LED ZEPPELIN Members To Tour With Myles Kennedy?

Νομίζω από το '07 είναι σε tour ο plant σχεδόν συνεχώς αρά μπορεί να αντεπεξέλθει …:wink:

εδιτ: και μην ξεχνάμε ότι αν ήταν να περιοδεύσουν οι zeppelin θα βάζανε αυτοί όσο πυκνά θέλανε τα live δεν νομίζω τόσο τεράστιο όνομα να τους ανάγκαζαν να παίζουν ποιο συχνά από όσο θένε οι ίδιοι…

ειναι σε περιοδεια οκ

αλλα τι τραγουδια λεει

εγω απλως μιλαω για την περιπτωση αν θα μπορουσε να τραγουδαει συνεχεια τραγουδια οπως rock n roll, black dog,whole lotta love

Den tha ebgaze opos palia kai fysika o Plant fobatai tin eikona tou se tetoio egxeirima. O xronos einai adysopitos gia olous mas…

ακριβως

Θα πω κατι ξεκαρφωτο αλλα,δν θελω με καμια δυναμη,αν οντως ισχυει η φημη,να δεχτει ο Myles και αυτο οδηγησei στη δυαλιση των πολυ underatted Alter Bridge…
Underrated με την εννοια του ποσοι τους γνωριζουν… Αλλα με αυτο το νεο πολλοι θα τους μαθουν!!!

LED ZEPPELIN’s JOHN PAUL JONES Confirms Plans To Hit Road Without ROBERT PLANT

οποία χαρά τον ΠΛΑΝΤ τον έχω δει πολλές φορές τους άλλους καμμιά όσο για την επιλογή του αντικαταστάτη του ξανθού ένα έχω να πω
Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη

παιδες εγω ξερετε τι λεω???πως αν ερθουνε οι zeppelin με καλο η κακο plant εγω θα ειμαι εκει!!!..εννοειται!!!

Το πράγμα για μένα είναι απλό.

Ο Plant αυτή τη στιγμή ΔΕΝ βρίσκεται σε φάση επιστροφής και αναμασήματος. Την πέρασε και αυτός τη φάση αυτή όπως οι περισσότεροι μουσικοί.

Σε αυτή τη φάση βρίσκονται οι άλλοι 2 και θα βγουν στο δρόμο.

Αν ήταν θέμα χρημάτων θα έβγαιναν όλοι μαζί κάθε χρόνο περιοδεία , λευκές επιταγές τους δίνουν όπως στους 3 Beatles το 99 για το Woodstock και στο Καζαντζίδη όταν τον πίεζαν να βγει στις πίστες ξανά.

Στηρίζω τον Plant αφού το καλλιτεχνικό του πλάνο είναι διαφορετικό (ομολογώ ότι μου αρέσει και πολύ) και θα δεχτώ οποιαδήποτε συνεργασία/περιοδεία των 2 επίσης τεράστιων προσωπικοτήτων αλλά OXI κάτω από το όνομα Led Zeppelin

Έτσι κι αλλιώς it’s been a long time since we rock and rolled … και θέλουμε τη δόση μας

Νομίζω συμφωνώ με τον πλαντ εδώ…Μάλλον πισωγύρισμα θα ήταν γι αυτόν να περιοδέψει με τους υπόλοιπους από τη στιγμή που ακόμα βγάζει τόσο καλά δισκάκια…Όσο για τους πέιτζ και τζόουνς αφού θέλουν τόσο να το κάνουν ας το κάνουν αρκεί το όλο πράγμα να είναι καλοστημένο και να μην καταλήξει σε τραγωδία…

led zep xoris bohnam me xalage poli…
led zep me ton gio tou bohnam me xalage arketa…

led zep xoris KE ton plant, signomi, milame gia led zep akoma?

http://www.rocking.gr/article5130.php

έλεος πια στα γεράματα.

Άντε μπάι και καλά ρεζιλίκια :bye:

Παιδιά τζάμπα δεν θα είναι, όποιος θέλει (πολύ, αν απαιτείται και ταξίδι) τους βλέπει. :wink:
Ειδικά όποιος πιστέυει πως Page/JPJ έιναι ικανοί για ρεζιλίκια καλύτερα να μείνει μακριά…
Να μην χάλαστεί και να μην μας χαλάσει και εμάς.:wink:

Θα ντροπιάσουν τους ίδιους τους εαυτούς τους, νά 'σαι σίγουρος…

Mule, ακριβώς, τζάμπα δεν είναι.

Επίσης δεν έγραψα για την μουσική τους αξία κάτι, για τις αποφάσεις τους έγραψα. Δλδ δικαιολογείς εσύ τέτοια εξέλιξη; Θα μπορούσες να τους δεις λαιβ και να πεις, είδα λεντ ζέππελιν? Όχι πες μου

Κίνηση με καθαρά εμπορικό χαρακτήρα; Τέτοια θέληση να βρεθούν live που θα είναι μόνο οι 2 από τους 3 στην σκηνή; Δεν ξέρω πως ακριβώς να ερμηνεύσω μια τέτοια κίνηση αλλά σίγουρα τα συναισθήματα που μου δημιουργήθηκαν διαβάζοντας αυτα τα νέα δεν ήταν θετικά… Απορία και λίγο από απογοήτευση… :frowning:

Αποριας αξια η σταση και των δυο στρατοπεδων.

Για τους Page/Jones δε θα λεγα τοσο ευκολα οτι το κανουν για τα γκαφρα.

Απ την αλλη δεν ειμαι σιγουρος οτι ο Πλαντ εχει προχωρησει. Και τοτε γιατι μας επαιξε τοσα Λεντ τραγουδια στη Μαλακασα περυσι?

Σε οσους λενε οτι δεν ειναι Zeppelin αυτο το πραγμα, μια απλη ερωτηση τι ηταν Πινκ Φλουντ???

Αυτο http://www.youtube.com/watch?v=-3YjBHM6jw8&feature=related

αυτο http://www.youtube.com/watch?v=0wtiNzci1Wc

ή αυτο http://www.youtube.com/watch?v=5lMK1Z_RhU4&feature=related

???

Οποιος επελεξε ενα απ τα 3, για μενα δεν ξερει που παταει[-X

Παντως ελπιζω να τα βρουν οι 3 τους απλα γιατι 3/4>2/4

Για ό,τι και να έγραψες αυτό το “ρεζιλίκια” δεν μπορείς να το στηρίξεις. :wink:
Γιατί κανένας από τους δύο (Page/JPJ) δεν έχει κάνει ρεζιλίκια ως τώρα στην καριέρα του και αυτό για μένα είναι μία καλή ένδειξη για το τι μπορώ να περιμένω και τώρα.
Έχω ξαναγράψει γιατί IMHO η συγκεκριμένη περιοδεία είναι απόλυτα διακιολογημένη νωρίτερα στο θρεντ, αν θες ψάξε στις νωρίτερες σελίδες και διάβασε την άποψη μου.
Από τη στιγμή που δεν έχει ανακοινωθεί πως θα περιοδεύσουν με τους Kennedy/Bonham ως “Led Zeppelin” για μένα δεν υπάρχει τίποτα που να δικαιολογεί όλη αυτή τη γκρίνια και την μιζέρια.

Δεν με νοιάζει να “πώ πως είδα Led Zeppelin” έτσι και αλλιώς και αυτοί που “είδαν” πέρυσι στην Ο2 ξέρουν πως αυτό που είδαν ήταν ένα εξαιρετικό live αλλά αρκετά διαφορετικό από αυτό που θα έβλεπαν στα 70s.
Δεν θεωρώ πως είδα Zeppelin ούτε τις δύο φορές που είδα Page/Plant στα 90’s έστω και αν στο πρώτο από τα δύο live το set list ήταν 90% Ζeppelin.
Mε νοιάζει να βλέπω καλά live και γνωρίζω πως οι Page/Bonham μπορούν να μου τα προσφέρουν, είτε παίξουν Zeppelin είτε παίξουν Alter Bridge :p.
Εϊναι κρίμα τέτοιοι μουσικοί να υποχρεώνονται να κάτσουν σπίτι επειδή ο Plant δεν θέλει να συμμετέχει.

Το ξαναγράφω: Xαλαρώστε, αφήστε στην άκρη τον αρνητισμό και απολάυστε ό,τι πρόκειται να γίνει. 8)
Αν δεν μπορείτε/δεν σας βγαίνει και πάλι είμαι σίγουρος πως έχετε καλύτερα πράγματα να γράψετε σε άλλα θρεντς από το να βγάζετε αρνητισμό σε αυτό εδώ. :wink:

Αμα (χτυπα ξυλο) ειχε πεθανει ο Plant θα μου φαινοταν δικαιολογημενο (και υπο αλλο ονομα φυσικα). Το ιδιο εκαναν εξαλλου οι Queen που εγιναν Queen + Paul Rodgers. Τωρα που ο Plant ειναι ζωντανος ομως το πραγμα αλλαζει… Το ολο εγχειρημα πρεπει να γινει κατω απο αλλο η παραλλαγμενο ονομα παντως και φυσικα δεν αποκλειει κανεις πως μπορει να ειναι αρκετα ενδιαφερον.