Έτσι, έτσι, ο Willie Dixon είναι ο πατέρας του Heavy Metal!
Λοιπον το led zeppelin 4 γιατι πραγματικα ειναι θρυλικο αλμπουμ… Αναμφισβητητα εδωσε αλλη πνοη στην ροκ και την αναβαθμισε. Τα κομματια ειναι μοναδικα το καθενα ξεχωριστα… Τι να πρωτοπεις για black dog, το ανατριχιαστικο battle of evermore και φυσικα τον υμνο τους stairway to heaven! Την ηρεμια του going to calkifornia. Κλασσικα κομματια δεν γινεται να ακους ροκ και να μην τα εχεις ακουσει!
Kακίες… [-X
Εγώ από Zeppelin τα λατρεύω ΟΛΑ (ε εντάξει το “Presence” είναι μάλλον το μονο που δεν λατρεύω αλλα καλο είναι κι αυτό), αλλα το απόλυτα αγαπημένο μου είναι το “III”… Τι αριστούργημα Θεέ μου! Βασικά έχω την εντύπωση ότι στέκεται (μουσικά) ακριβώς στο μεταίχμιο των δεκαετιών του '60 και του '70, και συνοψίζει/βάζει ταφόπλακα στην εποχή των λουλουδιών με τον πιο συνταρακτικό τρόπο που exv akoysei σε album. Βασικά είναι ψιλοκαμμενη θεωρία, ποιος έχει όρεξη να το συζητήσουμε;
Η Συναυλία reunion των Led Zep στο Ο2 άραγε θα βγει ή εχει βγει σε DVD?
Σίγουρα δεν έχει βγεί ήδη.
Το αν θα βγεί ή όχι είναι μία μεγάλη κουβέντα: Tην περίοδο της συναυλίας και με δεδομένη την τρελή ζήτηση για τα εισητήρια θεωρούνταν δεδομένο πως θα κυκλοφορήσει.
Το θέμα είναι πως οι ίδιοι πλέον αφήνουν να εννοηθεί πως δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την απόδοση τους εκείνο το βράδυ. Μπορεί να γούσταραν και οι ίδιοι και ο κόσμος και όλοι να έχουν τελκά καλές αναμνήσεις, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο το αν η συγκεκριμένη μπάντα -που είναι τόσο προσεκτική με την “διαχείριση” του μύθου της- είναι πρόθυμη να κυλοφορήσει την συγκεκριμένη εμφάνιση σε DVD για να την βλέπει όποιος θέλει με την ησυχία του 20 χρόνια μετά και να κάνει συγκρίσεις με το Song Remains the Same και το Led Zeppelin DVD του 2003… :roll:
διαχειριση του μυθου = δεν κανουμε απολυτως τιποτα…
τεσπα, παω ν’ακουσω Tea for One…
Ναι, αυτό είναι: Δεν κάνουμε απολύτως τίποτα που δεν θα είναι στο επίπεδο όσωω έχουμε κάνει στο παρελθόν.
Ξέρεις αυτό που λένε: “O Θεός είναι Θεός γιατί εμφανίστηκε στην γή μόνο μία φορά”
Σωστο και ωραιο αuτο που λες φιλε Mule, αλλα εγω το εκλαμβανω περισσοτερο ως φοβο (του Plant κυριως) να αναμετρηθουν με το παρελθον…και οποιος φοβαται δεν ειναι “Θεος”.
Τελος παντων, οι Led Zeppelin ηταν και θα ειναι το αγαπημενο μου group (μαζι με τις μισητες Πορτες…).
[B][SIZE=“4”]LED ZEPPELIN = ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ (δεν μπορουν να περιγραφτουν με λεξεις, ΜΑΓΕΙΑΑ(λιγοο)
RESPECT[/SIZE][/B]
Ιστορικο συγκροτημα…Ποσα και ποσα τραγουδια εχουν μεινει στο μυαλο μου (αλλα και εκατομμυρια αλλων ανθρωπων)…
καλοι ειναι αλλα εχουν χασει τον δρομο σε καποια σημεια της ιστορικης καριερας τους…
Our Shadows Taller than Our Soul…
Από τις αγαπημένες μου μπάντες…
Εύχομαι μόνο να μην πραγματοποιηθεί τελικά το reunion.
Τo εχω σε bootleg to DVD apo το Reunion με πολυ καλη εικονα και ηχο.Ο Plant δεν χρεαζεται να φοβαται τπτ.Ο PAge ειναι που εχει ενα θεμα…
Ομολογώ ότι μόλις πρόσφατα άρχισα να ασχολούμαι ενδελεχώς με την δισκογραφία των Zeps. Και πέρα από τα προφανή (θεοί, τραγουδάρες, έπη κτλ.) ανακάλυψα πόσο εκπληκτικός μπασίστας είναι αυτός ο John Paul Jones. Ο τύπος παίζει τόσο καλά που είναι από τις (σπάνιες εκείνες) περιπτώσεις που σε κάνουν να θες να ασχοληθείς με το μπάσο και όχι με την κιθάρα. Και μιλάμε ότι ο τύπος παίζει σε μπάντα που έχει για κιθαρίστα τον Jimmy Page!!
Ακριβως αυτο.Ποτε δεν εχω ξαναδει ατομο να κεινεται ετσι σε 12μετρο οπως στο Lemon Song o Jones
Αν μπορέσεις να μου φέρεις ένα αντίγραφο όταν έρθεις για τον Lagrene…
Kαι μπασίστας, και πληκτράς, και μαντολινίστας και ενορχηστρωτής! ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!
+1.000.000
Ήχος και παίξιμο στο Lemon Song, έιναι από άλλο πλανήτη…
Δυστυχως δεν μπορω.Αστα να πανε.Εχει καει το αντιγραφικο μου στο lapto και εχω μεσα τα 6.80 giga του DVD να μου τρωνε και χωρο #-o .Πρεπει κατι να κανω με αυτο το θεμα … Παντως κυκλοφορει στα αγαπημενα μας σαιτ(νομιζω απο το traders den το τσιμπησα και οχι απο το Dime)Ψαξε για το third eye productions DVD.
ΟΚ ευχαριστώ!
Το audio το έχω από το Dime από την επόμενη της συναυλίας, το DVD δεν πέτυχα κάπου.
τι να πει κανεις γι αυτους??
απλα θεοι!!!
απ την πρωτη γυμνασιου τους ακουω κ δεν εχω σταματησει να τους εκτιμω γιατι αν δεν ηταν αυτοι δεν θα υπηρχαν πολλοι αλλοι καλλιτεχνες…
αγαπημενος μου ειναι ο page φυσικα,μεγαλη μου συμπαθεια8)
κ αγαπημενο τραγουδι το over the hills and far away…:bow2: