Led Zeppelin

Led Zeppelin και τα μυαλα στο blender!!!:bow:Τους λατρευω,ειναι οι αγαπημενοι μου.Ολο το καλοκαιρι ακουγα τη δισκογραφια τους χωρις να βαρεθω,ειδικα το Rain song…Απιστευτη μελωδια.Αγαπημενος μου ειναι ο Plant,η φωνη του και η χροια του εδωσαν ξεχωριστο στυλ στο συγκροτημα,και οι στιχοι του απλως αξεπεραστοι…Ελπιζω να κανουν ακομα ενα reunion πριν αποσυρθουν οριστικα

Led Zeppelin & Pink Floyd οτι καλο εβγαλε η ανθρωποτητα τον 20 αιωνα beyond Godlike

IIIiii… Βλέπω οτι έχετε γράψει και πιάστηκε η καρδια μου για κανένα νέο για καμία τουρ… 8O Αλήθεια, τι καινουργιο παίζει?? :-k

Πόσοι συμφωνείτε ότι το λαηβ στο Earls Court είναι από τα καλύτερα όλως των εποχών;

Εγω Εγώ!! :stuck_out_tongue: και το The song remains The Same,που ακουω και αυτη τη στιγμη,ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ απο ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ!!!
Οι άνθρωποι ήταν(ως μπαντα το “ήταν”) ΠΟΛΛΑ χρονια μπροστα,και απο μουσικη και απο διασκευες των ιδιων των τραγουδιών τους!!!

απλα Keep Rocking!! :hippy:

Απο αυτα που εχουν βιντεοσκοπησει ναι, αυτο και το Song Remains the Same ειναι τα καλυτερα!8)
Αλλα γενικα, και μιλωντας για performance παντα, υπαρχουν πολυ καλυτερα, μακαρι να φιλοτιμηθει κανενας Πειτζ και να βγαλει κανενα λαιβ απο περιοδειες 75 ή 77…:frowning:

οι πρωτες κασετες μου ειχαν κυριως ac/dc και led zep, τους ακουγα μαζι
αυτες τις μερες ακουω πολυ ac/dc καθως ερχεται η 28η Μαιου 8) και οταν δεν ακουω αυτους ακουω led zep ψυχολογικο πρεπει να ναι απο τοτε… πρεπει να ακουσα 5 φορες σημερα το wanton song :lol:

Yποτίθεται πως ό,τι video υλικό υπάρει -και αξίζει να κυκλοφορήσει- πέρα από το SRTS μπήκε στο DVD του 2003.
Bέβαια όλο και κάποια bootlegs που αξίζουν θα κυκλοφορούν χέρι με χέρι (ή peer to peer πλέον…:roll:) που μπορεί ο Page να μην τα εγκρίνει για επίσημη κυκλοφορία αλλά για εμάς έχουν ενδιαφέρον.8)

To Live στο Seattle απο 77 υπαρχει ολοκληρο, απλα επαιζαν λιγο αθλια εκεινη τη νυχτα οποτε ο Page κανει πως δεν το γνωριζει:lol:

Απο audio φυσικα και υπαρχουν απειρα λαιβ που ειναι απλα ΕΠΙΚΑ. :wink:

Πρεπει ο-π-ω-σ-δ-η-π-ο-τ-ε να βγαλουν κι αλλο live album.Και να βαλουν και το Kashmir.Οχι μονο Stairway και Dazed and Confused.Ειπαμε

μαλλον το ΙΙ.ολα ομως ειναι πολυ καλα

Βασικα τα 6 πρωτα αλμπουμς μεχρι και το Physical Graffiti ειναι απλα μνημεια και παραδειγμα προς μιμηση για ολα τα Rock/blues/heavy metal/hard rock/Folk rock συγκροτηματα.8)

Το Ι είναι άλλο πράμα, από άλλη εποχή και λέει πολλά. Το IV είναι το κλασσικότερο όλων. Το Physical Graffity είναι πιο πολυδιάστατο και πειραματικό στα αυτιά μου. Για αυτό και μόνο το λόγο, που όλοι καταλάβατε ψηφίζω το ΙΙ. Νομίζω ότι έγινα σαφής…

αν και το Bron-Y-Aur stomp με κανει καθε φορα να χτυπω το ποδι μου στο πατωμα σαν βλαχαδερο σε πανηγυρι, το IV μαλλον!:smiley:

το αγαπημενο μου απο ζεπελιν που θεωρω οτι ειναι και το καλυτερο τους

Ηοuses Of The Holy…

Δεν ξερω αν ειναι το καλυτερο, αλλα το αγαπημενο μου ειναι σιγουρα

Κοίτα να δεις που κάτι ξέρεις από μουσική τελικά…:stuck_out_tongue:

Εγω έβαλα το Physical Graffiti !!! :smiley: :hippy:

Ποιοτικότερο το IV, πληρέστερο το Houses Of The Holy. Ψήφισα IV και σκατά στα μούτρα μου γιατί το μετάνιωσα κιόλας.

και ποιος ειμαι εγω για να μιλησω για τους θεους;;;;