Οπότε μετά ακολουθεί το physical graffiti . Nα φανταστώ πως θα είναι στην ίδια τιμή,αφού είναι διπλό;
Τι να σου πω δεν ξέρω…μπορεί νά’χε να κάνει με τα πρώτα τέσσερα…αν το βάλουν Δευτέρα-Τρίτη πεύτει διαφήμηση στο Άλτερ:):!:
πως λεγεται το περιοδικο?
informer λέγεται αλλά απο ότι τσέκαρα τα 4 πρώτα έχουν βγάλει…
Μετά ακολουθούν οι the Doors!!!
Πάντως το καλύτερο τους για μένα είναι το IV
Robert Plant η καλύτερη ροκ φωνή
να ρωτησω αυτη ειναι κοπια του περιοδικου ε?θα εχει και το ονομα πανω?(του περιοδικου εννοω)…βιβλιαρακι εχει μεσα?
#-o
Σαν να λέμε πως οι Zeppelin διαφημίζονται ανάμεσα στα Ζουζούνια και κάτι απίστευτες εκδόσεις; :-s
Όχι ρε δεν είναι κόπια
Αυθεντικό είναι
Βιβλιαράκι έχει μέσα τουλάχιστον στο IV που αγόρασα έχει…
Τράβα ζήτα μέχρι την τετάρτη το Informer αξίζει το κόπο:thumbup:
η εκδοση ηταν digipack η μου φανηκε?
Ναι έχεις δίκιο
Nτροπη μας βρε που δεν εχουμε γραψει τιποτα για την υπερτατη ροκ μπαντα εδω και δεκα μηνες!
Aυτο το ρημαδο dvd (επισημο) της συναυλιας του 2007 δεν θα βγει τελικα?
Αναμένουμε ακόμα πότε θα αποφασίσει ο Jimmy να το βγάλει!:roll:Μέχρι να βγεί αρκούμαστε στα bootlegs dvd από την υπέρτατη αυτή συναυλία!:D:D
Bump για να αποθεώσουμε πάλι.
Ο ήχος των drums είναι αδιανόητος ακόμα και για τα σημερινά δεδομένα.
Η εκφορά των στίχων από τον Plant στο τέλος του Living Loving Maid είναι συγκλονιστική.
Φαντάζομαι να βάζεις το 1968 το ντεμπούτο τους και να ακούς τον ογκόλιθο How Many More Times…Ρίγος!
Το κομμάτι που αντικατοπτρίζει τέλεια για μένα τι έκαναν οι Zeps στα πρώτα τους άλμπουμς είναι το Bring it on Home.Ένα αρχετυπικό blues κομμάτι του Sonny Boy Williamson II(writing credits στον Dixon) που εκρήγνυται για να ακολουθήσει το πασίγνωστο και εθιστικό groove που μόνο οι Zepellin μπορούσαν να προσφέρουν.
Αλλιώς,τα blues που μεταμορφώνονται,που πάνε μπροστά,μέσα στο ίδιο κομμάτι.
Έπος.
Μια ωραία ιστοριούλα.
Δε νομίζω να βγει. Υπάρχει multicam με πολύ καλό ήχο.
Hopeto, νιώθεις, το έχω δει γενικώς εδώ μέσα.
ναι αλλά η μπάντα κυνηγούσε να μην βγουν πλάνα απο το αυτό το Live. που μάλλον δείχνει οτι στο μέλλον θα υπάρξει dvd
Αν κυνηγούσε να μη βγούνε, δε θα βγαίνανε στο DIME, από τη στιγμή που βγήκαν εκεί η μπάντα δεν κυνηγούσε τίποτα σοβαρά :). Άσε που έχουν πλέον περάσει πέντε χρόνια από τότε, αν ήταν να έβγαινε θα είχε ήδη βγει. Εδώ ρε συ ήταν οι μόνοι που αρνήθηκαν να συμπεριληφθεί η εμφάνισή τους στο Live Aid στα DVDs που βγήκαν πριν μερικά χρόνια (και καλά έκαναν 8)).
στο youtube εννοώ. κάπου είχα διαβάσει και ενα άρθρο σχετικά. αν το ξαναβρώ θα το ποσταρω.
Σε βίντεο έχει ανέβει στο DIME πάντως. Και σε πάνω από 10 διαφορετικές εκδόσεις audio, αλλά λέμε τώρα. Μάλιστα η πρώτη έκδοση που ανέβηκε, είναι το torrent που έχει κατέβει από τους περισσότερους χρήστες ever στον συγκεκριμένο tracker.
βρε το ξερω. εγω λεω συγκεκριμένα για το youtube. τώρα για τα τορεντ αντε τράβα να τα κατεβάσεις αμα είσαι η μπάντα ή μια εταιρία.
*εχω κάμποσες απο αυτες τις εκδόσεις
Ολα δεν τα χω ακούσει, το αγαπημένο μου κομμάτι τους είναι το [I]Achilles[/I]. Που είναι και το αγαπημένο και του Jimmy, όπως έχω διαβάσει κάπου.
Αυτο σου λεω ρε, απο το DIME θα κατεβαινε αν το ζητουσε η μπαντα, αλλα αυτο ειναι εκει εδω και πεντε χρονια.