LED ZEPPELIN Members To Tour With Myles Kennedy?

Και πεθαμένος να ήταν ο Plant θα ήταν απαράδεκτη ενέργεια όπως είναι και αυτή των “Queen”. Ας κάνουνε περιοδεία με όποια σύνθεση θέλουν αλλά είναι ντροπή να λέγονται Led Zeppelin.

Προσωπικα δε με χαλαει ουτε ελαχιστα να δω τους Πεητζ,Τζοουνς και Μποναμ τζουνιορ να παιζουν μπροστα μου,δε πα να λεγονται και Λεντ Ζεππελιν και Λευτερης Πανταζεπελλιν και Αφοι Κατσαμπα και Mazoo and the zoo.Χεστηκα.

:lol::lol:
Could not agree more!

Αυτό ακριβώς. Σωστός ο hokam. Μακάρι να τους δύμε Ελλάδα.

Αν είναι με Myles τελικά θα είναι πραγματικά εμπειρία

σας δινουν γαιδαρο και τον κοιτατε στα δοντια καποιοι εδω μεσα.οπως ειπωθηκε απολαυστε οποιο live γινει ειτε με plant ειτε χωρις plant!!!led zeppelin δεν ηταν μονο ο plant

ο χαμός συνεχίζεται

http://www.rocking.gr/article5136.php

Πες τα ρε Harvey αμάν πια!

+2112:wink:

ρε μιζερογκρινιαριδες υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα να δειτε δυο απο τους μεγαλυτερους μουσικους κ κολατε σε ονοματα κ παπαριες?

δλδ Page and plant καλα ηταν ε?
η ο Page με τους Black crowes?

Μην κολατε σε λαλακιες κ να ακουτε την μουσικη!
ετσι κ αλλιος κανεις δεν σας αναγκαζει να πατε!

Ειναι ηλιθιο να κανουν περιοδεια χωρις 2 μελη της μπαντας.Αν τλκ γινει θα γινει για λογους χρηματων κι αυτο θα το θεωρησω ξεφτιλα για τους Λεντ.

Ορθα μιλησε και δαυτος και ο Χοκαμ.

να πω κι εγώ πως αν βγουν σε περιοδεία υπό το όνομα Led Zeppelin (ή ακόμα χειρότερα βγάλουν δίσκο με αυτό το όνομα) εύχομαι να τους καεί το βίντεο, να μην τους ξανασηκωθεί και να πέσουν σκατά στα μούτρα τους.

Γιατί όταν κάποιος θέλει να ξαναβγει στο δρόμο μετά από αρκετό καιρό με μέλη πρώην μπάντας του, θα πρέπει πάντα να το κάνει για τα χρήματα?

κοίτα, με άλλο όνομα ας κάνουν ό,τι θέλουν, ας βγάλουν όσους δίσκους θέλουν κ.λπ.

από τη στιγμή που δεν λαμβάνουν υπόψιν τους την επιθυμία του πλαντ, δείχνουν ασέβεια και είναι σαν να λένε “εντάξει, στ’ αρχίδια μας, εμείς οι δυο είμαστε οι ζέπελιν και κάνουμε ό,τι γουσταρίζουμε”. όλα αυτά, ξαναλέω, σε περίπτωση που κρατήσουν το όνομα. με άλλο ας κάνουν ό,τι θέλουν και θα γουστάρουμε και και και.

Ε δε θα κάτσουν να τον παρακαλάνε κι όλας… Αν και με το όνομα συμφωνώ λιγουλάκι… Καλύτερο θα ήταν ένα “Led Zeppelin with τάδε on vocals” ή κάτι τέτοιο…

Καλα ντάξει οκ…
Show mercy

καμία λύπηση, καθόλου οίκτος.

Θα μας πεσουν τ’αυτια ρεεεεε. Σιγα μην πρεπει να του ζηταν την αδεια και οταν πανε για χεσιμο.

:lol::lol:
Εγώ γιατι έχω κάψα να δω Myles…??

Σε λαθος τοπικ ποσταρες: http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=3168