Τυπάκος είσαι και φαίνεσαι (νταζ σε πρόλαβα χαχαχα) Oμολογώ ότι αν δεν ακούσεις τον δίσκο τους είσαι άξιος της μοίρας σου.
εξαρταται πως αντιλαμβανεσαι το boyband. εγω συμφωνω με την εννοια τοι οτι για να κανεις αυτα που εκαναν τοτε χρειαζεται ζωντανια, τρελα, να σαι νεος και καυλωμενος. μπορει τα ναρκωτικα και οι γκομενες να μην ειχαν σχεση με την μουσικη ηταν ομως ο τροπος που ζουσαν τοτε και σιγουρα επηρεαζαν τον λαιβ τομεα.
δεν ειναι αυτο το θεμα, το θεμα ειναι το τι υπαρχει σημερα και τι δημιουργειται σημερα. και μπροστα σε μια συναυλια jones/page με οποιονδηποτε αλλο να παιζουν ζεπελιν θα προτιμησω να δω πλαντ/κραους.
μακαρι να χουν καλες ιδεες και να ακουσουμε εναν καλο δισκο. αν νιωθουν πραγματικα την αναγκη να κανουν κατι δεν χρειαζονται ουτε το ονομα των ζεπελιν ουτε τον πλαντ. αυτα ειναι για τους φανς.
Και στην τελικη τι θελουμε? μουσικους που θα ειναι ειλικρινεις και θα εκφραζονται μεσα απο την μουσικη οποτε το χουν αναγκη η που θα κανουν οτι θελουν οι φανς και θα βαζουν στην ακρη την προσωπικοτητα τους?
συμφωνω αν περνας καλα δεν υπαρχει προβλημα ομως η ολη φαση παραμενει παραξενη οπως παραξενο ειναι να δεις live sex pistols. το οτι θα περασεις καλα δεν σημαινει οτι παυει να φαινεται “αστειο”.
ρε το μπαγάσα να επαληθευτείς τόσο γρήγορα…
πάντως, για αυτό που λες από πάνω θυμήσου με ποιά χώρα συνομιλείς. οι μισοί που μπαίνουν στο forum μπορεί να μην έχουν ακόμα πάρει γραμμή τις ατελείωτες φορές που έχει αναφερθεί η περίπτωση των Alter Bridge και δη η περίπτωση του Myles Kennedy.
daz, τσέκαρε αυτή την περίπτωση, τα είχαμε ξαναπεί πριν πολύ καιρό…
Done
Guardian thnx. Sostotatos.
Manos eisai panta speedy. Pantos mou erxetai na patiso to report sto post tou aliti Conte etsi ki allios.
C afou sou bgalo glossa gia to “teleytaioi kai kataidromenoi” (poly lol omos), tha sou apantiso os eksis:
οχι ρε παιδιά zeppelin χωρις plant
Για να το λέει ο θεός του φόρουμ…
χαχαχα
ρε άνθρωπε δε σου είπα να συγκρίνουμε.
τους λατρεύω και τους 2 τραγουδιάρηδες αν και εντελώς διαφορετικοί.
μόνο κοινό ότι λατρεύουν και οι 2 Jeff Buckley (και διασκευάζουν Hallellujah).
απλά ο τύπος χωρίς να έχει ιδιαίτερη επαφή με Zep έκανε πολύ καλή κόπια του Plant.
και φωνάρα.
για το Blackbird τα έχουμε πει άπειρες φορές.
To Blackbird kollaei pantou ANTIPALE. Etsi gia plaka to eriksa. (pare glossa pali)
leris lol omos lol. akou to link pou ebala prin kai krine monos sou 8)
+1000 ως προς αυτό.
+1000 και σε σένα ως προς αυτό εδώ.
Βαγγέλη, πιθανόν να έχεις καταλαβει από άλλα ποστς μου πόσο πολύ μου αρέσει η σόλο καριέρα του Plant, πέρυσι άνοιξα θρεντ εδώ για το Raising Sand και τον έχω δεί σε όλες του τις σόλο εμφανίσεις στην Αθήνα από το 90 μέχρι και πέρυσι. Επειδή όμως ο Plant έχει την πιό επιτυχημένη εμπορικά καριέρα από τους άλλους δύο, αυτό δεν μειώνει ούτε τον σεβασμό που έχουν δέιξει οι άλλοι δύο στην ιστορία των Zeppelin ως τώρα ούτε την αξία των projects τους (τι δισκάρα που είναι το Thunderthief του JPJ! 8))
Tι σε κάνει να είσαι τόσο “υποψιασμένος” πως πάνε για αρπαχτή;
Προφανώς το πρώτο. Οι συγκεκριμένοι όμως δεν “ποδηγετήθηκαν” από τους φανς εδώ και 28 χρόνια, γιατί φοβάσαι τόσο πως αυτό θα συμβεί τώρα;
δεν καταλαβες, δεν ειπα πως πανε για αρπαχτη η οτι φοβαμαι κατι τετοιο, απλα ειπα οτι δεν μπορουμε να κατηγορουμε τον πλαντ αν αρνηθει και οτι ακομα και αν γουσταρυμε και εμεις και αυτοι, το ολη σκηνικο δεν παυει να μοιαζει “καπως”. το τελευταιο quote ηταν συγκεκριμενα για τον πλαντ , οχι για τους υπολοιπους.
Για το να μην κατηγορούμε τον Plant είμαι ο πρώτος που συμφωνεί μαζί σου.
Για το αν θα είναι “κάπως” είναι που σου γράφω πως αν μη τι άλλο Page/JPJ δικαιούνται την εμπιστοσύνη μας.
πως παιξαν οι ACDC χωρις BON SCOT?
ρε δε φτανει που θα υπαρχει πιθανοτιτα να δουμε page πανω στην σκηνη να παιζει Zeppelin
γκρινιαζετε κιολας!
δλδ ο plant Που τοσο χρονια τα 7 κοματια στο σετ λιστ του ειναι ζεππελιν κ οι περισσοτεροι κιθαριστες που παιζουν μαζι του να τα σκοτωνουν δεν σας πειραζει?
κ ο Myles Kennedy εχει φωναρα.
οποτε περιμενουμε νεα :bow2:
Kαλά αυτό επίτηδες γίνεται, είναι επιλογή του Plant να παίζει διαφορετικές ενορχηστρώσεις.
δεν λεω για τις ενορχιστρωσεις αλλα για το πως παιζουν κιθαρα!
ακομα κ στο NO QUARTER τα εχουν αλαξει αλλα η κιθαρα ειναι στα ουρανια!
Aυτό είναι ένα άλλο ενδιαφέρον θέμα: "Kιθαρίστες του Plant"8)
Νομίζω πως όλοι θα συμφωνήσουμε πως ο χαρακτηριστικότερος ήταν ο Bobby Bland (δεν είμαι σίγουρος αν γραφω σωστά το όνομα :-k) τη δεκαετία του '80.
Συμπαθητικός ήταν και ο Doug Boyle στο Manic Nirvana (και στην πρώτη σόλο εμφάνιση του Plant στην Ελλάδα το '90 8))
Από εκεί και πέρα, η αλήθεια είναι πως οι μετέπειτα κιθαρίστες του δεν ήταν τπτ το ιδιαίτερο αλλά δεν ήταν και κακοί…
Αρκετά καλός ήταν ένας που έπαιξε εδώ με τους Strange Sensation to 2001, αλλά δεν θυμάμαι όνομα.
Πάντως η αλήθεια είναι πως από το '90 και μετά ο Plant προτιμούσε κιθαρίστες που να απέχουν από τον Page όσο περισσότερο γίνεται, παίχτες που προέρχονταν από “alternative” background κλπ.
Εδώ στις περιοδείες Page/Plant στα μέσα τηε δεκαετίας του '90 είχαν μαζί τους σαν δεύτερο κιθαρίστα έναν από τους Cure και έπαιζαν και -απίστευτη- διασκευή το disintegration! 8O
Kανένας που ασχολείται με Cure ας μου θυμίσει το όνομα…
Η χρησιμοποιηση του ονοματος Led Zeppelin η αληθεαι ειναι οτι δεν θα μου αρεσε πολυ,ειδικα χωρις τον Πλαντ.Παρολαυτα συμφωνω και χαιρομαι απειρα με την αποφαση τους να βγουν στο δρομο και να γραψουν μουσικη επειδη ειμαι απολυτα σιγουρος οτι δεν το κανουν για τα λεφτα μονο και θελουν.Ειναι ακριβως η ιδια φαση οπως το 99 me tous black crows.Ο Page ειχε πει πως ηθελε απιστευτα να παιξει και ειδικα με τον Πλαντ μετα απο την πολυ καλυ 4χρονη περιοδια τους και τα 2 αλμπουμ.Λεει ομως σε συνεντευξη πως δεν μπορεις συνεχεια να προσπαθεις να πεισεις τον αλλο να κανει κατι οταν απλα δεν θελει να το κανει…Και ετσι ο Page επειδη ηθελε πολυ να παιξει επεξε με τους Black Crows.Κατι παρομοιο φανταζομαι θα συμβει και τωρα.
Kαλά για μένα εννοείται πως δεν θα χρησιμοποιήσουν το όνομα Led Zeppelin.
Eδώ δεν το χρησιμοποίησαν το 94-98 οι Page/Plant όταν ο κόσμος θα το αποδεχόταν -δυστυχώς- πολύ πιό εύκολα.
Αυτό ακριβώς.
Καλησπερα σας, εμενα η αποψη μου ειναι η εξης: Ειναι δεδομενο οτι ολα τα μελοι της μπαντας θα ηθελαν τον Plant μαζι τους, εγω πιστευω οτι με φημες περι αντικαταστασης του προσπαθουν να τον πιεσουν ετσι ωστε τελικα να δεχθει να περιοδευσει με την μπαντα…ευχη ολων μας νομιζω ο Plant στην τελικη να δεχθει
P.s: Με το ποστ μου δεν εννοω οτι ο Myles δεν εχει ΦΩΝΑΡΑ!!! αλλα αλλιως ειναι να χεις τον Plant…
το δεδομενο αν θα μπορει ο plant να ανταπεξελθει σε ενα συνεχες touring
με κομματια με απαιτησεις το χουμε σκεφτει??