κανένας δεν είσαι,άρα μην πεις τίποτα
Επί χρόνια έλεγα ότι το IV είναι η_τελειότητα_η_ίδια αλλά τώρα πριν λίγο ξέθαψα Ι και είχα ξεχάσει πόσο υπερτιτανιότητα είναι κι αυτό. Δηλαδή dazed and confused ρε φίλε. Ε δε γίνεται.
Ξεκινάω ξεθάβειν όλα και επανέρχομαι σε κάνα μήνα.
α και bump ναι.
Δεν έχω ψηφίσει ποτέ σε αυτό…:-k
ΙΙ μάλλον από εμένα…
To ΙV είναι το καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο τους αλμπουμ κατα τη γνώμη μου. Βέβαια όλοι τους οι δίσκοι μέχρι το Physical Graffiti είναι θρυλικοί με τους επόμενους να είναι εξαιρετικοί με απίστευτες τραγουδάρες.
Με σειρά προτίμησης:
- IV
2.II
3.I
4.III - Houses Of The Holy
- Physical Graffiti
7.Presence
8.In Through The Out Door
9.Coda
:bow2::bow2::bow2::bow2::bow2::bow2:
I ανοθευτίλα
II έκρηξη
III ενδοσκόπηση
IV θέωση
και όλα αυτά σε 3 χρόνια
εχει ακουσει κανεις τα vinyl rips του θεου pbthal ?
οχι τπτ αλλο αλλα τα cd δεν πιανουν μια μπροστα τους και πρεπει να ακουστουν απο οσο το δυνατον περισσοτερο κοσμο
οποιος δεν εχει/ξερει ας με pm να τον λινκαρω
τρελλη μπαντα τι να λεμε…
Έβλεπα να κάνει ποστ και έπαιζα στοίχημα πως oι μόνες σίγουρες λέξεις είναι: βίνυλ ριπ.
ε το III αν και τα λατρευω ολα…
η ανοθευτη και απρόσμενη έκρηξη !
[SIZE=“7”]
Ι[/SIZE]
Ρε λέει έχω ψηφίσει, αλλά το όνομά μου δεν υπάρχει στους ψηφίσαντες. Το αποτέλεσμα αδικεί κατάφωρα το Houses of the Holy
To Ι από μένα.
edit: εννοείται βέβαια ότι τα ΙΙΙ και ΙV το κοντράρουν εύκολα. Το ΙΙ είναι λίγο πιο κάτω από αυτά
LED ZEPPELIN I :bow2: good times bad times,babe I’m gonna leave you,dazed and confused,communication breakdown…τι να λεμε τωρα;
Θα κλεψω και θα πω αυτο εδω
τα εχει ολα κ συμφερει
- Communication Breakdown
- Babe I’m Gonna Leave You
- Good Times Bad Times
- Dazed And Confused
- Whole Lotta Love
- Heartbreaker
- Ramble On
- Immigrant Song
- Celebration Day
- Since I’ve Been Loving You
- Black Dog
- Rock And Roll
- The Battle Of Evermore
- Misty Mountain Hop
- Stairway To Heaven
- The Song Remains The Same
- The Rain Song
- D’Yer Mak’er
- No Quarter
- Houses Of The Holy
- Kashmir
- Trampled Underfoot
- Nobody’s Fault But Mine
- Achilles Last Stand
- All My Love
- In The Evening
Ισως η καλυτερη συλλογη best of ολων των εποχων (μαζι με το Hot Rocks των στones)
:lol: ε καλα νταξει,αυτο ηταν το πρωτο που πηρα για αρχη,να γνωρισω τι εστι zeps αλλα δεν πιανεται στα κανονικα cds κλεφτηη
I,II,IV
Ισως εχει να κανει με το γεγονος οτι ηταν το πρωτο που ακουσα απο αυτους, ισως ομως και οχι…Θεωρω το Ι αξεπεραστο
για οσους δεν το προσεξαν, κυκλοφορει το IV, μαζι με ενα περιοδικο (informer? η καπως ετσι) στα 9.90. νομιζω πως ειναι digipack και οχι jewel case.
αν το πηρε κανεις ας ενημερωσει τι εκδοση ειναι κλπ.
Εδώ και τέσσερις εβδομάδες αυτό γίνεται και με τα τέσσερα πρώτα άλμπουμς…το περιοδικό όμως έχει κιάλλα cd και βιβλία και διαλέγει πια έκδοση θα πάρεις…πάντως αν το συνεχίζει θά’χει την επόμενη Πέμπτη το House Of The Holy που δεβ τό’χω και στάνταρ θα το πάρω:):!: