνω video γράφει και 1080p, ευελπιστώ να δούμε το reunion σε full Bluray glory!!! :slight_smile:

Κανα σπιτι θα θελει παλι να αγορασει ο Δημητρακης ο Σελιδας.

Ναι μωρέ, ανάγκη είχε :stuck_out_tongue:

…όπως και νά’χει, είναι ωραία τα νέα…αν και το ‘‘The Dvd’’ δεν νομίζω να το ξεπεράσει:):!:

καλα ειναι δυνατον να κανετε θεμα αν θα πρεπε να βγει σε dvd αυτη η συναυλια?

θα ηταν πολυ ενδιαφερον και εμενα δε μου φτανουν τα βιντεα απο κωλοκαμερες που εχουν στα γιουτιουμπ

+1

Αμάν με την γκρίνια. Λες και βλέπετε κάθε μέρα κυκλοφορίες από δαύτους.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Ας έβγαζαν καμιά παλιά άμα ήθελαν ντε και καλά να βγάλουν. Έλα ρε παιδιά, κι εμείς φανμπόηδες είμαστε αλλά δεν κάνουμε κι έτσι.

Φαντάζομαι ό,τι υπήρχε στο αρχείο και άξιζε (κατά τη γνώμη του συγκροτήματος) να βγει, βγήκε σε εκείνο το archive DVD.

:lol:

που να το υποστηρίξουν και με κανένα reunion tour τι έχει να ακουστεί.

θα βγει και στους κινηματογράφους

Καλά, αν το ακούσει αυτό ο Plant θα βγάλει φλύκταινες. Δεν παίζει δηλαδή. Μάλλον το έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν πρόκειται να γίνει κανονικό reunion. Μάλλον…

…το οποίο είναι από τα καλύτερα που έχω δει ποτέ μου, αν όχι το καλύτερο. Βγήκε λοιπόν το The DVD, κάλυψε το κενό που υπήρχε, δεν υπάρχει λόγος να βγει άλλο DVD τώρα πέραν των χρημάτων. Τελεία και παύλα. Θα γουστάρουμε, θα μας αρέσει, αλλά δε θα προσθέσει τίποτα στην ιστορία τους.

Γιά τσεκάρετε trailer!

Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει! Εγώ ωστόσο ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!

Επειδή ήταν μια συναυλία που δεν μπορούσε να παρευρεθεί ο καθένας (για τα εισιτήρια νομίζω έγινε κλήρωση), φαντάζομαι ότι είναι πολλοί αυτοί που ήθελαν και είχαν τη δυνατότητα να πάνε αλλά δεν τους έκατσε. Επομένως αυτό είναι ό,τι καλύτερο.

Επίσης, μια χαρά θα προσθέσει στην ιστορία τους. Θα αποδεικνύει περίτρανα ότι κοντά 30 χρόνια μετά τη διάλυσή τους, παραμένουν ένα απίστευτο σύνολο - έστω κι αν ένας εκ των τεσσάρων απεδήμησε εις Κύριον, και άφησε αντικαταστάτη τον υιό του.

Θα παιχτεί και στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο!!Η Ελλάδα μαντέψτε είναι έξω!Οπότε υπομόνη μέχρι τέλη Νοεμβρίου άσχετα που έχουμε όλα τα bootlegs από αυτό το live!Τα θέλουμε όλααα!!:smiley:

εγω παντος πιστευω οτι θα γινει το tour.

δυυυσκολοοοο

Θα τρώμε τα νύχια μας λοιπόν μέχρι τις 19 του Νοέμβρη, οπότε και θα κυκλοφορήσει σε “multiple video and audio formats”! :D:D:D

Αν και έχω κατεβάσει διάφορα bootlegs από dime για τη συγκεκριμένη συναυλία, πάντα έβλεπα 2-3 λεπτά και μετά τα έσβηνα για κάποιο λόγο! :lol:

Οπότε μετράμε αντίστροφα - αν και θα έχει και Steven Wilson galore στο ενδιάμεσο! :wink:

Καλή φάση το dvd. Ευκαιρία να δούμε τι λένε και 30 χρόνια μετά (όχι ότι έχουν ανάγκη να αποδείξουν τίποτα). Αν γίνει πάντως κανα τρελό και κάνουν κανα τουρ θα πουλησω και το σπιτι μου για να παω έξω να τους δω :stuck_out_tongue:

Αιντε επιτέλους επειδη θα σκάσει ο Ροτζερ απο την ζήλια του και θα επισπεύσει το dvd του The Wall

Κατα τα αλλα οχι reunion Ζeps,δεν θα αντέξουμε.Ειναι το δεύτερο πιο ονειρεμένο reunion,εστω και λειψό,που μπορει να γινει αυτην την στιγμη